Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır hallettim işi. Bu mesajın da gereği kalmadı. Edit...

Ps. Yardım için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 4 Şubat 2007; 15:29:52 >
  • Benim sürümüm r4db005. Ben telefonumum hoparlör sesini yükselticem. Bu sürümün main dosyasını nerden bulabilirim. Birde bölüm 2'de ikitane akustik ses dosyası var ben hangisini yüklücem? Birde yazıları okurken EUROPE_2(CDA102494/15) die bişey gördüm. Bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 4 Şubat 2007; 16:33:06 >
  • BlackEagle

Bugün abimede W810i aldık ve bende w810i kullanıcısıyım. Abimdeki Flash Temayı görünce benimde olsun istedim ve dediklerini bende yapmaya başladım.

İlk olarak XS++ programında Sol tarafta

Yazan yazılar hep tekrarlarnıyor. Bende bu tekrarlanma işlemi üzerine Stop yaptım, ancak telefonu açıp kapadım 3-4 defa ve Yapılandırma Hatası Operatöre başvurun diye bir uyarı verdi.(ancak telefona pin kodu girerken bende olmayan bir Tema ile açıldı telefon)

İşlemi birde C_ASIa... ile başlattım. Sol tarafta yazan yazıları kayideye almak gerekmi? Yoksa İşlemin bitmesinimi bekleyeyeyim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitsuomi

BlackEagle

Bugün abimede W810i aldık ve bende w810i kullanıcısıyım. Abimdeki Flash Temayı görünce benimde olsun istedim ve dediklerini bende yapmaya başladım.

Yazan yazılar hep tekrarlarnıyor. Bende bu tekrarlanma işlemi üzerine Stop yaptım, ancak telefonu açıp kapadım 3-4 defa ve Yapılandırma Hatası Operatöre başvurun diye bir uyarı verdi.(ancak telefona pin kodu girerken bende olmayan bir Tema ile açıldı telefon)

İşlemi birde C_ASIa... ile başlattım. Sol tarafta yazan yazıları kayideye almak gerekmi? Yoksa İşlemin bitmesinimi bekleyeyeyim :D

Bende senin gibi aynı işlemi yapıyor sanmıştım da değilmiş. Sabaha kadar flash'ta kaldı baya uzun sürdü ama sonuca ulaştım çok şükür

• quote:

BlackEagle

Ben cevap vereyim... Program bitirmeden kesinlikle stop demeyin. Program deneme-yanılma yöntemiyle telefondaki şifreleri (nasıl oluyorsa ) kırmayı deniyor. Bu işlem 10 dakikada sürebiliyor, 10 saatte. Sabır gerektiren bir iş. Ben biraz sabırsız olduğum için aynı hatayı bile bile bir kaç kere yaptım. RDDB005 sürümü yüklüydü ve kamera çekimini beğenmedim. R4CE012 sürümüne dönmek için 3 gündür uğraşıyordum, bugün sabah bitti iş. Flash temalar için 3.bölümde anlatılanları yaptım, şimdi oldu. Sizin telefonun sürümü hangisi?R4EA031 ise R4CE012 sürümüne dönmenizi tavsiye ederim. Yapılması topicin ilk postunda BlackEagle tarafından anlatılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 4 Şubat 2007; 16:42:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Varg

quote:

Telefonumda flash temalar çalışıyor ama orjinal olanlar. Yeni Flash Temalar indirdim normal theme gibi attığımda normal olarak görünüyor FlashTema olarak değil. XS++ programını açıp start deyip telefonu bağladım fsx'i seçip start dedim sadece bunu yaptım şuan devam ediyor. Yanlış mı yaptım acaba? FSX işlemi hakkında bişey göremedim pek. Sadece arkadaşın biri yazmıştı dosya filan uğraşmaya gerek yok sadece fsx'e tıkla başlat demişti o yüzden direk başlattım.

Bu yazıma cevap verebilecek birileri var mı arkadaşlar. Flash temalar çalışıyor telefonumda ama dışarıdan flashtemaları direk eklediğimde çalışmıyor. Hangi işlemi yapmam gerek? üstte bahsettiğim işlemi yapmam doğru mu? Yoksa far manager'lemi atmam gerek flash'lı .thm dosyalarını

