Şimdi Ara

w810i açılmıyor yardımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    davinciteamden de halledilir firmware yüklenerek
  • benim telefondada aynı sorun oldu
    attım gitti yenisini aldım
    para var huzur var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 13 Eylül 2006; 15:02:59 >
  • benimkinde bilgisayar bağlantısından kayaklanmadı telefonu kapattım açtığımda öyleydi bugün kvk ya verdim yazılımla yada ekranla ilgili olabilir dediler gelince anlayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: Mertallica

Aynı şey 1 saat önce başladı. Telefona mp3 aktarıyordum. Aktarma işini bitirdikten sonra kabloyu çıkarttım ama ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Daha telefonumu alalı 4 gün oldu şu işe bakın yahu!

hatanın nerde olduğunu anladım... ya telefonu aldıktan sonra neden kullanma kılavuzunu okumazsınızki... telefona veri aktarım işi bittiğinde bilgisayarımdan çıkarılabilir disk olarak görünen telefona sağ tıklayıp çıkar diyeceksin ondan sonra kabloyu çıkaracaksın... aksi taktirde telefon sürekli olarak beyaz olarak yanıp söner ve bi daha açılmaz... ama eğer bu kurallara uyarsan bir kaç kere yanıp söner sonra açılır... benimde w900i ye aynı şey oldu ama ben kabloyu çıkarmadım... veri aktarırken elektrikler gitti ve aynı sorun bendede oldu ve servise verdim... telefon aldıktan sonra kullanma kılavuzunu okumadan kullanmayın...

Okumadığımı, yapmadığımı nereden biliyorsun? Ezbere biliyorum o kılavuzu ben.
    Bilip bilmeden forumda ahkam kesmeyin.

• quote:

quote:

quote:

Aynı şey 1 saat önce başladı. Telefona mp3 aktarıyordum. Aktarma işini bitirdikten sonra kabloyu çıkarttım ama ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Daha telefonumu alalı 4 gün oldu şu işe bakın yahu!

hatanın nerde olduğunu anladım... ya telefonu aldıktan sonra neden kullanma kılavuzunu okumazsınızki... telefona veri aktarım işi bittiğinde bilgisayarımdan çıkarılabilir disk olarak görünen telefona sağ tıklayıp çıkar diyeceksin ondan sonra kabloyu çıkaracaksın... aksi taktirde telefon sürekli olarak beyaz olarak yanıp söner ve bi daha açılmaz... ama eğer bu kurallara uyarsan bir kaç kere yanıp söner sonra açılır... benimde w900i ye aynı şey oldu ama ben kabloyu çıkarmadım... veri aktarırken elektrikler gitti ve aynı sorun bendede oldu ve servise verdim... telefon aldıktan sonra kullanma kılavuzunu okumadan kullanmayın...

Okumadığımı, yapmadığımı nereden biliyorsun? Ezbere biliyorum o kılavuzu ben.
    Bilip bilmeden forumda ahkam kesmeyin.

peki kılavuzu okuduysan bilip bilmeden niye çekiyosun o kabloyu... ayrıca benim amacım gerginlik yaratmak değil benim kimseyle sorunum yok... lafım sadece sana değil bütün telefon alanları bi uyarim dedim... o nedenle gerilmeye hiç gerek yok...

• Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba. Bilip bilmeden çekmedim kabloyu. Gerekeni yaptıktan sonra çektim, burda uzun uzadıya yazmak istemedim sadece.
    Madem gerilmek istemiyorsun, üslubunu ona göre seç lütfen. Ben de gerginlik istemiyorum. Zaten yeterince gerildim bu olay yüzünden.
  • @ Mertallica

Telefon ondan sonra hiç açılmıyor mu?
  • Hayır, ekran sürekli yanıp sönüyor.

