Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blackeagle vı sorum olcak ben eskı phone xs ıle baglantı kuruyorum ve telefon su an 1 saattır baglı. yanlız yenı olan phone xs2 yı actıgım zaman sadece 3 kere brute force yapıp bırakıyor ve telefon kendı kendıne acılıyor. bunun sebebı ne olabılır?
  • yüklemeye başladıktan sonra açılıyorsa bağlantıyla ilgili usb flash driver'den kaynaklanıyordur muhtemelen
    ilk denememde benimde başıma gelmişti bu olay
    ben kendi yüklememi örnek göstereyim : bende orj.temalarda flash özellikli çalışmadığı için öncelikle fsx yapıp ardından flash atmıştım şimdi ne kadar flash tema varsa çalıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 16 Ocak 2007; 14:44:16 >
  • blackeagle sayesınde cozum buldum olaya yanlız sunuda belırtmek ısterımkı bı telefon 4 dakikada flashlanabılırmı? evet flashlanıyor arkadaslar sans eserı tam 4 dakıka surdu. cok saolun. yanlız bı uyarıda bulunayım bılmeyen bu işe gırmesın 9 dogurdum dun gece 11 den berı ugrasıyorum saat su an 3.30 yuregı dayanmayan yapmasın yazık. cok sukur yarabbım 2 gun olmustu alalı ohhh bıttı sonuda oh ki ne oh
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

phone xs'den fsx yaptınmı ?

bendede kendisi icindeki flash temaları çalıştırıyo ama dipğer yuklediklerimi menu normal çalışmıyo yani bu fsx işlemiş nası ypaılıyo anlatabilirmisiniz
  • kendi içindeki temaları çalıştırdığı için programda hiç bir ayar yapmadan fsx bölümüne gelip işlemi başlatabilrsin.(Konu başındaki işlemler senin için geçerli değil çünkü orj.flash olarak çalışıyo diyosun)
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

quote:

phone xs'den fsx yaptınmı ?

bendede kendisi icindeki flash temaları çalıştırıyo ama dipğer yuklediklerimi menu normal çalışmıyo yani bu fsx işlemiş nası ypaılıyo anlatabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 16 Ocak 2007; 16:08:46 >
  • 2. Denememde telefonu baştan kurdum, şimdi Flash temalar çalışıyor.
    @*BlaCkEaGLe*; abi yardımların için çok sağolasın.

Ps. Flash tema paylaşan olursa sevinirim...
  • ya biride bu fsx in nası yapılıcaını tam olarak açıklıyabilirmi neler ypaıcaz nelerin kurulu olması laızm adım adım lutfen
  • benim tlf da son sürüm yüklü flash temalar çalışıyor ama bass çok kötü tlf aldım arızalı çıktı 1 hafta kullandım servise verdim 25 günde yenisini iade ettiler tekrar servis kapısında beklemekte istemiyorum yazılanları okudum yapan var yapamayan var r4ce012 bass nasıl ve sadece fsx kaç dakika sürer slmlar
  • *BlaCkEaGLe*
    çok iyi oldu
    sayende para vermeden kısık sesli 031 versiyondan kurtulmuş oldum
    bundan iyisi 005li versiyon olurdu
    herşey için teşekkürler
  • Fsx için hiçbir ayar yapmana gerek yok programı açıp fsx bölümünden işlemi başlatabilrisin

quote:

ya biride bu fsx in nası yapılıcaını tam olarak açıklıyabilirmi neler ypaıcaz nelerin kurulu olması laızm adım adım lutfen

R4CE012 versiyonu ilk versiyon olduğu için bas gerçekten çok iyi fakat menüler
    yeni sürümlere göre biraz daha yavaş işliyor. Fsx deneme yanılma yöntemiyle flash şifrelerini kırmaya çalıştığı için geçen süre farklılık gösterebiliyo

quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

benim tlf da son sürüm yüklü flash temalar çalışıyor ama bass çok kötü tlf aldım arızalı çıktı 1 hafta kullandım servise verdim 25 günde yenisini iade ettiler tekrar servis kapısında beklemekte istemiyorum yazılanları okudum yapan var yapamayan var r4ce012 bass nasıl ve sadece fsx kaç dakika sürer slmlar

• arkadaşlar şu iki flash temayı nerden bulabiliriz.
    fone ve group dektop temalarını
  • quote:

Fsx için hiçbir ayar yapmana gerek yok programı açıp fsx bölümünden işlemi başlatabilrisin

quote:

ya biride bu fsx in nası yapılıcaını tam olarak açıklıyabilirmi neler ypaıcaz nelerin kurulu olması laızm adım adım lutfen

R4CE012 versiyonu ilk versiyon olduğu için bas gerçekten çok iyi fakat menüler
    yeni sürümlere göre biraz daha yavaş işliyor. Fsx deneme yanılma yöntemiyle flash şifrelerini kırmaya çalıştığı için geçen süre farklılık gösterebiliyo

quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

benim tlf da son sürüm yüklü flash temalar çalışıyor ama bass çok kötü tlf aldım arızalı çıktı 1 hafta kullandım servise verdim 25 günde yenisini iade ettiler tekrar servis kapısında beklemekte istemiyorum yazılanları okudum yapan var yapamayan var r4ce012 bass nasıl ve sadece fsx kaç dakika sürer slmlar

eagle haklısında dostum nası halledicem ama progrmaı çalıştırıyorum telefonu usb ile bagliyorum pc ye fsx i sectiimde execute var bitek ustte dierlerine tıklanmıyor silik ona tıklıyorum ole kalıyo telefonu usb ye taktıımda soruyo dosya transferimi filan diye onda neyi secicem dposya transferinimi bide usbflash driverini bizimde kurmamiz lazimmi onu nasıl kurucuza hicbilmiyen birine sıfırdan anlatmanız daha ii olur diye düşünüyorum ellerinize sağlık teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: BURHAN 55

Yeni flash temalar
    http://foros.3dgames.com.ar/showthread.php?t=354299

SAOL DOSTUM teşekkürler
    group desktop ekranda biraz küçük kaldı
    telimi daha çok sever oldum

• @okko
    Programı çalıştır "FSX" seçeneğini tıklayıp "Start FSX" tuşuna tıkla başka yapacağın hiçbir şey yok

@BURHAN 55
    Temalar için tşk.
  • quote:

@okko
    Programı çalıştır "FSX" seçeneğini tıklayıp "Start FSX" tuşuna tıkla başka yapacağın hiçbir şey yok

@BURHAN 55
    Temalar için tşk.

dostum start fsx diye bi buyton yokki alttan fsx i seciyorum ama start fsx diye bi buton yok off offf
  • tamam bendeki program betaymis ama telefonu bağlayamadım yani start deidkten sonra takıyorum telefonu kabloya ama cannot open phone communications diyo :(
  • ve nihayet başlamayı başardım ne kadar sürüyo bu fsxin tamamlanmasi
  • grouped ile lava yok mu elinizde bulamadım bir türlü olanlarda .thm uzantılı değill
  • Yükleme süresi farkılılık gösteriyo ama 3 saatten fazla bekleyipte başarılı olan kişiye rastlamadım şimdiye kadar. Yüklüyen arkadaşlar arasında genelleme yaparsak 1-2 saat sürüyo

quote:

ve nihayet başlamayı başardım ne kadar sürüyo bu fsxin tamamlanmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Ocak 2007; 13:13:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.