• Çok teşekkür ederim. Bu Winrarlı dosyaları çıkarttığımızda X++ dosyasının NotPad`ı var. Oradan değerleri aynı değilmiş, hepdeğişiyor. Bakalım ben kaç saat bekleyeceğim :D
  • arkadaşlar bn tel.in sesini yükseltmek için gereken şeyleri yapıyorum...ilk yapılması gereken o flash'lama ne kadr sürücek...5/5 sending flashblocks yazıyor en altta...msj panosundada finishing flash diyor...ama bi türlü bitemedi...sizde çıkarayımmı kablodan yoksa beklemeye dewammı?
  • Finishing Flash diyorsa usb'den çıkar telefonu ve bataryasını çıkar simkartını hafıza kartını filan tak çalıştır. Ayrıca dikkatli bak ekranda kodlar devam ediyorsa çıkarma. devam etmiyorsa. durmuşsa ve Flash butonu tekrar aktif hale geldiyse çıkarabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 4 Şubat 2007; 17:27:09 >
  • ya hiçbi kod devam etmiyor...sadece finishing flash yazıyor ama en alttada Sending flashblock 5/5 yazıyor...yaklaşık 2 saattir aynı...ve flash butonu görünür hale gelmedi hala silik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASMARC7250 -- 4 Şubat 2007; 17:33:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASMARC7250

ya hiçbi kod devam etmiyor...sadece finishing flash yazıyor ama en alttada Sending flashblock 5/5 yazıyor...yaklaşık 2 saattir aynı...ve flash butonu görünür hale gelmedi hala silik...

Çıkar usb den bataryasını çıkar tak çalıştır. Sorun varsa telefonu şarj'a sok Full dolunca Gece uyumadan önce tak Sabaha kadar Flash'ı tamamlar heralde. Ben Gece 1 gibi taktım sabah11 gibi baktım Aynen dediğim gibi olmuştu Flash butonu aktif Stop butonu deaktif olmuştu ve Succesfly Flash filan yazıyordu. Çıkardım taktım sim kartı çalışıyordu adam akıllı
  • evet öncekinde olduğu gibi yine olay dewam ederken çıkardığım için tel. yine gitti...
  • Arkadaşlar ben telefonuma far ile yeni flash temalar attım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki ben şimdi telefonuma akustik ses dosyasınıda eklemek istiyorum. Bu dosya telefonun hoparlör sesinin daha çok çıkmasını mı sağlıyor? yani k750 w800 deki hoparlör gibi mi oluyor? R4DB005 kullanıyorum... Birde 3 tane flash tema geldi telefonuma. Yeni flash temaları nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 4 Şubat 2007; 18:49:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Telefonumda flash temalar çalışıyor ama orjinal olanlar. Yeni Flash Temalar indirdim normal theme gibi attığımda normal olarak görünüyor FlashTema olarak değil. XS++ programını açıp start deyip telefonu bağladım fsx'i seçip start dedim sadece bunu yaptım şuan devam ediyor. Yanlış mı yaptım acaba? FSX işlemi hakkında bişey göremedim pek. Sadece arkadaşın biri yazmıştı dosya filan uğraşmaya gerek yok sadece fsx'e tıkla başlat demişti o yüzden direk başlattım.

Bu yazıma cevap verebilecek birileri var mı arkadaşlar. Flash temalar çalışıyor telefonumda ama dışarıdan flashtemaları direk eklediğimde çalışmıyor. Hangi işlemi yapmam gerek? üstte bahsettiğim işlemi yapmam doğru mu? Yoksa far manager'lemi atmam gerek flash'lı .thm dosyalarını

• Acil Yardım Lütfen;

XS+++ işlemi devam ederken birden telefonum kendiliğinden açıldı ve şuanda Normal Bilgisayar-Telefon Bağlantısında.

Ancak Programda Flash İkonu yanmıyor.
    Stop ve Close var.
    Ayrıyetten Sol taraftaki yazılarda;

*****Reset (cmd 01-0C)
    Waiting for the phone to Disconnect
    ..diyor. (Telefonun pili yarıya kadar gelmiş)

USB kablosunu çıkartayımı? CVP bekliyorum. Vermezseniz Çıkarmıcam

W810 Flash Tema,  Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitsuomi -- 4 Şubat 2007; 20:51:05 >

• walla kanada da yim
    fs ile mail file i yukledim cda europe 2 yaptim su an hic bir sekilde hata msg ini duzeltemiyorum
    kanada americas 1 bolumune giriyor acaba ondan midir?
    yoksa baska bisey mi
    bi kac kisi bu problemi duzeltmis ama kimse bilgiyi yazmamis nedense
  • quote:

Acil Yardım Lütfen;

XS+++ işlemi devam ederken birden telefonum kendiliğinden açıldı ve şuanda Normal Bilgisayar-Telefon Bağlantısında.

Stop ve Close var.

*****Reset (cmd 01-0C)

Cevap veren yokmu

• quote:

Acil Yardım Lütfen;

Stop ve Close var.

*****Reset (cmd 01-0C)

Stop deyip Usb kablosunu çıkarın, Telefonu full şarj edin, bataryayı çıkartıp yeniden takın ve baştan başlayın. Başka çaresi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 4 Şubat 2007; 22:36:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cünomen35
    Stop deyip Usb kablosunu çıkarın, Telefonu full şarj edin, bataryayı çıkartıp yeniden takın ve baştan başlayın. Başka çaresi yok...

Şu anda tekrar başladım, ama BlackEagle`nin konusundaki Sürüm ile değil

Başka birininki ile. Beleş yükleme diye geçiyordu Başlıkta
  • Faketmez, hepsi aynı biçimde yükleniyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.