Merhaba arkadaşlar bi arkadaştan w810i aldım telefon yurtdışından gelmiş ve ingilizce idi telefonu türkçe yapmak için yedek almadan setool ile yazılım yükledim ve telefon açıldığında please wait yazısında kalıyor ilerlemiyor ne yaptımsa olmadı elinde temiz yazılım olan arkadaş paylaşırsa sevinirim
evet please wait patch yüklemen gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: tanreall
quote:
Orijinalden alıntı: karizma23
Merhaba arkadaşlar bi arkadaştan w810i aldım telefon yurtdışından gelmiş ve ingilizce idi telefonu türkçe yapmak için yedek almadan setool ile yazılım yükledim ve telefon açıldığında please wait yazısında kalıyor ilerlemiyor ne yaptımsa olmadı elinde temiz yazılım olan arkadaş paylaşırsa sevinirim
evet please wait patch yüklemen gerekiyor
arkadaşlar onuda denedim olmadı telefon hangi versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim peki setooldan çıkarmı asıl versiyonu hagisi olduğu ?
çıkar
Arkadaşlar rica etsem biraz daha detaylı anlatabilmeniz mümkünmü yada bana msn den yardımcı olacak biri olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. nasıl yükleme yapılacağını biliyorum fakat tam olarak hangi yazılımı yüklemem gerek ve nerden temin ederim yazarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: karizma23 Arkadaşlar rica etsem biraz daha detaylı anlatabilmeniz mümkünmü yada bana msn den yardımcı olacak biri olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. nasıl yükleme yapılacağını biliyorum fakat tam olarak hangi yazılımı yüklemem gerek ve nerden temin ederim yazarsanız sevinirim.
ilk sayfada herşey detaylı anlatılmış telefon dan bağlandığım icin yardımcı olamıyorum
W810'umda daha önce kullandığım ses azaltma tuşuyla el feneri fonksiyonunu açan patchi bir türlü bulamadım.. Her yerde Kamera'ya basınca feneri aktif hale getiren var ancak ses azaltma tuşuyla olanın yok.. Elinde olan yada linkini bilen varsa lütfen buraya yazsın...
radyodan kayıt yapan patch yapılcaktı.. son durum ne?
quote:
Orijinalden alıntı: fever2006
radyodan kayıt yapan patch yapılcaktı.. son durum ne?
DB3150 ve DB3210 lar DB2010 un canına okudu. zaten bu işten anlayanlar yeni telefonlardan aldı. Yani yalan oldu. ben hala playermod 3.0 için patch portlayacaklardı onu bekliyorum
W810i 005 yazılım + patch + acoustic
bunları yapınca üstüne müzik player yok. gerisi boş ...
3.5mm kulaklık girişi lazım birde.
Şu driverları indirebileceğimiz taze bir link verirmisiniz?
imzama bak.
Yukarı Bu Konu Lazım :)
telefona en son yazılım atalı 1 yıldan fazla oldu, son 2 aydır tel. kendi kendine kapanıyor açılıyor falan. sınavlarım da olduğu için pek uğraşmak istemedim, kullanmıyordum da zaten pek fazla aleti. ne yapmamı önerirsiniz?
donanımsal büyük ihtimalle
hayır beyaz ekran falan yok. açıyorum 1-2 dk içinde kapanıyor çat diye. o normal kapatırken ki animasyonlar vs. yok.
darbe falan yoksa yazılımsaldır yazılım at
Çak Bir Yazılım
arkadaşlar bu akustiği w810i tel. yüklemesine yükledim ama .afp dosyalarından bir yığın vardı ben içlerinden birisini yükledim acaba doğru mu yaptım...daha doğrusu sorum şu: tosh. 1.6 yüklemeye çalıştığımda açılan afp dosyalarının içersinde bir sürü dosyadan hangisini yüklemeliyim veya sırasıyla hepsini yüklemelimiyim...çünkü dediğim gibi dosyanın içersinde dünya kadar dosya var içlerinden rastgele birini seçip yükledim...saygılarımla...