Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Despeir

hocam ilk sayfada en ince detayına kadar açıklaması mevcut. flash temaların yada normal temaların nasıl yükleneceği hakkında. orayı bi detaylı inceleyin. telefon belleğini kullanmıyorsunuz ayriyeten, hafıza kartıyla işiniz oluyor flash temalarda.

evet karta nasil atilacaginin anlatimlari mevcut ama ben telefona atiliyor sanmistim akustik cam driver gibi.. neyse olmuyormus. saol
  • şu k770 içinde böyle bol paylaşım olsa işlemcisi harcanıyor telefonda
  • benim se w810i m war. gdfs yedeğini almak için anlattığın şeyi yapıyorum. batarya hatası gelmiyor ne yapmam gerekir?
  • elf dosyalarini hafiza kartinda zbin icinde deamons klasörüne attim fakat telefon acilinca elf ler aktif hale gelmiyor. baska biseymi yapmam lazim?
  • hafıza kartının other klasöründe olmalı
    birde gelişmiş dosya yönetimi varsa telefon hafızası/other/automatic klasörüne atmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

hafıza kartının other klasöründe olmalı
    birde gelişmiş dosya yönetimi varsa telefon hafızası/other/automatic klasörüne atmalısın.

hafiza kartinin deamons klasörü icinde ve telefon bellginde dedigin yerde var ama hala olmuyor
  • Hafıza kartı MSSEMC/Media files/other/zBin/daemons klasöründe autorun.elf dosyası var mı?
  • quote:

Hafıza kartı MSSEMC/Media files/other/zBin/daemons klasöründe autorun.elf dosyası var mı?

buldum o elf dosyasini attim dedigin yere ama hala olmuyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Haziran 2010; 21:02:07 >

• onu attıktan sonra telefon belleği/other/zBin/automatic klasörüne at istediğin elfi
  • quote:

onu attıktan sonra telefon belleği/other/zBin/automatic klasörüne at istediğin elfi

istedigim elf ler oraya atili oldugu halde olmuyor
  • @taken
    Birinci linkte paylaştığım şeyi telefonuna uyguladıktan sonra yapabilirsin...
    autorun elfinin üstüne tıklamaslısın
    autorun.acfg diye bir dosya üretecek
    autorun dosyasının içine girerek otomatik başlamasını istediğin dosyaları ayarlayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

@taken
    Birinci linkte paylaştığım şeyi telefonuna uyguladıktan sonra yapabilirsin...
    autorun elfinin üstüne tıklamaslısın
    autorun.acfg diye bir dosya üretecek
    autorun dosyasının içine girerek otomatik başlamasını istediğin dosyaları ayarlayacaksın...

en bastan sırayla yaptım ve acfg uzantili dosyanın olusmasınıda sagladim. autorun dosyasi demissin ama galiba automatic dosyasi dicektin? o dosyanında icine attim acilmasini istedigim elf leri ama tık yok
  • acfg dosyasını açacaksın add yazar ona gelip seçeceksin elfleri
  • quote:

acfg dosyasını açacaksın add yazar ona gelip seçeceksin elfleri

acfg yi acmiyorki telefon olmucak herhalde yapamiyorum ben neyse artik
  • W810i cid:49'a R4EA031 YAZILIMI YÜKLEDİM
    TEL AÇILIRKEN"lütfen bekleyin" diyor ama açılmıyor
    GDFS yedeği aldım.onu tekrar yükledim.
    ama yine "lütfen bekleyin" diyor.
    bayağı da zaman geçti...açılmıyor
  • hallettim.
    bir de toplu patch atma programı lazım..
    bi el atın lütfn..
  • kardeş ben telin yazılımını deiştirim istedim yukledim de acılıs ekraında dolum yaparken lütfen bekleyin "please wait" diyo orda olece kalıyoo bi etkileşim olmuyor yedeginide yukledim fakat aynı sekilde neyapmam lazım yardımcı olursan sevinirim tşkler
  • Herkese merhaba;

Telefonumu 2 senedir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Hiçbir patch vs. yüklemedim.Şimdi ben en son patchleri vs. kurmak istiyorum ve mp3 kalitesini artırmak istiyorum.Ayrıca oyun vs. gibi programlarıda hızlandırabilirsem güzel olur.
    Sizden ricam,bana hangi patchleri,programları vs. sırasıyla kuracağımı madde madde yazan birisi olursa çok memnun olurum.
    Telefonun Cid nosu: C: 49 P: 1

Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.