Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba w810 da numara engelleme için program varmı ?
  • Phileo Sophia Seni seviyorum kardeşim. Sen birtanesin şu forumda. !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Phileo Sophia Seni seviyorum kardeşim. Sen birtanesin şu forumda. !!!!

eyvallah kardeş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    kusura bakmayın eski bi konu biraz ama...
    sony ericson telefonum
    cid 49 üstelik...
    W810i cid:49'a R4DB005 YAZILIMI YÜKLEME bu yazılımı neden yüklüyoruz bunu anlamadım.
    bide buna benzer b itane daha yazılım var....W810i cid:49'a R4EA031

Üstelik setool programından... benim telefonu bi türlü gösteremiyorum C'ye basılı tutuyorum ama bi türlü batarya uyarısı gelmiyor. usb driver programınıda kurdum ama yok.... yardımcı olursanız sevinirim...

Eskiden yapabiliyordum. kablodamı sorun diyeceğim ama dosya transferini yapıyorum ne güzel....
  • w810i min kamerası bozuldu ya kameraya giriyorum cızırtılar ve siyah ekranla birlikte menüye atıyor nedir bunun derdi ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

w810i için radyodan kayıt patchi geliyor...
    Çok yakında

ne oldu bu radyodan kayıt mevzusu ???
  • Arkadaşlar merhaba 3 sf ya bakabildim ben sizlere bir şey soracaktım .

w810 da msj hafızası artırılabiliyor mu, bilgisayara yüklemekten bahsetmiorum yalnız. Yani msj lar telde kalsın hiç silinmesin hafızaya aktarmanın bir yolu var mı ????

Yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden tşk ler..
  • uzun zamandır telefonu kurcalamadım gözüm korkuyor eskisi kadar kurcalamaya :) yoksa birkaç mod daha denemeyi düşünüyorum. çalışmalarınızdan dolayı tşk. arkadaşlar ihtiyaç duyulduğu an burada olması güzel birşey.
  • telefon rehberi kaybolur mu yazılım atınca.... hafıza kartı da çalışmıyor benim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsatr -- 13 Mayıs 2010; 19:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsatr

telefon rehberi kaybolur mu yazılım atınca.... hafıza kartı da çalışmıyor benim....

evet siliniyor. my phone explorer programı ile rehberi pc ye yedekleyip geri telefona atabilirsin..
  • Arkadaşlar W810i nin swf uzantılı dosyaları oynattıpı söyleniyor ama ben oynatamadım acaba şu dosya boyutundan dolayı mı açılmıyor?
    http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
  • Sleep mode elfi için ini dosyası 1

http://rapid+share.com/files/133397334/SleepMode.ini.html
     :::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY:::

Sleep mode elfi için bu ini dosyasını kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Verdiğim ini dosyasının içerisine girip

[CUSTOM_MSG]: Phileo Pophia
    [CUSTOM_MSG_STBY]: Vodafone
    [CUSTOM_MSG_STBY_2]:PHILEO SOPHIA

olan yeri bulun ve yeşil renkli olan yerlere istediğiniz şeyi yazınız. Çok uzun yazmayınız kabul etmez, max 30 karakter olmalı.
    Resimler normal bekleme ekranındaki ve ekran koruyucudaykenki görünümlerdir. Devamı gelecek.
    Kurulumu: Sleep mode elfi vermiştim onu Zbin içerisine atıyoruz, SleepMode ini dosyasını ini klasörü içerisine atın.

Selam dostlar..

Ben bu elfi yükledim gayette şık oldu hatta ini dosyasında birazda oynama yaptım uyku moduna girerken titreşim efekti vardı onu kaldırdım bide renk ayarlarını kendi terciheme göre ayarladım fakat bu elfte eksik olan bişey var alarm kurulu oldğunda beklemee modunda alarm simgesi görünmüyo :( sizden ricam bu sorunu halletcek bi arkadşımız var ise çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

• elfin son sürümünde belki bu fonksiyonu koymuşlardır.
    bunu ancak elf yazanlar yapar.
  • Sağol üstad ilgin için.. Peki elf yazan kim var desem forumda :D
  • kimse yok.
  • peki teşekkür ettim tekrar..
  • s.a beyler. bir sorum olacak. bu rehberde kayıtlı olmayan no lar beni aradığında atıyorum +90555 555 55 55 diyelim numaranın son 1 rakamı ekranda direkt gözükmüyor. ekrana sığmadığı için biraz bekleyince arkadan tek rakam olarak gözüküyor. +90 lı numaraları ekranda tek seferde göstermenin (sığdırmanın) yolu yok mudur? bir patchi falan? (w810i tel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Despeir -- 19 Mayıs 2010; 22:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charabassan

Sleep mode elfi için ini dosyası 1

http://rapid+share.com/files/133397334/SleepMode.ini.html

Sleep mode elfi için bu ini dosyasını kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Verdiğim ini dosyasının içerisine girip

[CUSTOM_MSG]: Phileo Pophia
    [CUSTOM_MSG_STBY]: Vodafone
    [CUSTOM_MSG_STBY_2]:PHILEO SOPHIA

olan yeri bulun ve yeşil renkli olan yerlere istediğiniz şeyi yazınız. Çok uzun yazmayınız kabul etmez, max 30 karakter olmalı.
    Resimler normal bekleme ekranındaki ve ekran koruyucudaykenki görünümlerdir. Devamı gelecek.
    Kurulumu: Sleep mode elfi vermiştim onu Zbin içerisine atıyoruz, SleepMode ini dosyasını ini klasörü içerisine atın.

Selam dostlar..

Ben bu elfi yükledim gayette şık oldu hatta ini dosyasında birazda oynama yaptım uyku moduna girerken titreşim efekti vardı onu kaldırdım bide renk ayarlarını kendi terciheme göre ayarladım fakat bu elfte eksik olan bişey var alarm kurulu oldğunda beklemee modunda alarm simgesi görünmüyo :( sizden ricam bu sorunu halletcek bi arkadşımız var ise çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

son sürümünü yükle düzeltmişlerdir büyük ihtimalle.

• gelismis dosya yoneticisi patch i kurulu suan. flash temalari telefon bellegine atmak istiyorum. fakat flash dosyasini bulamadim ne ifs de ne de diger yerlerde. nerde acaba bu flash dosyasi?
  • hocam ilk sayfada en ince detayına kadar açıklaması mevcut. flash temaların yada normal temaların nasıl yükleneceği hakkında. orayı bi detaylı inceleyin. telefon belleğini kullanmıyorsunuz ayriyeten, hafıza kartıyla işiniz oluyor flash temalarda.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.