Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yazı zaten BEKLE diyo sana biraz daha bekle bakalım olmazsa bilgisayarını yeniden başlatıp europe_2 cd ile başla işleme (bu arada ikinci yüklemeye geçmeden önce bataryayı çıkarıp yeniden tak)

quote:

Orjinalden alıntı: sierratr1

selam forum dostları 1.sayfada denilenleri yaptım asia ile gece saat 01:37 de başladım.Şu an saat 09:11 15 dakikadır wait for EaTEbs diyor ve beliyor.acaba Takıldımı yoksa birazdaha bekleyeyimmi.Tüylerim dikelmeye başladı gerildim
  • ya benim alet yapılandırma hatası verdi nasıl düzelticem şimdi tekrar flash lamaya başladım 9 saat oldu halan devam ediyor
  • Tamam blackeagle bekle diyorda tahmini bi süre varmı yoksa takıldımı ondan emin olsam yeniden başlatabilecem ama emin değilim 9 saat boşa gitmese yani
  • hangi versiyonda hata verdi ? ve şuan hangi sürüme flashlıyorsun ?
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

ya benim alet yapılandırma hatası verdi nasıl düzelticem şimdi tekrar flash lamaya başladım 9 saat oldu halan devam ediyor
  • sonu 03 ile biten sürüm benimki 05 e flash lama yapıyorum yan konuda anlatılmıştı
  • yükleme sayfasındaki son satırları buraya kopyala yardımcı olayım
    quote:

Tamam blackeagle bekle diyorda tahmini bi süre varmı yoksa takıldımı ondan emin olsam yeniden başlatabilecem ama emin değilim 9 saat boşa gitmese yani
  • telefonu açıyor kendi kendine
  • wait for esb
    wait for ehm
    qa00 proloque6532 bytes
    wait for eatebs
    ha bu arada tel kendiliğinden açıldı ve dosya transfer moduna geçti hani ekranında teli çıkarmayın yazısı geçiyorya o çıktı
  • sök kardeşim telefonu bağlantı kopmuş.Benim ilk sayfada verdiğim dosyaları kullanıyorsan ;
    Bilgisayarını yeniden başlat
    Bataryayı sök yeniden tak
    Bu sefer cda dosyası olarak EUROPE_2(CDA102494/15) seç
    ve işlemi öyle başlat

quote:

telefonu açıyor kendi kendine

kardeşim senin şuan yükleme yaptığın dosyaları deneme fırsatım olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

sonu 03 ile biten sürüm benimki 05 e flash lama yapıyorum yan konuda anlatılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 20 Ocak 2007; 9:47:07 >

• arkadaşlar sizde yeni sürümle tekrar başlasammı 9,30 saat oldu yazılar çıkıyor işlem yapıyor ama halan bitmedi
  • evet sanırım pili bitmiş ondan telefon açıldı şimdi şarj ediyorum ve europayıdeniyecem haaa bu arada telefonu normal açıyor ama simi takınca yapılandırma hatası veriyor hadi hayırlısı ya başaracaz ya başaracaz değilmi.
  • evet bendede sim kodunu girince yapılandırma hatası veriyor yazılım sorunu windows u ökmüş bilgisayar gibi yani şu anda iyi yönünden bakalım en azından açılıyor değilmi?
  • sim kartı takınca yapılandırma hatası veriyorsa pek hayırlı bişey değil telefon uçmuş
    sen bataryayı tam doldur sonra üsütte yazdığım şekilde europe-2 ile başla
    elinizi korkak alıştırmayın basın bi hata olduğunda tekrar flashı
    quote:

evet sanırım pili bitmiş ondan telefon açıldı şimdi şarj ediyorum ve europayıdeniyecem haaa bu arada telefonu normal açıyor ama simi takınca yapılandırma hatası veriyor hadi hayırlısı ya başaracaz ya başaracaz değilmi.
  • evet kendimizi avutalım haha şemsiye açıldı bakalım çıkarabilecezmi muahahaa
  • tabi canım walkman'ı kullanabilirsunuz en azından
    şaka bir yana bunlar telefisi olmayan hatalar değil yeterki ne yaptığınızı bilin

quote:

evet kendimizi avutalım haha şemsiye açıldı bakalım çıkarabilecezmi muahahaa
  • msn den konuşalım burdan zor oluyor funy251@msn.com adresim
  • sizler gibi cesurlar sayesinde bu tür işlere kalkışıyoruz nede olsa birisi deniyor ve oluyor yoksa kendi halimize başedemeyiz iyiki bu forumlar var nede olsa bilgi paylaştıkça büyür
    emeğe saygı
  • ya siz böyle olmuyor hata veriyor deyince vicdan azabı çekiyorum
    geçmiş mesajları tararsanız bu yöntemle başarılı olan kişilerin yorumlarını görüceksiniz
    usb flash driver'de çok önemli !! hatalar genellikle burdan kaynaklanıyor
  • en stabil driver hangisi ve nasıl yükleyecez
  • konun başında verdiğim driver doğru yüklerseniz sorunsuz çalışıyor
    Bilgisayarımda daha önceden w810 ile ilgili hiçbir driver yüklü olmadığı için usb'yi bağladığımda iligli dosyayı yeni donanım bulundu bölümünde göstererek yüklemiştim.
    quote:

en stabil driver hangisi ve nasıl yükleyecez
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.