Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar dene yapacak başka bişey yok mutlaka bi açık yakalamıştır program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 14 Ocak 2007; 12:06:44 >
  • R4DB005 bu sürüme Flash'layabiliyormuyuz? Dosyaları elinde mevcut olan bir arkadaş varmı?
    Ve Hangi Sürüm Daha Iyi? Fotoğraf Kalitesi, Ses, Menü Geçişleri vs. durumlarda sizce en kararlı sürüm hangisi?
  • varg arkadasım ben daha önce vermiştim o dosyayı arattırırsan bulabilirsin
  • @blackeagle
    Üstad Main firmware ve FFS dosyalarını nerden buldun?bende k790i için uğraşıyorum da bulamadım bir türlü.
    www.topsony.com var sanırım burada kapalı.
  • ya biraz önce yaptım fsx yarım saat sürdü succesful falan dedi sonra disconnect dedi bitti çıkardım temalarıda attım ama eskisi gibi hiç bir değişiklik yok hata nerde bir daha mı deniyim napıyım offf
  • oldu walla burdan indirdiğim dosyadaki temalarda oldu ben başka birinin verdiği flash temaları atmıştım tele onlar çalışmadı uzantısından dolayıymış valla çok güzel temalar hem de yarım saatte oldu fsx...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foramencanalis

@blackeagle
    Üstad Main firmware ve FFS dosyalarını nerden buldun?bende k790i için uğraşıyorum da bulamadım bir türlü.
    www.topsony.com var sanırım burada kapalı.

firmware dosyalarını yabancı bi siteden indirmiştim ama çok oldu
    şuan için topsony dışında işine yarayabilecek bi site yok o da bakımda

quote:

Orjinalden alıntı: Varg

R4DB005 bu sürüme Flash'layabiliyormuyuz? Dosyaları elinde mevcut olan bir arkadaş varmı?
    Ve Hangi Sürüm Daha Iyi? Fotoğraf Kalitesi, Ses, Menü Geçişleri vs. durumlarda sizce en kararlı sürüm hangisi?

Ben son sürüm olan R4EA031 ile flashlama yaptım. Eski sürümlerde sorun yaşayacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Ocak 2007; 14:15:46 >

• ARKADASLAR BEN SURUMUM SON SURUM BU SURUMDE FLAHS LAMA YAPAN VARMI.TELEFONA BIRSEY OLUYORMU.
  • Wait for EaTEbs de takıldı kaldı program 1 saatir
    napıcam ben

daha öncede olmuştu cıkardım tel acılmadı
    napsam european 2 olayına mı girsem cıkarıp

acil yardııııım
  • evet başardım en sonunda

önceden flash temalar calısmıyodu artık var.
    herkese teşekkürler.

EUROPE_2(CDA102494/15) ile başarılı olabiliorum asia ile her denememde program dondu. 4 saat sürdü yaklaşık olarak. core 2 duo işlemci olmasına ragmen. sanırım sadece şans işi işlemciyle flan da cok alakası yok
  • dediğin gibi sistemle alakası yok bu geçen sürenin
    elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyo program
  • bu arada sunu belirteyim ki telefon bozulsa bile tekrar flash ladıgınızda basarılı olursa düzeliyor. bana pek korkulacak bişi yokmuş gibi geliyo o yüzden cekinenler varsa biraz sabırla işi halledebilirler derim. bir de program önceki msjımda yazdıgım gibi bir yerde takılıp kalırsa saatlerce kapatın. tekrar başlayın benim gibi EUROPE_2(CDA102494/15) deneyin. başarılı olan bu denemenin log dosyalarına baktım hiç bir yerde öle saatlerce takıp kalmamış. phone xs takılmasına ragmen başarılı olanlar varsa belirtirlerse faydalı olur sanırım. başarılı flash lamaların log dosyalarını bir inceleyin derim. birde rdb05 sürümüne flash yapmadan normal update yoluyla gecebilirmiyim? sonuçta ileri dönük bir güncelleme olacak bu. son sürüme gecmek istemiyorum şikayetlerden dolayı. gprs den update i denedim işin ilginç yanı telefonunuzda son sürüm yüklü diyor. neden acaba? fikri olan?
  • @dionysossss kaptın işi bakıyom
  • benim tlfon flashlı olduğu için çok kolay oldu flashlı temaları atmak sadece fsx yaptım o da zaten yarım saat sürdü isterse 5 saat sürsün bu temalara değer gerçekten
  • bazı arkadaşlar flash attıktan sonra orj.temeları flashlı kullnıyomuş fakat "clup pulse" teması falan normal menü olarak çalışıyomuş. Ben flash atmadan önce fsx denemiştim belki flash atmaya gerek kalmaz diye ama sonuç alamamıştım. Sadece orj. temaları flashlı çalışan arkadaşlar fsx'de yapsın.
  • Selamlar herkese...
    Topicte söylenenlerin hepsini uyguladım, fakat programla telefona dosyaları yüklerken elektrikler gitti. Sim kartı takıyorum ve pin kodunu giriyorum ama Operatöre ya da servis merkezine başvurun türünden birşeyler yazdı telefonun ekranında. Şimdi EUROPE_2 (CDA 102494/15) ile tekrar atıyorum yazılım, düzelir mi acaba? Yoksa K.v.k'ya mı götüreceğiz cihazı? Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 15 Ocak 2007; 17:40:35 >
  • tekrar yüklemeye başla problem olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

tekrar yüklemeye başla problem olmaz

Bekliyoruz heyecanla; 17:35'te başladı hala bitmedi meret. Yüklenirken bir kaç kez Waiting for the phone to disconnect ve ardından Waiting for the phone to reconnect dedi. Yükleme düzgün devam ediyor mu? Çok sıkıldım bu meretten. Olsa da kurtulsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 15 Ocak 2007; 20:03:25 >
  • normal gidiyo ama en kötü yanı ne kadar zamanda biteceğini bilemememiz
    yüklemede herhangi bir hatayla karşılaşır veya telefonun otomatik açılırsa yükleme esnasında bilgisayarı yeniden başlatıp yüklemeye tekrar başlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

normal gidiyo ama en kötü yanı ne kadar zamanda biteceğini bilemememiz
    yüklemede herhangi bir hatayla karşılaşır veya telefonun otomatik açılırsa yükleme esnasında bilgisayarı yeniden başlatıp yüklemeye tekrar başlarsın

Sağolasın yardımların için. Bittiğinde yazarım tekrar. Daha devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cünomen35 -- 15 Ocak 2007; 21:07:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.