Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: calel3

walla kanada da yim
    fs ile mail file i yukledim cda europe 2 yaptim su an hic bir sekilde hata msg ini duzeltemiyorum
    kanada americas 1 bolumune giriyor acaba ondan midir?
    yoksa baska bisey mi
    bi kac kisi bu problemi duzeltmis ama kimse bilgiyi yazmamis nedense

aldiigm hatada configuration error. Please contact your network operator or service centre
  • 27 Ocak' taki başarızlıkla sonuçlanan denemelerimden sonra bugün tekrar tüm dosyaları indirerek deneme yaptım. (Sürüm 031. Flash Menülü)

Bugünkü denemelerim toplam 10 dk. kadar sürdü. Elimdeki tüm temaları attım.

1. İlk önce USB flash driverleri güncelledim. (EPIUSB.inf EPIUSB.sys)
    2. Daha sonra Phone-XS 2.10 Alpha 3 indirdim. (denediğim alpha 2 idi)

Diğer işlemleri en üstte anlatıldığı gibi yapınca oldu. Galiba benim USB driverlerinde sorun vardı. Şu anda telefonda 3 flash tema varken 14 flash tema oldu.

Edit: Yalnız en çok istediğim CLUB PULSE temasını kullanamıyorum. .swf dosyasını atmama rağmen menüleri standart menü geliyor.

Elinde .swf ve .thm olarak çalışan CLUB PULSE teması olan varsa gönderebilirmi? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 5 Şubat 2007; 14:55:53 >
  • @aliens
    hocam elınde kı themaları paylasabılırmısın. bızlerle.
    sımdıden tskrler
  • su isten anlayan biris beni msn e eklermi
    canturkmen@hotmail.com
  • vala ellerinize sağlık dehşet işler yapmışınız... yeni telim w810i olucak.. flash menu filan meraklandırıyo beni.. bi telimi alimm .. denicem sanırım nassı bişimiş bu..
  • tüm .thm ve .swf dosyaları elinde olan varmı bende eksik tema kaldı hepsini bulamadım.. aklaşık 20 civarında falan olması lazım sanırım flash temalar... elinde hepsi olan varsa düzenli bir şekilde upload edebilmi acaba?
  • Elimdeki .swf ve .thm dosyaları aşağıda. Bende sadece Club Pulse teması çalışmadı.

http://www.speedyshare.com/282404634.html

İçerik :
    .swf dosyalar :
    active_desktop
    bot_mod
    breakbeat
    Club_Pulse
    femaleLine_desktop
    fone
    grouped_desktop
    Lava_desktop
    orangebubbles_desktop
    walkman_dance

.thm dosyalar
    Active_desktop
    bot_mod
    breakbeat
    Club_Pulse
    FemaleLine_desktop
    fone
    grouped_desktop
    Lava_desktop
    mot_mod
    Orange Shade (Equilizer Menu)
    Orange Shade (Orbit Menu) (Benim kullandığım. mevcut flash orbit temasını kullanıyor.)
    orangebubbles_desktop
    walkman_dance

• tskrler payastıgın ıcın hocam.
  • saolasın aliens kardeş bende de eksikler wardı sayende buldum
  • blackeagle üstad senin dediklerini yaparken yani "BÖLÜM 3- TELEFONUNDA FLASH ÖZELLİĞİ AKTİF OLANLAR İÇİN FARDAN YENİ FLASH TEMALAR YÜKLEME" kısmını. son basamakta xs ile uğraşırkem main bulma falan xs kendi kendine kapandı sonra tel de kapandı ve tel hala açılmıo.yardımcı olurmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

tüm .thm ve .swf dosyaları elinde olan varmı bende eksik tema kaldı hepsini bulamadım.. aklaşık 20 civarında falan olması lazım sanırım flash temalar... elinde hepsi olan varsa düzenli bir şekilde upload edebilmi acaba?

Tüm Flash temalar bir arada olsa ii olurdu bana da lazım ve bir çok kişiyede lazımdır eminim elinde olan paylaşmak isteyen arkadaş varsa şimdiden tşk.'ler
  • ya o birşey değilde bende neden Club Pulse çalışmadı. Aklıma takıldı şimdi. elinde olan birisi çalıştığına emin olduğu club pulse temasını .swf ve.thm olarak gönderirse denemek isterim.
  • Evet Telefonum Tamamlandı Artık benimde flash Temam var.

İlk başlarda Telefon bozuldu olmayacak diyorsunuz, ama ben Gece bıraktım sabah aldım telefonu. Bilgisayar başında oturmak sinir bozuyor. Yatarken Takın sabah alın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitsuomi

Evet Telefonum Tamamlandı Artık benimde flash Temam var.

İlk başlarda Telefon bozuldu olmayacak diyorsunuz, ama ben Gece bıraktım sabah aldım telefonu. Bilgisayar başında oturmak sinir bozuyor. Yatarken Takın sabah alın :D

arkadaşları öyle yapmaları için uyarmıştım aksi halde telefonu usb'den çıkarmamak imkansız.. Çok sıkıcı oluyor beklemek.
  • xs'den main dosyasını tekrar flashla düzelir

quote:

Orjinalden alıntı: cagdaskatre

blackeagle üstad senin dediklerini yaparken yani "BÖLÜM 3- TELEFONUNDA FLASH ÖZELLİĞİ AKTİF OLANLAR İÇİN FARDAN YENİ FLASH TEMALAR YÜKLEME" kısmını. son basamakta xs ile uğraşırkem main bulma falan xs kendi kendine kapandı sonra tel de kapandı ve tel hala açılmıo.yardımcı olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 6 Şubat 2007; 18:51:43 >
  • telefonda kullandığımı upload ettim buyur;

http://rapidshare.com/files/15219644/clup_pulse.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: aliens

ya o birşey değilde bende neden Club Pulse çalışmadı. Aklıma takıldı şimdi. elinde olan birisi çalıştığına emin olduğu club pulse temasını .swf ve.thm olarak gönderirse denemek isterim.
  • BlackEagle
    harika bir anlatım harıka bir paylaşım saolasın
    lanet olası o son surumden bir nevi kurtuldum 05 in acustic sürücüsünü yükledim ses nerdeyse 2 kat arttı ama dışarıya verilen sesde değişim olmadı bunada şükür ne diyeli
    herkeze kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

telefonda kullandığımı upload ettim buyur;

http://rapidshare.com/files/15219644/clup_pulse.rar.html

teşekkür ederim. Çok enteresan bir durum. Senin gönderdiklerinle benim attıklarım boyutuna tarihine kadar aynı. Acaba dosya isimlerinden mi farkediyor?

Edit : Şimdi benim attıklarımı sildim. senin gönderdiklerini attım. oldu. tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 7 Şubat 2007; 10:54:49 >
  • yaa benim telefonu bilgisayar tanıyor ama xs programı tanımıyor nasıl yapacağım onu?
  • usb flash driveri kurdunmu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

yaa benim telefonu bilgisayar tanıyor ama xs programı tanımıyor nasıl yapacağım onu?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.