Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ktorun06

ya arkadaşlar programı attım ama telefon açılıyor ingilizce bir şekilde ama confirations error diyor ve network operatör ayarlarına bak diyo anlamadım nasıl yapacagım bilen varsa yardım etsin telefon gidiyo ama walkman özelligini kullanıyorum sadece telefon menu kısmı yok yardımmm

Hocam telefon flash yememıs anlasılan teknık servıse ver veya tekrar flashlıyacaksın cozum bu

Arkadaslar bu acustık ben sevmedım ya cok tiz veriyo sesi baslar anlasılmıyo sesle midler bırbırıne gırıyo sizdede boyle oluyormu?

Baska deneyebilecegimiz acustik dosyası varmı?
  • Ben akustik işine girmedim son sürümde MegaBass gayet iyi .dışarı sesi biraz az ama olsun hem ufacık hoparlör patlarsa telsiz kalırım Bu telefona .ogg ve .wav desteği getirebilirmiyiz varmı bir yolu codeğini fardan atalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

Ben akustik işine girmedim son sürümde MegaBass gayet iyi .dışarı sesi biraz az ama olsun hem ufacık hoparlör patlarsa telsiz kalırım Bu telefona .ogg ve .wav desteği getirebilirmiyiz varmı bir yolu codeğini fardan atalım.

Patlayacağını zannetmiyorum, cünkü bu acoustic dosyası zaten sony'nin kendi ürettiği, eski versiyon firmware'da bulunan kodlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifty_boss

quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

ya arkadaşlar programı attım ama telefon açılıyor ingilizce bir şekilde ama confirations error diyor ve network operatör ayarlarına bak diyo anlamadım nasıl yapacagım bilen varsa yardım etsin telefon gidiyo ama walkman özelligini kullanıyorum sadece telefon menu kısmı yok yardımmm

Hocam telefon flash yememıs anlasılan teknık servıse ver veya tekrar flashlıyacaksın cozum bu

Arkadaslar bu acustık ben sevmedım ya cok tiz veriyo sesi baslar anlasılmıyo sesle midler bırbırıne gırıyo sizdede boyle oluyormu?

Baska deneyebilecegimiz acustik dosyası varmı?

Ben ikinci olanı yükledim, yani "çok sevdiğiniz" diye yazanı ve çok memnunum, birde bunu denemeni tavsiye ediyorum

• tekrar falşlıyoruz bu devamlı aynı hataları veriyo baglanıyor diyor daha sonra tekrar kopuyor beklemelimiyim olana kadar yoksa teknik servisemi götürüyüm bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dahool

tekrar falşlıyoruz bu devamlı aynı hataları veriyo baglanıyor diyor daha sonra tekrar kopuyor beklemelimiyim olana kadar yoksa teknik servisemi götürüyüm bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
    sürücüden olabilir EPIUSB.ini yi yükleyip denedinizmi.
    akustik işine girdim en sevilen 005 inkini attım ses arttı şimdi tam süper oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

quote:

tekrar falşlıyoruz bu devamlı aynı hataları veriyo baglanıyor diyor daha sonra tekrar kopuyor beklemelimiyim olana kadar yoksa teknik servisemi götürüyüm bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
    sürücüden olabilir EPIUSB.ini yi yükleyip denedinizmi.
    akustik işine girdim en sevilen 005 inkini attım ses arttı şimdi tam süper oldu.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dostum

• quote:

Bekleyeceksin. Sonuna kadar bekle yazılar durmuşsa değişmiyorsa veriler.. O zaman bi sorun vardır tekrar bataryayı çıkar tak aynı işlemleri tekrarla.. (Gece açık bırakırsan sabaha flashlı şekilde alırsın büyük ihtimal)
  • telefonum da equalizer orbit bi de pruebatEQ adlı flash temalar çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor ben hangi numaralı basamaktan devam etcem başlamaya.
  • 3.Bölümden
    quote:

Orjinalden alıntı: fortunate

telefonum da equalizer orbit bi de pruebatEQ adlı flash temalar çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor ben hangi numaralı basamaktan devam etcem başlamaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

