Şimdi Ara

w810 sms animasyonu değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar w810 daki sms animasyonlarını(mavi cocuk) benim gibi igrenc buluyorsanız k750 yada k800 inkiyle değistirebilirsiniz.nasıl mı yapacagız,işte şöyle:
    1-Phone xs programını çalıştırıp start'a basıyoruz

*telefonun c tuşuna basılı olarak usb kabloyu bağlıyoruz

*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi gösteriyoruz
    *FLASH'ı tıklıyosunuz

*Finish flashing(burada bug var bu yuzden stop a basıyoruz) yazısını görünce ilk önce stop diyoruz sonrada xs'yi kapatıyoruz ve telefonu usb'den çıkarıyoruz

*bataryayı çıkartıp yeniden takıyoruz

*far manager programını çalıştırıyoruz

*alt+F1 yapıyoruz

*SEFP'e giriyoruz
    *(DCU-60, 921600, w300_w810_z550_ seçili olacak) Enter The Matrix diyoruz
    *telefonun c tuşuna basarak usb'yi bağlıyoruz

*FS'ye giriyoruz ardından tpa/preset/system/messaging/sms/objects/animation a giriyoruz.oaradaki 0,1,... dosyalarının icerisinde gif resimler var,elimizeki k750 resimlerini buradaki giflerle tek tek değistiriyoruz.dosya isimlerinin aynı olması gerekiyor(normalde bi dosya ismi farklı onu da deistirip uploadladım ben sorun yok yani) değisimi yaptıktan sonra:
    *QUİT deyip fardan çıkıyoruz

*teli usb'den çıkarıyoruz

*phone xs programını çalıştırıyoruz

*start'a bastıktan sonra telefonun c tuşunu basılı olarak usb'yi bağlıyoruz

*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip telefonunuz'un versiyonuna göre ilgili main dosyasını seçiyoruz.
    *flash'a basıyoruz

*344 block sayımından sonra yükleme sona erecektir

*bitince phone xs'yi kapatıyoruz

telefonumuzda artık k750 şirin sms animasyonları mevcut :)

not:aslında cok basit bi olay ancak bilmeyen arkadaslar için ayrıntılı acıklama yaptım,neye nerden girildigine dair fotograflar bicok konuda var forumda oradan bakabilirsiniz.k750 sms animasyonlarını ben yukledim denedim,k800 unku ise baska bir arkadas tarafından denenmi sorun olmadıgını yazmıs,sorun oldugu takdirde orjinaline dönebilirisiniz.

http://www.speedy-share.com/771959367.html

'' - '' yi silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rama........ -- 4 Eylül 2007; 10:57:00 >

• daha farklı resim veya animasyon koyabilirmiyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.