Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5-6 ay önce ben W810i aldım. Data kablosu yeni elime geçti arkadaşlardan bende acustic atmayı düşünüyorum hangi yolları izlemeliyim konu biraz karşıık geldi bana ses ve cam pachlerini yükleyeceğim msn vs yardım edebilecek arkadaş varmı veya kısaca buraya yazarsınız çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading

arkadaşlar konuy açtım ama kimse yazmadı.. soruma cevap istiyorumm.

Bayaa oldu alalı uzun süredir görüşme yaparken sesi biraz kısık. Annemin Nokia 1100 var önceden bendeydi onda ses çok süper. Kulağımdan ayırmak zorunda kalıyorum acayip ses çıkıyor. Benim telefonun sesi baya kısık. Sokakta zor konuşuyorum. Kulaklığı takıp konuşmak zorunda kalıyorum... Nasıl çözerim bu konuyu? Hattım Turkcell

ilk sayfadan akustik yüklemeniz gerekli çok basit detayları ilk sayfada mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Bayaa oldu alalı uzun süredir görüşme yaparken sesi biraz kısık. Annemin Nokia 1100 var önceden bendeydi onda ses çok süper. Kulağımdan ayırmak zorunda kalıyorum acayip ses çıkıyor. Benim telefonun sesi baya kısık. Sokakta zor konuşuyorum. Kulaklığı takıp konuşmak zorunda kalıyorum... Nasıl çözerim bu konuyu? Hattım Turkcell

bu sorunum bu akustikle mi ilgili? yapsam düzelir mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

bu sorunum bu akustikle mi ilgili? yapsam düzelir mi?

evet acoustic ile ilgili. akustik zaten telefonun ses dosyalarıdır. orjinallerini yapılan akustikler ile değiştirerek sesi açmak mümkün.

• setool2_lite de antivir virüs buluyor arkadaşlar
  • yaa arkadaşlar acustik yüklicemde bu afp dosyaları ney nerde bulcam ne oluyo onlar. klasör açın zipleyin yazmışlar..

quote:

1 - Masaüstünde iç içe ifs/settings/acoustic klasörü açılır.
    2 - En içteki acoustic klasörünün içine apf uzantılı acoustic dosyaları kopyalanır.
    3 - En dıştaki ifs klasörü ziplenir (rar olmayacak zip olacak, telefon yazılımı rar uzantısını tanımaz.)

nerden neyi nereye kopyalııcam?? çok acil yardımmm
  • quote:

yaa arkadaşlar acustik yüklicemde bu afp dosyaları ney nerde bulcam ne oluyo onlar. klasör açın zipleyin yazmışlar..

quote:

1 - Masaüstünde iç içe ifs/settings/acoustic klasörü açılır.
    2 - En içteki acoustic klasörünün içine apf uzantılı acoustic dosyaları kopyalanır.
    3 - En dıştaki ifs klasörü ziplenir (rar olmayacak zip olacak, telefon yazılımı rar uzantısını tanımaz.)

nerden neyi nereye kopyalııcam?? çok acil yardımmm

Pc yi aç masa üstüne Sağ tıkla yeni klasör aç adını ifs koy içini aç settings diye bir klasör aç onunda içini aç acoustic diye bir klasör aç sonra İndirdiğin acoustic dosylarını onun içine at ZİP le Zip ile yapmalısın.

• setool2_lite dosyasındaki tüm dosyaları mı?

setool2_lite ile usb_flash_driverdosyalarını indirdimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 2 Temmuz 2009; 19:22:47 >
  • quote:

setool2_lite dosyasındaki tüm dosyaları mı?

setool2_lite ile usb_flash_driverdosyalarını indirdimm

setolde virüs yok virüs programlarını kapat.

setol kullanım konusu imzamdaki linklerde mevcut biraz incelersen hepsini anlayacaksın.
  • arkadaşlar GDFS yedeği almak için anlatılanları yapıyorum... ama 30 dk beklememe ragmen batarya uyarısı vermiyo yardım lütfen
  • Bana seste bozma olmayan bir acoustic ve orjinal driverin gelişmişi bir camdriver(Manuel olmayacak) lazım. Hangilerini önerebilirsiniz?.. Bir tanıdığın telefonuna yazılım, acoustic ve camdriver atacağım.. Ve hangi yazılımı atmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 8 Temmuz 2009; 13:38:03 >
  • arkadaşlar birinizden bunları denemenizi rica ediyorum sırf bu yüzden w810dan soğumaktayım
    aşağıda yazacağım patchleri yüklediğimde bluetoot alış ayarım bozuluyo ve karşı taraf gönderdiğinde tel yanıp sönen bi beyaz ışık durumuna geçiyor sonlandırıldığında is bu durum sona eriyor.

patchler:
    flash klasörünü diğere taşıma
    açılış kapanışı kaldırma(telefon hızlanır)
    istenilen yere dosya taşıma
    akustik ve eq yüklüyorum anlattığım sorun ortaya çıkıyor

teşekkür ederim
  • Bende daha önce telefona acousitc dosyası atmıştım üstüne yeni yüklesem bi sorun olurmu eskiyi nasıl silebilirim veya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 17 Temmuz 2009; 20:42:41 >
  • Geçenlerde yazmıştım elefonun sesi az geliyor diye. başka telefonlarla deneme yaptım arada çok fecii bir fark var...Telefonun faturalarını buldum... Garanti halen devam ediyor... Bakırköydeki KVK bayiine götürebilirim. Bu sorun için para alırlar mı? Ne kadar sürede sonuçlanır?
  • quote:

Geçenlerde yazmıştım elefonun sesi az geliyor diye. başka telefonlarla deneme yaptım arada çok fecii bir fark var...Telefonun faturalarını buldum... Garanti halen devam ediyor... Bakırköydeki KVK bayiine götürebilirim. Bu sorun için para alırlar mı? Ne kadar sürede sonuçlanır?

ahize deliğini temizledim düzeldi

garantisi halen devam ediyor. ben telefonun içini iyice bi temizlettirmek istiyorum... garanti kapsamında yaparlarmı acaba?
  • arkadşlar yurt dışından gelme cid49 olan w810 tele 005 main atamıyor muyuz????
  • Merhaba,

telefonuma ilk sayfada anlatıldığı gibi Cid:49 için R4EA031 firmware'ini yükledim fakat telefonu açtığımda sürekli olarak lütfen bekleyiniz yazısı ile karşılaşıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
  • telefon nolarını mesajlarını yedeklemek için 2 program var.
    1. myphoneexplorer
    2. s.e. pcsuite 5.0

telefonu pcye modem olarak veya yedekleme amacı ile bağlamak için 2 sürücü var.
    1. USB Driver:Verdiğim driveri önce bilgisayara kurun, daha sonra telefon kapalı konumdayken c ye basılı tutup usb yi telefona bağlayın usb driveri otomatik yüklenecektir.

http://rapid+share.com/files/113241946/usb_flash_driver.rar.html

2. w810_usb_signed_drivers.zip

eğer 1. nolu sürücü işe yaramazsa 1. nolu sürüyü tekrar çalıştırın. kendini pcden silecektir. tekra pcye bağladığınızda 2. sürücüyü gösterip yükleyin.

pcnin donanım sürücüleri bölümüne bakın. w810i sürücüleri ünlemli ise tek tek tıklayıp 2.nolu signed sürücülerini gösterin.

Ben bu yöntemle myphoneexplorer i kullanabildim.

Benim de bir sorum var. çeşit çeşit camdriver yükledim. ama resim çekme yerinde hiçbir değişiklik yok. camdriverlerin yüklendiğini biliyorum.
    Sanırım yüklenen camdriverlerin ayarları yapılmıyor. Sizde de böyle mi?

Saygılar.

• @haso90

istenilen yere dosya taşıma
    Bu patchi silmelisin
    sorun ondan çıkıyordur, sorunlu bir patch o...
  • camera ayarları için bir örnek

http://www.4s++hared.com/dir/12738420/716da9ff/sharing.html

http://www.4s++hared.com/get/99071389/62f2eb0d/USF_Ultimate_-__Final__for_w810i.html ++ yı siliniz.
    içindeki txt
    "
    GeBD Gelişmiş BD
    Npoz Nokta Pozlama
    ISO ISO (1600)
    Zoom Zoom (16x/6x)
    Aydn Aydınlık
    Prof Profil
    Focs Focus
    OrAy Orta parlaklık
    PozS Pozlama Süresi
    Renk Renk Doygunluğu
    Ayna Aynalama
    Kesk Keskinlik
    MX60 MXE-60 MOD

Gelişmiş BD
    1.2 Ortam Işığını okuma
    1.1 Okunan ortam ışığını Kilitleme

Nokta Pozlama
    1.2 Nokta pozlama açık
    1.1 Nokta Pozlamayı kilitle (exposure değişimine önlem!)

ISO Ayarlama
    1.0 Otomatik
    1.1 - 2.3 manual Ayarlama:

1.1 - 100, 1.2 - 125, 1.3 - 160, 1.4 - 200, 1.5 - 250,
    1.6 - 320, 1.7 - 400, 1.8 - 500, 1.9 - 640,
    2.0 - 800, 2.1 - 1000, 2.2 - 1250, 2.3 - 1600)

Zoom Ayarlama
    Normal Modda 16x
    Gece Modunda 6x

Aydınlık Ayarlama
    Makro Çekimler İçin!

Profile
    1.0 = Auto
    1.1 = Manzara (ve alacakaranlık manzarası)
    1.2 = portre(ve gece portresi)
    1.3 = spor
    1.4 = plaj/karlı
    1.5 = güneşli
    1.6 = Bulutlu hava
    1.7 = döküman

Focus ayarlama
    1.1 Sonsuza
    1.2-4.0 Manual

Orta parlaklık (Exposure)
    1.1-3.5 (Cisimleri Aydınlatmak ve pozlama süresini yükseltmek için)

Pozlama Süresi
    1.0 = otomatik
    1.1 = Pozlama süresi 2 saniye (en kaliteli resimler)
    1.2 = Pozlama süresi 1 saniye (ikincil kalitede hızlı resimler)
    1.2 - 4.0 = normal mod (1/6400s - 1/8s)
    1.2 - 3.0 = Gece modu (1/40s - 2s, 3.0=2s)
    [Çekim tuşuna yarım basınca pozlama önizlemesi yapabilme, Aç/Kapa]

Renk Doygunluğu
    1.0 = Duruma göre
    1.1 = 3
    1.2 - 4.0 = renksiz - maksimum

Aynalama
    1.1-4.0

Keskinlik
    1.1-2.7 (Makro çekimlere özel)

MXE-60 MOD
    (Mxe-60 yardımı ile yapılan çekimleri geliştirici Mod)
    (Otomatik olarak ISO-200 e ayarlanır ve çift yönlü noise temizleme uygulanır)
    4.0 En ideal
    "

pNG uzantılı dosyayı ise GFX klaösürnün içine gönderiniz...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.