Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ak2n

arkadaşlar,fsx programini kullanıyorum ama telefona bağlantı kuramıyor, bilgisayar usb flash olarak algılıyor ne yapabilirim,tesekkurler...

Hafıza kartını ve sim kartı çıkar. Programı çalıştır Start'a bas C'tşuna basılı tutarak USB ye tak. Start'a bastıktan sonra 30sn. içinde takacaksın. Olmuyorsa Driver'ları Tekrar Kur..
  • canno open comminication port? sebebi ne anliyamadim? flash disk olarak algılıyor,bır cok denememe rağmen hala sorunu çözemedim?
  • ayni şeyi yapıyorum olmuyor, sim kart vs. çikmiş durumda... driverlardan kastın telefon ile verilen suruculermi?
  • quote:

ayni şeyi yapıyorum olmuyor, sim kart vs. çikmiş durumda... driverlardan kastın telefon ile verilen suruculermi?

bunu yükle

http://www.luke-chiptuning.kvalitne.cz/k750i/USBFlash.zip
  • yardim eden yokmu? tum forumu okuyup duruyorum tum denilenleride gerçekleştirmiş durumdayım ama bi yerde hatam var anlamadım gitti

bilgisayari değistirip öylemi denesem bilmiyorumki?
  • o dosyayı birden çok kere yukleyip durdum,herhangi bi yere kopyalıyormuyuz yoksa sadece olduğu yerdemi çaliştiriyoruz,teşekkurler...
  • quote:

o dosyayı birden çok kere yukleyip durdum,herhangi bi yere kopyalıyormuyuz yoksa sadece olduğu yerdemi çaliştiriyoruz,teşekkurler...

telefonu c ye basıp pc ye bağlayınca driver olarak kuruyoruz.
  • kimse yokmu
  • hocm bu olayı yaptıktn sonra gerçktn hoparlör sesi artıomu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

hocm bu olayı yaptıktn sonra gerçktn hoparlör sesi artıomu acaba?

Acoustik işini yapmanızı tavsiye ederim. Seste acayip bir fark oluyor...
  • arkadaşlar acil yardım, benim versiyon 031 vede ,far ın icerisinde bulunan , flash main firmware dosyasi bolumunden kendime ait versiyonu bulamiyorum?
  • arkadaşlar yardım eden yokmu,şu o işlemde bekleyip duruyorum
  • any booodyyyyyy!!!!!!!!

• kimse yokkkmuuuuuuuu, sıyırcam az kaldı!

• galiba bi yardım gelmiycek

• cidden çok fark edio ise hemen teli alıp yapıyorumsadece hoparlör sesi önemliydi zati bnm için problm olan
  • sağolun uğraşip buldum......
  • seçi işleminiz bittikten sonra f5'e basıp kopyalayın

*kopyalama işlemi bittikten sonra soldan ifs yazan bölüme gelinceye kadar geri geliyoruz

far programının enson işlemi olan ifs yazan bolumu bulamıyorom yardımcı olursanız sevinirim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Birde şunların thm'lerini bulsak

Avenue.swf
    basti.swf
    FemaleLine_desktop710.swf
    femaleLine_desktop850.swf
    Lava_desktop.swf
    mimenu.swf
    updated_vista.swf
    walkmanbeam.swf

Çoğu Orjinal .thm'e güzül olmuyor. başka bir thm dosyasına yüklemek istediğimiz .swf sdoyasının adını verdiğimizde sorun çıkaryor Themes Creator ile açınca her hangi bir fark yok. bunu bir püf noktası olmalı ama ney.

püf noktası olarak bi şey olmasa da ben adobe ile swf dosyalarını açtım. şu anda çalışır durumdaki-yeni kavuştuğumuz- flash temalarının çoğunun linkleri yapanlar tarafından kapatılmış, değiştirmeyi kabul etmiyor. yani ya link olarak hangi menünün uzantılarının nereye werildiğini görebiliyoruz yada telefon açtığı gibi swf dosyasındaki menünün resmini ikisinin ortaklaşa açık olduğu bir tema bulabildim-bloklanmamış- ondada aralarda yapanın paylaşmadığı noktalara gene denk geliniyor. sanki tüm swf yi baştan yazmak gibi yorucu bi süreç vs... kastı beni
    biraz beklesek zaten bu işlerin kolay yolu da piyasaya düşer gibi, hiç olmadı swf açtığımız zaman herşey ortada olur.

• hocam ben Fsx yüklemeye karar werdim, herşeyi indirdim fakat flash driveri yükleyemiyorum telefona... Telefonu taktığım zaman driver istemiyor... Bu flash driveri telefona nasıl tanıtabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.