3.Bölümden
    quote:

Orjinalden alıntı: fortunate

telefonum da equalizer orbit bi de pruebatEQ adlı flash temalar çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor ben hangi numaralı basamaktan devam etcem başlamaya.

teşekkürler
  • Arkadaşlar ben 005 şi kullanıyom şimdi acustik dosyasını değiştirsem kulaklık sesi değişirmii acaba
  • arkadslar mrb.ben foruma yeni ğye oldum.bende w810i sahibiyim bahsettiginiz temaları bende telefonuma yuklemek ıstıyorum.en basta yapılacklar yazılmıs ama daha sonra bir sürü ekleme yapılmıs.bunları en bastan tam anlamıyla toplayıp yazabilirmiyiz mumkunse.benim yazılım 003.dediginiz yazılımları yukledıkten sonra bı problem cıkarsa eskı yazyılımı nasıl yuklerim?cumartesi gunu kıbrısa gidicem gitmeden halletmem gerekli orda ne teknık servıs var ne dogru duzgun telefondasn anlayan birileri.bana en bastan yardım edecek bırılerı varsa lutfen maıl atsın.birde ses seviyesi yukseltebiliyoruz pekı kamera goruntu kalıtesını arttıran bı yazılımda mevcutmu?yardımcı olursanız cok makbule gecer valla.

blackmagic31@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmagicGAU -- 19 Şubat 2007; 13:45:42 >
  • selamlar bütün bu ayarlardan sonra operatör logo su TR TCELL ŞEKLİNE DÖNÜŞTÜ ESKİ AHLİNE YANİ TR TURKCELL ŞEKLİNE DÖNDÜRMEK MÜMKÜNMÜ ACABA BİRİLERİ CEVAP VERİRSE İYİ OLUR SEVİNDİRİK OLURUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURHAN 55

Arkadaşlar ben 005 şi kullanıyom şimdi acustik dosyasını değiştirsem kulaklık sesi değişirmii acaba

Zaten sesi iyidir daha iyisi şuan yok
  • Acoustik dosyasını değiştirirsen sadece telefon hop.sesi yükselir. Kulaklıkta herhangi bir değişiklik olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: BURHAN 55

Arkadaşlar ben 005 şi kullanıyom şimdi acustik dosyasını değiştirsem kulaklık sesi değişirmii acaba
  • arkadaşlar usb flash device flan yazıyo driver lazım heralde flash tema yapmak için tel i bağladığımda istio nasıl halledebilirim yardım edebilir misiniz?...
  • arkadaşlar bnm sürümm 031 anck pek memnun deilim o yüzden tele acoustik yapmk istiorum acaba yaparsam tel garantiden çıkarmı???bide ses kalitesinde(hoparlör)ciddi bi artış varmıdır????????
  • konu başında linkini verdiğim usb flash driveri kurmalısın
    phone xs'de telefonu bağladığında otomatik açılan yükleme sayfasına ilgili dosyayı gösterek bağlantı sorununu halledebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: gerylla

arkadaşlar usb flash device flan yazıyo driver lazım heralde flash tema yapmak için tel i bağladığımda istio nasıl halledebilirim yardım edebilir misiniz?...

telefonun garantiden çıkması söz konusu değil. Anlatıma göre yaparsan hiç bir sorunla karşılaşmazsın.He olurda telefonunu patlatmayı başarabilirsen, servis sorun çıkarmadan gerekli işlemi yapar. Telefonun hop.sesi çıkışındaki artış'ı farketmemek de mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

arkadaşlar bnm sürümm 031 anck pek memnun deilim o yüzden tele acoustik yapmk istiorum acaba yaparsam tel garantiden çıkarmı???bide ses kalitesinde(hoparlör)ciddi bi artış varmıdır????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Şubat 2007; 19:05:42 >

• telefonum w 810 sürümü sonu 05 olandan ve ben flaş tema atmak istiyorum bana hangi dosyalar lazım ve hangi işlemleri uyguluyacam
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.