-----------
    Şu adrese de bir bakmanızı öneririm.
    http://www.expansys.com/forumthread.asp?code=129336&thread=429
  • quote:

Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba. Bilip bilmeden çekmedim kabloyu. Gerekeni yaptıktan sonra çektim, burda uzun uzadıya yazmak istemedim sadece.
    Madem gerilmek istemiyorsun, üslubunu ona göre seç lütfen. Ben de gerginlik istemiyorum. Zaten yeterince gerildim bu olay yüzünden.

arkadaşım eğer kuralına göre kabloyu çektiysen niye üzerine alınıyosun söledim bi daha sölüyorum lafım sadece sana yönelik değil telefon alıpta kullanma kılavuzunu okumayanlara söledim... beni anlamayan asıl sensin... üzerine alınmana gerek yok...
  • quote:

quote:

Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba. Bilip bilmeden çekmedim kabloyu. Gerekeni yaptıktan sonra çektim, burda uzun uzadıya yazmak istemedim sadece.

arkadaşım eğer kuralına göre kabloyu çektiysen niye üzerine alınıyosun söledim bi daha sölüyorum lafım sadece sana yönelik değil telefon alıpta kullanma kılavuzunu okumayanlara söledim... beni anlamayan asıl sensin... üzerine alınmana gerek yok...

Tamam, sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

Tamam, sorun yok.

anlaştığımıza sevindim...

• quote:

Hayır, ekran sürekli yanıp sönüyor.

O zaman telefonda hiçbir problem bulunmuyor. Beyaz ekranın nedenini yukarıda açıklamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

quote:

Telefonla bilgisayarın bağlantısını kestikten sonra telefonun ekranının sürekli olarak yanıp sönmesi normaldir. Çünkü telefon dosya aktarım modundan telefon moduna geçmektedir. (Telefon yeniden başlatılıyor)

Hayır aynı şey değil ki. İlk yapışım da değil dosya aktarımı. Telefonun yeniden başlatıldığı doğru ama ekranın sürekli yanıp sönmesi doğru değil. Bir-iki defa yanıp sönüyor sadece. Ben hatta telefonun kablosunu çıkartıp etrafı düzenlemeye koyulmuştum, döndüğümde hala yanıp sönüyordu. Ki, şu anda açtığımda da aynı şey oluyor. 1 saat kadar öyle bıraktım aldığımda hala aynıydı.

Bu arada verdiğim adrese bakarsan sevinirim.

• O halde telefonda yazılımsal bir problem bulunuyor. Çünkü dediğim beyaz ekran olayı çok kısa sürüyor. Telefonu teknik servise göstermeni tavsiye ediyorum. Orada kısa sürede problemine çözüm üretilecektir...
  • Bir de tekrar bilgisayara bağlamayı denedin mi ?
    Yani aynı işlemi tekrar yaparsan belki düzelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Bir de tekrar bilgisayara bağlamayı denedin mi ?
    Yani aynı işlemi tekrar yaparsan belki düzelebilir.

ben herşeyi denedim hiçbirşekilde birşey değişmiyor hatta şarja takınca bile aynı şey oluyor çaresi servis benimki hala serviste.
  • Ya bu olayı ben birkaç w810i kullanıcısından daha duydum. Yanlış anlaşılmasın amacım bu telefonu kötülemek değil ama bu sorunlarda insanın canını sıkıyor yani
  • benim k500 te olmuştu asya telekom servisine götürdüm sıvı teması olmuş dediler garantidışı dediler benden 37 ytl gibi bi ücret talp ettiler, işin komik tarafı telefonu yapamadılar geri teslim ettiler bozuk bi şekilde. telefon 4 ay öle kaldı sinirlendim götürdüm kvk ya costumize yükleyip geriverdiler şu anda bi sorunu yok. 6 ay öncede w550i me aynı şey oldu daha 2 aylıktı genpa etiler servisine götürdüm telefona costumize da yüklenemediği için değiştirdiler. bide telefon kafayı yediği için bozulmadan bir hafta önce yazılım güncellemiştim gprsten. bence hemen götür servise başka bişeyle uğaşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Ya bu olayı ben birkaç w810i kullanıcısından daha duydum. Yanlış anlaşılmasın amacım bu telefonu kötülemek değil ama bu sorunlarda insanın canını sıkıyor yani

Arkadaşlar, yaygın bir olay bu. Yazılımsal bir sorun sadece. Verdiğim adrese bakın. Kolayca hallediliyor.
    İsmi bile uydurulmuş. WSoD. (White Screen of Death)
  • arkadaşlar benim telde de oldu (w800i) far manager de bişi yaparken bilgisayar kilitlen di bi daha açılmadı hatta

c tuşuna basıp bilgisayara taktığımda bile bulmuyo bilgisayar şimdi serviste işallah olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.