arkadaşlar,fsx programini kullanıyorum ama telefona bağlantı kuramıyor, bilgisayar usb flash olarak algılıyor ne yapabilirim,tesekkurler...
Hafıza kartını ve sim kartı çıkar. Programı çalıştır Start'a bas C'tşuna basılı tutarak USB ye tak. Start'a bastıktan sonra 30sn. içinde takacaksın. Olmuyorsa Driver'ları Tekrar Kur..
canno open comminication port? sebebi ne anliyamadim? flash disk olarak algılıyor,bır cok denememe rağmen hala sorunu çözemedim?
ayni şeyi yapıyorum olmuyor, sim kart vs. çikmiş durumda... driverlardan kastın telefon ile verilen suruculermi?
quote:
Orjinalden alıntı: ak2n
ayni şeyi yapıyorum olmuyor, sim kart vs. çikmiş durumda... driverlardan kastın telefon ile verilen suruculermi?
Çoğu Orjinal .thm'e güzül olmuyor. başka bir thm dosyasına yüklemek istediğimiz .swf sdoyasının adını verdiğimizde sorun çıkaryor Themes Creator ile açınca her hangi bir fark yok. bunu bir püf noktası olmalı ama ney.
püf noktası olarak bi şey olmasa da ben adobe ile swf dosyalarını açtım. şu anda çalışır durumdaki-yeni kavuştuğumuz- flash temalarının çoğunun linkleri yapanlar tarafından kapatılmış, değiştirmeyi kabul etmiyor. yani ya link olarak hangi menünün uzantılarının nereye werildiğini görebiliyoruz yada telefon açtığı gibi swf dosyasındaki menünün resmini ikisinin ortaklaşa açık olduğu bir tema bulabildim-bloklanmamış- ondada aralarda yapanın paylaşmadığı noktalara gene denk geliniyor. sanki tüm swf yi baştan yazmak gibi yorucu bi süreç vs... kastı beni biraz beklesek zaten bu işlerin kolay yolu da piyasaya düşer gibi, hiç olmadı swf açtığımız zaman herşey ortada olur.
hocam ben Fsx yüklemeye karar werdim, herşeyi indirdim fakat flash driveri yükleyemiyorum telefona... Telefonu taktığım zaman driver istemiyor... Bu flash driveri telefona nasıl tanıtabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...