ARkadaşlar w810i de internetten video izleyebiliyormuyuz acaba site veya pach verirmisiniz ?
R4EA031 cd49 kullanıyorum ve verdiğin patch lerden bazılarını(ör:confidential v3+file manager+elf veya açılış kapanışı kaldırma)yüklediğimde telefonum sorun veriyor herhangi bi işlem yapmak istediğimde kapanıyor ve bi süre sonra yanıp sönen beyaz ışıkla karşılaşıyorum. offf off deli etti beni lütfen yardımcı olun.
bu arada layout nedir neye yarar?
teşekkür ederim
layout telefonun metin sürümüdür. telefona full yazılım atarsan düzelir.
ben uğraşıp zamanında bir w810i me modifiye yapmıştım ve hala kullanıyorum. 2. w810i yede aynısını yapmak istiyorum yazılımı nasıl kopyalayabilirim.
birde hazır modifiye yapılmış yazılım varsa paylaşabilir misiniz?
bilenler yardım ederse sevinirim arkadaşlar
yedek main kullanabilirsin konuda anlatımı var.
yedek maini diğer telefona yüklemeye çalıştıımda hata veriyor. acaba dosya adını değimeme gerek varmı
Setool 2 Lite programında Read GDFS tusuna basınca program kapanıyor denedim hangi tuşa bassam aynı sorun oluyor napabilirim
arkadaşlar w810i var ama ne acoustic ne deflash tema indirebiliyorum bişi anlamadım bu olaydan bunların hazır dosyası yok mu acaba?Yardım ederseniz çok sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten er yazmışlar benim için :) gerçekten erim yav valla yardım ederseniz dua ederim çok sevdim bu flash ve acoustic olayını
kimse yok mu?
W810 kamera tuşum çalışmıyor! Kamera tuşu camerayı açıyor ama foto çekmioo Bu fotoraf çekme tuşunu değiştiren bi paket varmıs bulamadım Lütfeeeen yardıımmmm
arkadaslar benim telim bir gün acilmadi sadece logo geliyor ondan sonra beyaz ekran gidip geliyor. garantisi yok yazilim mi atmam gerek ve nasil . acil yardim telefonsuz kaldim ve koy öğretmeniyim
bu konuda verilen yazılımı kurunca ilk olarak telefonun kısayol bölümünde pil ile ilgili hat ile ilgi vb anahtar simgeli ilginç şeyler yer almakta bunların ne olduğunu bilen varmı acaba aranızda(bunlar yazılımın orjinal olmadığını mı gösteriyor çünkü telefon sıfır iken bunlar kısayol tuşunda bulunmuyor.)
slm arkadaşlar camdriver yada akustik yüklediğimde tel açılmıyor tekrardan yazılım atınca açılıyor ama yine akustık yükleyince tekrar açılmıyor neden olabilir
@nickhotin
Setool programını nerden çektin bilmiyorum ama değiştir... çünkü kullandığın setool içinde W810i rest dosyası ya yok ya da bozuk... Böyle bir durumda yazılım atabilirsin ama FS'ye erişemezsin...
paylaştığınız herşey için çok teşekkür ederim. gerçekten birşeyler öğrendim.. =)
bir sorum var bütün şartlar uygun olduğu halde pathcleri yüklüyorum. çalışıyorlar ama telden dosya yöneticisine girdiğim zaman telefon kapanıyor.
sürümümde cid:49 R4EA031. bu modele uygun paylaştığınız patcheri yapıyorum.
sorunlu patchi tek tek arayıp bulman gerekiyor sonra onu sileceksin