Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • black eagle senin bu görüsüne katılmıyorum ben ilk denememde r4db sürümüne dönmüştüm benim telde flash tema yoktu hiç. ilk olarak ben r4db sürümüne döndüm ve flash temalar calısıyordu yani illa ki herkesin ilk sürüme dönmesi gerekmiyor ben kendim öyle yapım oradan biliyorum
  • kamikaze482222
    hangi frimware dosyaları ve hangi cda ile yaptığına da yazarsan daha sağlıklı olur
    kimsenin aklında soru işareti kalmasın
  • bence de sürümle alakası yok 005 ilede olur 012 ile de
  • Biz şimdi 005 li versiyona fsx yapsak olmazmı
  • olur arkadaşlar sadece ilk versiyon yerine r4db li versiyonu kullanın sonuc aynı olacak hem de daha ii bir versiyonunuz olur
  • arkadaşlar bu arada fsx'i istediğiniz sürüm ile yapabilirsiniz daha öncede belirttim
    kamikaze kullandığın dosyalar hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Önemli olan bir konu daha var r4db versiyona dönmeden önce flash menüler ne alemdeydi Çünkü flash menüler yükleme öncesinde aktifse üstüne istediğiniz firmware yükleyin gitmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

olur arkadaşlar sadece ilk versiyon yerine r4db li versiyonu kullanın sonuc aynı olacak hem de daha ii bir versiyonunuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Ocak 2007; 19:43:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

arkadaşlar bu arada fsx'i istediğiniz sürüm ile yapabilirsiniz daha öncede belirttim
    kamikaze kullandığın dosyalar hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Önemli olan bir konu daha var r4db versiyona dönmeden önce flash menüler ne alemdeydi Çünkü flash menüler yükleme öncesinde aktifse üstüne istediğiniz firmware yükleyin gitmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

olur arkadaşlar sadece ilk versiyon yerine r4db li versiyonu kullanın sonuc aynı olacak hem de daha ii bir versiyonunuz olur

Ben de en son versiyon varken fsx le flash menüye sahip olmuştum.Daha sonra wotanserver dan 005 li sürümü yükleyince gitti yeni flash temalar

• valla kafamı allak bullak ettiniz Sorunsuz bir şekilde r4db versiyonu telefonuna yüklüyen tam dosya isimleriyle buraya aktarsın o zaman konuyu güncelleyeyim.
  • Arkadaslar bakın konu ıyıce gerıde kalıyor adamlar sanırım fsx yaparken telefona I'm uploading some audio drivers with FSX (yanı baska audio dosyalarımı atıyor nedır?) baska muzık formatlarınımı desteklıyor? bu arada yabancı forumlarda phone xs surumu ıcın sanırım en ıyı alpha 3 denıyor w810 ıcın fastloader varmıs bu surumde yanı dahamı hızlı yukluyor? su an phone xs in alpha 6 sürümü pıyasada . Tek yenılık w900 un eklenmıs olması w810 ıcın en ıyısı alpha 3 sanırım? daha doyurucu ve detaylı bılgılerınızı beklıyoruz.kolay gelsın.
  • Az öncee r4db versiyonda phone xs alpha 6 ile fsx yaptım 15 dk da bitti ve tekrar kavuştum flafh temalara
  • Valla burhan sen sanslısın dostum benım su an tel balı 45 dakka gectı olmadı daha. bende alpha 6 yı kullanıyorum ama daha bısey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: morrigan2

Valla burhan sen sanslısın dostum benım su an tel balı 45 dakka gectı olmadı daha. bende alpha 6 yı kullanıyorum ama daha bısey yok

Bence hersey doğru usb driver kullanmaktan geciyo topsony den indirdim ben driver onla yaptım
    http://www.sendspace.com/file/x9wj7t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 19 Ocak 2007; 21:50:38 >

• telefonumda 005 li sürüm var ve normal içinde gelen flashlı temelar çalışıyor yenilerini yükledim çalışmadı. acaba flash mı yapmam lazım yoksa ne ?

005 den memnunum. neden çalışmadı acaba yeni flashlar
  • fsx yapman yeterli
    quote:

Orjinalden alıntı: lexus

telefonumda 005 li sürüm var ve normal içinde gelen flashlı temelar çalışıyor yenilerini yükledim çalışmadı. acaba flash mı yapmam lazım yoksa ne ?

005 den memnunum. neden çalışmadı acaba yeni flashlar
  • selam forum dostları 1.sayfada denilenleri yaptım asia ile gece saat 01:37 de başladım.Şu an saat 09:11 15 dakikadır wait for EaTEbs diyor ve beliyor.acaba Takıldımı yoksa birazdaha bekleyeyimmi.Tüylerim dikelmeye başladı gerildim
  • abi seninki takılmış bendede yaptı öle tekrardan başla 8,5 saat oldu benimki devam ediyor halan

quote:

Orjinalden alıntı: sierratr1

selam forum dostları 1.sayfada denilenleri yaptım asia ile gece saat 01:37 de başladım.Şu an saat 09:11 15 dakikadır wait for EaTEbs diyor ve beliyor.acaba Takıldımı yoksa birazdaha bekleyeyimmi.Tüylerim dikelmeye başladı gerildim
  • ya benimkide 8 saatten beri devam ediyordu 15 dakkadır böyle eminmisin takıldığına birde confirgüsyondan flashı seçiyoz değilmi europaylamı başlayayım bu sefer?
  • ya benimki takılmıştı kaldı öle 30 dk hi oynama yapmadı bilemiyorum işi bilen aradaşlar gelsin onlar tam yorum yazar
  • ee sen ne yatın stop deyip çektinmi yenidenmi başlattın?
  • evet stop dedim telefon yapılandırma hatası verdi tekar deniyorum flash lamayı işte olmaz ise servise gidicem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.