Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Şu temayı nereden bulabiliriz acaba?K600 içinmiş,swf uzantılıymış ve günün saatlerine göre tema değişiyormuş.Bize de olur mu acaba?

@mr.blorf

öncelikle ilham kaynağı olduğun için teşekkür ederim.

bu dosyanın ismi office.swf.

k750i de uzun uğraşlar sonucunda başarabildim.

bu bir duvar kağıdı saate göre hava kararıyor, çicekler ölüyor vb böyle artaksiyonları var.

malesef w810i de çalışması şu an için imkansız.

k750i de çalışması çoook zor.

k750i şu an flashları çalıştırabiliyor ama tema olayını yapamadım.tarzancamla yabancı foruma da sordum ama oradan da bir şey çıkmayacak gibi.
    destop/flash klasörü içine 2 tane flash tema koymuş se.
    çalışmıyor ama umudum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 12 Şubat 2007; 23:02:00 >

• ©Strafer;
    En azından bir işe yaradığına sevindim. w810 için de bu olayı yaparsan sen yaparsın zaten.Benim umudum var.
  • quote:

©Strafer;
    En azından bir işe yaradığına sevindim. w810 için de bu olayı yaparsan sen yaparsın zaten.Benim umudum var.

bu konu ile ilgili bir düşüncem var ama mümkün olmayacak gibi.

yine de ben dosyaları vereyim arayan vardır belki.

bu office swf

http://www.speedyshare.com/288169288.html

bu da dijital flash saat.

http://www.speedyshare.com/765250727.html

edit:
    malesef olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 12 Şubat 2007; 22:51:16 >

• biraz uzaklarda kaldık flash temalarla alakalı tüm sorunlarımızı çözmüşsünüz üzerine ses hediyeetmişsinizzzzzzzz
    +100000
    emeği gecen tüm arklar; 10x...

• Bu Bölümde Yayınlanan Bütün Dosyalar Tek Linkte

Arkadaşlar tek tek rapidle uğraşmamanız için burada yayınlanan Flash temaları ve diğer bütün dosyaları tek linke yükledim

BURADAN İNDİRİN

rar şifresi : sewdali
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Bu Bölümde Yayınlanan Bütün Dosyalar Tek Linkte

Arkadaşlar tek tek rapidle uğraşmamanız için burada yayınlanan Flash temaları ve diğer bütün dosyaları tek linke yükledim

BURADAN İNDİRİN

rar şifresi : sewdali

Tşk. ellerine sağlık

• strafer bu office dosyasıswf türünde benim bildiğim k750 de flash lite yok fakat sen bunu yapmışsın nasıl başardın bunu? ayrıca w810 i de calısması gerekmiyoor mu aslında bende dosyalar calıstı fakat arka plan yapamadım nedense !!!
    yaptığın işlem hakkında biraz bilgi verebilir misin ya da msn ekle oradan görüşelim
    tahirozgun87@hotmail.com
  • flash attıktan sonra operatör logosu "Tr Tcell" şekline dönüştü eskiden "Tr Turkcell" şeklindeydi eski haline döndürmek mümkünmü acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

strafer bu office dosyasıswf türünde benim bildiğim k750 de flash lite yok fakat sen bunu yapmışsın nasıl başardın bunu? ayrıca w810 i de calısması gerekmiyoor mu aslında bende dosyalar calıstı fakat arka plan yapamadım nedense !!!
    yaptığın işlem hakkında biraz bilgi verebilir misin ya da msn ekle oradan görüşelim
    tahirozgun87@hotmail.com

w810i de duvar kağıdı olarak desteklenmiyor nedense.
    w800i nin eski bir firmware inde flash desteği varmış.cid 36 olduğu için yükleyememiştim.
    sonra bir yolunu buldum.far managerla önce fs i sonra main i flashladım.ama telefon açılmadı.
    sonra display ve kamera driver ı nı değiştirdim ve telefon açıldı.far managerla bakınca içinde 2 tane flash tema olduğu gördüm ama flash temalar çalışmıyor.flash dosyaları sadece browser da görüntüleniyor bir de duvar kağıdı yapılabiliyor.

