Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

usb flash driveri kurdunmu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

yaa benim telefonu bilgisayar tanıyor ama xs programı tanımıyor nasıl yapacağım onu?

cd deki driver yüklendi telefon bağlantısı oluyor.. senin verdiğin flash driver dosyasını indirdim onu açmak için yardım edermisin, yanlış yapmayalaım ayaküstü telefondan olmayalım
  • quote:

cd deki driver yüklendi telefon bağlantısı oluyor.. senin verdiğin flash driver dosyasını indirdim onu açmak için yardım edermisin, yanlış yapmayalaım ayaküstü telefondan olmayalım

http://www.speedyshare.com/318479899.html
    adresinden usb driverleri indir. Sonra telefonda sim kartı ve hafıza kartını çıkart.
    C harfine basılı tutarken kabloyu telefona tak. sana sürücüleri soracak. indirdiğin sürücüyü göster ve kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 7 Şubat 2007; 15:00:30 >

• Arkadaslar cok garıp bır soru soracagım mazur gorun bı acustık ses dedıgınız cıddı oranda sesı yukseltıyormu?..

Yukseltıyorsa teneke gıbı mı cıkıyor ses yoksa kalıtelı gur mu cıkıyor bırı bana bunu anlatabılırmı
  • @fifty_boss

sadece telefonun hoporlör sesi yükseliyo ve megabas aftik iken son seste biraz bozulma yapıyo diğer ekolayzır ayarlarında bi sorun yok

@fenerlix07

usb driveri @aliens'in yukarda yazdığı gibi kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 7 Şubat 2007; 15:33:07 >
  • quote:

@fifty_boss

sadece telefonun hoporlör sesi yükseliyo ve megabas aftik iken son seste biraz bozulma yapıyo diğer ekolayzır ayarlarında bi sorun yok

@fenerlix07

Nasıl telefon calarken bı degısıklık yokmu?
  • hoporlör sesi epey yükseliyo
  • @aliens teşekkür ederim bendede eksik vardı bir kaçtaçtane seninkiler arasından aldım onlarıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

quote:

@fifty_boss

@fenerlix07

Nasıl telefon calarken bı degısıklık yokmu?

Boss ben msn'de anlatırım sana neler değişti

• ARKADAŞLAR ŞU İLK SAYFADAKİ YAZILIM OLAYINI DENIYEYIM DEDIM 2 KERE 4 SAAT BEKLEDIM BIR KEREDE 2 SAAT OLMADIII ŞİMDİDE TEL AÇILMIYOR ÇOK SIKILDIM VE YORULDUM ŞİMDİ NE YAPA BİLİİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozdemir47

ARKADAŞLAR ŞU İLK SAYFADAKİ YAZILIM OLAYINI DENIYEYIM DEDIM 2 KERE 4 SAAT BEKLEDIM BIR KEREDE 2 SAAT OLMADIII ŞİMDİDE TEL AÇILMIYOR ÇOK SIKILDIM VE YORULDUM ŞİMDİ NE YAPA BİLİİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

bir iki sayfa önce yazmışım gece bırak flash'a sabah çıkar başka çaresi yok
  • XS programı ile neden saatlerce uğraşıyorsunuz ki? farmanager ile yükleyin flash temaları.. anlatılanları iyi okuyun arkadaşlar biri bana pm atmış cvp vermem için bende far manager ile yaptım 10 dk sürmedi flash temaları yüklemem
  • Phone xs ve far manager ile flash tema işlemi 10-15 dk'da bitiyor.Yanlız işleme başlamadan önce phone xs++,far manager,w810_p3k_dcu.49R.ssw,W810 usb driver,telefonunuzun versiyonunun MAİN dosyası ve flash temaların swf'leri elinizin altında bulunması gerekiyor.Eksik bir dosya işlemin yarım kalmasına yol açabilir.Bunlara ve Strafer ve Blackeagle'ın anlatımına uyulduğunda sorun olmayacaktır.
  • eheheh.. flaşlama olmadan bu swf temalar çalışmıo mu... atsak tele ..çalışmıo galiba ha.. 3tane flash tema yüklü gelmiş zati bende.. hiç kurcuklamiyim bi de elimde kalmasın tel.. valla üzülürüm.. güzel telefnmuş ya

• arkadaşlar 3 gün boyunca uğraştım şu R4CE012 yazılımını yüklemek için olmadı zaten telefonda açılmadı birdaha. telefonu aldığım yere götürdüm adamlar flash atmış düzeldi şimdi telefonda R4CE012 yazılımı var dorudan bu flashları atsam
    1 çok uzun sürermi
    2 birdaha açılmama gibi bir durum olurmu
    ayrıca varsayalım kii uzun sürdüüü kii olur benim işler hep aksidir uzun sürerse kabloyu çeküp yarım bırakırsam telefon çalışırmııı . lütfen cevap veririn resmen gurur meselesi yapmış durumdayımm haaa bu arada telefonda 4 tanede flash menu var ama burada kileri atınca açılmıyor
  • xs den w810_p3k_dcu.49R.ssw main frame yaptım far managerdan ayarları yaptım fakat tel simdi acılmıyor sarj falanda olmuyor. main generici yüklemem gerektiginin farkındayım fakat xs i acıp telefonu bagladıgımda port status : active diyor ve kalıyor flash fsx gibi yerler silik yani isaretlenemiyor. telefon üstünde hicbir oynamaya yapamıyorum. xs den oynamaya yapamadıgım icin öylece kaldım yardım edebilirseniz sevinirim..
  • EUROPE_2(CDA102494/15) yada C_ASIA (CDA102494/73) seçsem sorun olur mu? Europe_2 deki diller yarıyo işime flash'lasam sorun verir mi acep XS++ ile flash'licam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

EUROPE_2(CDA102494/15) yada C_ASIA (CDA102494/73) seçsem sorun olur mu? Europe_2 deki diller yarıyo işime flash'lasam sorun verir mi acep XS++ ile flash'licam..

***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
    Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...

Buraya kadar herşey normal. Burada tıkanıyor sebebini bilen var mı? 2 gecedir bu hata yüzünden flash'layamadım telefonu.

W810 Flash Tema,  Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 12 Şubat 2007; 0:26:16 >

• 20 dk. sürdü ve Allah'a şükür telefonu kurtardım
  • orjinal Flash Tema'lar çalışıyor. ilk günden beri ama sonradan ve normal dosya transfer yoluyla attıklarım çalışmıyor illa fsx mi yapmam gerek?
  • Normal transfer yoluyla attığın flash temaların flashlarının çalışması için swf'lerini phone xs ve far manager ile telefona atman gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Varg

orjinal Flash Tema'lar çalışıyor. ilk günden beri ama sonradan ve normal dosya transfer yoluyla attıklarım çalışmıyor illa fsx mi yapmam gerek?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.