heap shift pacth ının özelliği nedir ve bu konunun içinde yok galiba nerden indirebilirim, setool 1.07 ve 1.11 ile denedim ikisinde de yükleyemedim, walla ben de korkuyom telefon elimde kalcak diye ama napim işte
hocam bi de far manager ve xs gibi programlar var herhalde baya bi yazı okudum bunlarla ilgili başka hangi programı deneyebilirim bi öneriniz var mı?
setool un 1.08 ini deneyin w200i ana konusunda son sayfada paylaşmıştım ona bir bakın
beyler ya ben gfds yedeğini alırken bataryayı çıkarmayı unuttum ve ready dedim ondn sonra hatırladım iptal dedim kapattım şimdi telefon açılmıyo ne yapmalıyım acil yardım edin noluur çok acill
neden iptal dediniz ki zaten işleme devam etmeyecekti şimdi tekrar yazılım yüklemeniz gerekli
ama nasıl işte bil bilgim yok :S lütfen yardımcı olun
hocam sonunda setool 1.11 le akustik atmayı başardım sesi güzel oldu artık bi daha dokunmam herhalde telefona
quote:
Orijinalden alıntı: wqlky
hocam sonunda setool 1.11 le akustik atmayı başardım sesi güzel oldu artık bi daha dokunmam herhalde telefona
iyi olur birde gelişmiş dosya yöneticisi patchi at zaten acoustiğini cam driverını telefon üzerinden atabilirsin heap shift pathinide at telefonu rahatlatır
hocam gelişmiş dosya yöneticisi patchi ni attım düzgün bi şekilde bi tane soru geldi ona hayır dedim telefonu açmaya çalıştım sony ericson yazısı geliyo hemen kapanıyo bataryayı takıp çıkarıyım dedim yine aynı, attığım pacth de telefona uyumlu fakat neden sorun çıkıyo anlamadım telefon and içti herhalde dışardan hiçbişey kabul etmiyo yaw
ilk soruya no eğer sorarsa 2. soruya yes de ama 1 soru soruyordu hatırladığım kadarı ile.. yine mi açılmıyor telefon biraz sakat galiba elinden çıkarmaya çalış başka cid 49 w810i veya paran varsa yeni modellerden al derim.
pacth ı düzgün yükledim fakat olmayınca yine düzgün şekilde kaldırdım sonra telefona yazılım attım bu sefer de telefonu açınca yapılandırma hatası şebeke operatörünüze veya servis merkezine başvurun diye bi hata veriyo açılmıyo telefon şu anda teli değiştirme imkanım da yok malesef
birde benim w200 ana konusunda verdiğim setool 1.08 i kullan bakalım ne olacak yüklemeden önce eskisini tamamen kaldır ggsetup exe dahil
031 li versiyonu tekrar attım ve sorunum ortadan kalktı tekrar akustik attım bi de ve artık uzun bi süre bulaşmamayı düşünüyorum bu işlere :) kaç gündür bunlarla uğraşmaktan yoruldum yaw :D
olur mu ya elfsiz telefon kullanılır mı elf yap güncel dyn ve libleri yükle vs
walla hocam deniycem bişeyler daha da şimdilik biraz ara verim istedim sadece
Arkadaşlar benim telefon cebinde kapanıyor kendiliğinden aynı şekil elimde oynarken kapanıyor.. Şarjı az olunca açılmıyor pin kodu girdikten sonra kapanıyor. Acaba ne sorun vardır yeni batarya alsam geçermi??
w810i satmat isteyen varmı full kutulu temiz :)
Bu coverart elfi benim telefonda reset problemi yapıyor, nasıl çalıştırabilirim acaba? Birde sleepmode elfini uyguladığımda ekranda şarkı ismi geçerken türkçe karakter desteği yok, bunu .ini dosyasında değişiklik yaparak sağlayamazmıyız?
news reader ve jc does texas uygulamalarını silemiyorum verdiğiniz dosya yolu yanlış... lütfen yardım...
telefonun gelişmiş dosya yöneticisi bölümü bilgisayarda görünmüyor ne yapmak lazım...