Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuş kilidine şifre koyabilen var mı?

cid'ine şeyine, dikkat ettim olmadı :(((
  • telefon hakkında detaylı bilgi verirmisin?
  • cid 49 005 idi şimdi 031 yaptım daha çok path var diye.

acustic 005den daha fazla yüksek ses verdirdi :))

ama kulaklıktan radio walkman kontrol yükledim olmadı mesela

ben bu path tam olarak ne işe yaradığını da bilmiyorum açıkçası. kulaklık düğmesine basınca parça ve frekans değişir diye baktım ama olmadı.

dikkatimi çeken arada yes no sorusunu sormadı belki ondandır.

ve bu arada 031 de tuş kilidini şifreleme yapma path göremedim :(((
  • aynı akustiği 05 e at daha fazla ve bass lı verir :) yes/no sorması lazım çünkü no demezsen yamayı atmaz.
  • quote:

verdiğim patchi kullan daha sonra ayarlar -sesle kontrol-sesle arama yı etkinleştir sonra kulaklıktaki düğmeye basılı tut.
    +

e şimdi bu açıklama olmazsa ben nerden bilecem :(((

netten buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 11 Ekim 2010; 0:02:18 >
  • Genelde yamanın içinde açıklamalar bulunur. Atmadan önce not defteri ile açıp okunması gerekir.
  • slm w810 cular nasıl gidiyor mod işleri. kulaklıkta w810 dan daha iyi telefon yok. makinanın kıymetini bilin...
  • @Phileo Sophia
    Kıymetini bilmeye çalışıyorum valla .Kulaklıkla müzik dinleme fırsatı bulamıyorum ama aux girişinden araba bağlıyorum hep.Megabass ile gümbür gümbür =)
    Bilgisayarımda bir klasör buldum.En son 2008 aralıkta yapmışım patch falan.Yani tam 2 sene olmuş son patch yapalı ve çok şükür hiç bir sıkıntı yok
    Acoustic ise SUPERIOR EXTREME ACOUSTIC
    Ekleme:Hocam ayrıca ilk sayfaya bakıyorumda bayağı ağrıtmışım başını 2008 de Ama sayende sıkıntısız çalışıyor telefon :D
    Nasıl patch falan yaptım unuttum hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraks23 -- 15 Aralık 2010; 23:46:24 >

• benim w810da 5 yıllık olcak 2 ay sonra hiç bi sorunu yoq şuan modemim kendisi
  • @ceka16
    aynen benimde öyle+modem
  • ben daha bu sayfayı yeni kesfediorum cok yol almam lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK

@Phileo Sophia
    Kıymetini bilmeye çalışıyorum valla .Kulaklıkla müzik dinleme fırsatı bulamıyorum ama aux girişinden araba bağlıyorum hep.Megabass ile gümbür gümbür =)
    Bilgisayarımda bir klasör buldum.En son 2008 aralıkta yapmışım patch falan.Yani tam 2 sene olmuş son patch yapalı ve çok şükür hiç bir sıkıntı yok
    Acoustic ise SUPERIOR EXTREME ACOUSTIC
    Ekleme:Hocam ayrıca ilk sayfaya bakıyorumda bayağı ağrıtmışım başını 2008 de Ama sayende sıkıntısız çalışıyor telefon :D
    Nasıl patch falan yaptım unuttum hepsini

zamanında az uykuzuz kalmadım W810i için :)

• başka hiç bir cihaz şunun gibi ses vermiyor yada kulağım alıştı başka cihazların sesi hoşuma gitmiyor 2006-2011 :) tık yok, olamazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

başka hiç bir cihaz şunun gibi ses vermiyor yada kulağım alıştı başka cihazların sesi hoşuma gitmiyor 2006-2011 :) tık yok, olamazda.

Aynen kardeşim.
  • beni de ekleyin listeye. iphone kullanıyorum ama w810i hala gözbebeğim o nasıl bir ses çıkışıdır yıllar eskitemiyor
  • w800 ün disari verdigi ses w810 dan daha üstün
  • w810i nin sesi daka tok ve kaliteli ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

w800 ün disari verdigi ses w810 dan daha üstün

acoustic olan w810i den mi ?
  • Ben neredeyse tüm db2010 ları kullandım w810i en yüksek değil ama en kaliteli ses verenlerden.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.