• W810'da bu office.swf yi flash olarak telefona attın,buna rağmen çalışmadı değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

strafer bu office dosyasıswf türünde benim bildiğim k750 de flash lite yok fakat sen bunu yapmışsın nasıl başardın bunu? ayrıca w810 i de calısması gerekmiyoor mu aslında bende dosyalar calıstı fakat arka plan yapamadım nedense !!!
    tahirozgun87@hotmail.com

w800i nin eski bir firmware inde flash desteği varmış.cid 36 olduğu için yükleyememiştim.
    sonra bir yolunu buldum.far managerla önce fs i sonra main i flashladım.ama telefon açılmadı.
    sonra display ve kamera driver ı nı değiştirdim ve telefon açıldı.far managerla bakınca içinde 2 tane flash tema olduğu gördüm ama flash temalar çalışmıyor.flash dosyaları sadece browser da görüntüleniyor bir de duvar kağıdı yapılabiliyor.

• quote:

W810'da bu office.swf yi flash olarak telefona attın,buna rağmen çalışmadı değil mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

tahirozgun87@hotmail.com

far managerla telefonun içine atmaya gerek yok.çünkü o sadece destop için.office.swf standby için.bu mesajdan önce buraya bir şeyler yazdım yanlışlıkla göndere bastım bir kaşıklık oldu.ama o yazdıklarımı kendim denedim ve çalıştıramadım.olmuyor.

• S.a arkadaşlar... Benim w810im kendinde yüklü olan orjinal flash temaları (equalizer - orbit vs.) flash menü ile çalıştırıyor fakat benim yüklediğim flash temaları normal menüde gösteriyor... Ne yapmam lazım?
    yazılım: R4DB005
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkorty

S.a arkadaşlar... Benim w810im kendinde yüklü olan orjinal flash temaları (equalizer - orbit vs.) flash menü ile çalıştırıyor fakat benim yüklediğim flash temaları normal menüde gösteriyor... Ne yapmam lazım?
    yazılım: R4DB005
    Yardımlarınızı bekliyorum

flash temalar telefonun file system inde saklı olur.sonrada thm uzantılı dosya yükleyerek flash tema çalıştıramazsın.
  • Acemiliğimi mazur görün, sitede yeniyim... flash temaları çalıştırabilmem için ne yapmam lazım?
  • quote:

Acemiliğimi mazur görün, sitede yeniyim... flash temaları çalıştırabilmem için ne yapmam lazım?

uzun ve zorlu bir süreç forumda çeşitli anlatımlar var biraz forumda gezersen bulursun.
  • blackeagle ve ailens a teşekkürler saolun yardımlarınız için...
  • quote:

Acemiliğimi mazur görün, sitede yeniyim... flash temaları çalıştırabilmem için ne yapmam lazım?

İlk sayfada anlatılmış.

XS++ programını çalıştırıp FSX işlemini yapacaksın yanılmıyorsam. sonuçlanana kadar beklemen gerekecek. bitince bu kez FarManager'den işlemler yapılıyor onları yapıp atacaksın temaları. Daha sonrasında normal şekilde atıncada çıkıyormuş galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 15 Şubat 2007; 10:58:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

quote:

İlk sayfada anlatılmış.

XS++ programını çalıştırıp FSX işlemini yapacaksın yanılmıyorsam. sonuçlanana kadar beklemen gerekecek. bitince bu kez FarManager'den işlemler yapılıyor onları yapıp atacaksın temaları. Daha sonrasında normal şekilde atıncada çıkıyormuş galiba..

okumaların sonunda yapmaya karar werirsen öncelikle tüm dl leri ve dosyaları bir klasörde eksiksiz olarak topla ki benim gibi "main dosyası neredeeeeeeeeee" diye süreci uzatma

• teşekkürler halletim ses seviyesinde güzel bir değişiklik oldu ben005 i attım acaba diğerinde daha iyi mi ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 15 Şubat 2007; 14:02:05 >
  • arkadaşlar,fsx programini kullanıyorum ama telefona bağlantı kuramıyor, bilgisayar usb flash olarak algılıyor ne yapabilirim,tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.