Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

sorunlu patchi tek tek arayıp bulman gerekiyor sonra onu sileceksin

zaten bir patch yükledim oda şifreleme ile ilgili olan. sorun patchtemi yani =/
  • şifreleme kısmında en alttaki seçeneği işaretledin mi?
  • w810i için radyodan kayıt patchi geliyor...
    Çok yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

şifreleme kısmında en alttaki seçeneği işaretledin mi?

teşekkürler hallettim =)

hafıza kartını ve sim kartı çıkarmak gerekiyormuş patch yaparken

quote:

KAMERA ELFİ

http://rapid+share.com/files/124640664/CameraShortcuts_1.2.rar.html

Elf çalıştırın ve kameraya gelin.

5 tuşuna basarsanız kamera direk çeker, odak almaz.
    Bunu özellikle uzak mesafe ya da manzara çekimlerinde denemeniz uygun olur.

Diğer tuşlar şöyle:
    [MENU]: 3
    [MACRO_MODE]: 6
    [NIGHT_MODE]: 9
    [IŞIK]: Yıldız tuşu

0 tuşu odak alır
    8 tuşu ise fotoğraf çeker yarar.

bu kamera elfi çalışmıyor sanırım =( diğer elfler çalışıyor sadece bunu yapamadım =/

• quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

w810i için radyodan kayıt patchi geliyor...
    Çok yakında

süper.
    amr mi kaydediyor peki?

@AhmtOzdmr
    rica ederim. ben hiç hafıza kartını ve sim kartı çıkarmadım patch yaparken ilginçmiş
  • Bende hiç çıkarmam :) patch haberi de harika
  • bende çıkarmadım ama patch yükledikten sonra dosya yöneticisine veya walkmane girince tel kapanıyordu.. böyle çözdüm

kamera elfi hakkında bilgisi olan yok mu =/
  • slm arkadaşlar...
    telefonu yaklaşık 3.5 senedir kullanıyor... far mangerdan tutunda setool xs birçok programla herşeyi yaptım...
    telefon bu aralar baya sapıttı ve açılışta yavaş bikaç önemlide sorun var...
    telefona main yüklemek istiyorum orjinal main dosyasını nereden bulurum bi bilginiz var mı yada elinde olan... cid.49
  • seusdan güncellersen orjinal olduğundan emin olabilirsin.
  • seus derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder
    w810i için radyodan kayıt patchi geliyor...
    Çok yakında

süper olur:) artık radyo fenomen'i, power fm'i tamamen cebe indirıriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01mrt

seus derken?

sony ericsson update service
  • Merhabalar
    telefonum 1,5 senelik ve geçen gün başıma sarj ile ilgili bir sorun geldi. Şöyleki telefonu kapalı konumda sarja taktığımda telefon açılıyor sony logosu geliyor bu safhadan sonra sarj oluyor ibaresi gelmesi gerekirken telefon tekrardan kapanıyor ve aynı işlemler benim telefonu sarjdan çıkarana kadar devam ediyor. Sonuçta telefon sarj olmuyor.

Arkadaşın sarj aleti ile denedim sarj oldu. Telefona yüklemediğim yazılım kalmadı fakat sorun devam ediyor.

Garantisi henüz var sizce götüreyimmi yoksa sorun başka yerdemi? İlgilenirseniz sevinirim.

Son bir soru bu konuda yazı boyutu küçültme layoutu ve patchi vardı yazıları küçültüp çok daha net ve kaliteli hale geliyordu elinde bahsettiğim patchden olan varsa gönderirlerse çok sevinirim. Çünkü bendeki arşiv formattan sonra gitti

İyi günler...

• geçen gün arkadaşımada bnm w810 i den aldık
    fakat telefon bekleme modundayken şarjı bi kaç dk içinde bitti deyip kapanıyor.
    bataryadandır diye orjinal batarya aldık.
    fakat sorun yine aynı.
    telefonu kurcalarken şarjında bir sorun yok fakat bekleme modundayken bitti deyip kapanıyor.
    sizce sorun nedir
  • bi kaç kere yazılım attım düzeldi

şimdiki sorunum ise şu müzik dinlerken msj yollayınca müziğin kesilmemesini nasıl sağlayacağız
  • sağlayamazsın 1-2 sn kesilir.
  • süper bır paylasım olmus gercekten yenı uyeyım buda ılk mesajım + bir sorum olacak box olmadan yazılm yuklenıyormu herkes yazılım demıs box tan bahseden yok ...
  • birde konunun linkleri ölümü bende dns hatası diyo açılmıyo rapid telefonuma birkaç patch flash tema atacamda indiremiyorum hiçbirşey...
  • konu tarihi çok eski linklerin kırık olması normal ayrıca yazılım için box gerekmez.
  • quote:

KAMERA ELFİ

http://rapid+share.com/files/124640664/CameraShortcuts_1.2.rar.html

Elf çalıştırın ve kameraya gelin.

5 tuşuna basarsanız kamera direk çeker, odak almaz.
    Bunu özellikle uzak mesafe ya da manzara çekimlerinde denemeniz uygun olur.

Diğer tuşlar şöyle:
    [MENU]: 3
    [MACRO_MODE]: 6
    [NIGHT_MODE]: 9
    [IŞIK]: Yıldız tuşu

0 tuşu odak alır
    8 tuşu ise fotoğraf çeker yarar.

Fotoğraf çekemiyorum , elf te yükleyemiyorum telefonum CID 50 olduğundan dolayı . Nasıl bir yol izlemeliyim bu sorunu gidermek için ?
    Bir de ilk sayfada "istenmeyen dosyaları silmek" kısmında bahsedilen her şeyi yaptım fakat bir değişiklik olmadı. Setool programında can't remove file , ignore ... Sanırım dosyaların yerleri farklı komut bahsedilen adrese gitmiyor . Aslında çok da önemli değil ama yine de telefonu rahatlatmış olurum . Asıl problem dediğim gibi fotoğraf çekimi . Tuş ana ekrandayken uzun basıldığında kamera moduna geçiyor fakat , fotoğraf çekmiyor aynı tuş . Farklı cam driverlar yükledim alakası olmadığı halde bir umut , olmadı . Bir de üstüne üstlük CID 50 telefonum . Nasıl halledebilirim bu problemi ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.