Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kullandim bi w550 denemedim bilmiyorum ancak ilk göz agrimmidir nedir w800 den aldigim dis sesi diger modellerden alamadim :-)
  • W800 iyi diyen arkadaşım sen W810 da 05 li sürüm kullanmadın sanırım ? Orj. Akustikte kulaklık çıkışı pc den daha yüksek bizzat denedim sınırsız eq yamash ile ses yüksekliğinden bazı arkadaşları şoka uğratmıştım hatta :) hoparlörde w810 da ses direk dışarı verilmemiş arka kapaktan dolayı az çıkıyor. Arka kapağı aç birde ses kalitesi olarak k750-w800 benzeri akustik atarsan sesin yüksek çıktığını görürsün. Hoparlörleri 3 modelinde aynı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Ocak 2011; 2:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

W800 iyi diyen arkadaşım sen W810 da 05 li sürüm kullanmadın sanırım ? Orj. Akustikte kulaklık çıkışı pc den daha yüksek bizzat denedim sınırsız eq yamash ile ses yüksekliğinden bazı arkadaşları şoka uğratmıştım hatta :) hoparlörde w810 da ses direk dışarı verilmemiş arka kapaktan dolayı az çıkıyor. Arka kapağı aç birde ses kalitesi olarak k750-w800 benzeri akustik atarsan sesin yüksek çıktığını görürsün. Hoparlörleri 3 modelinde aynı zaten.

Aynen
  • kolay gelsin sevgili sonyericsson kullanicilar.bende w810i kullanicisiyim.setool u indirdim ama her indirdigimde virüslü olarak görüyor.dolayisiyla kurulum yapamıyorum.download konusunda yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

W800 iyi diyen arkadaşım sen W810 da 05 li sürüm kullanmadın sanırım ? Orj. Akustikte kulaklık çıkışı pc den daha yüksek bizzat denedim sınırsız eq yamash ile ses yüksekliğinden bazı arkadaşları şoka uğratmıştım hatta :) hoparlörde w810 da ses direk dışarı verilmemiş arka kapaktan dolayı az çıkıyor. Arka kapağı aç birde ses kalitesi olarak k750-w800 benzeri akustik atarsan sesin yüksek çıktığını görürsün. Hoparlörleri 3 modelinde aynı zaten.

sen w800 sesini bilmiyorsun sanirim
    zamaninda iki telefona bir sûrû akustik attim ancak hicbir zaman seste gecemedi
    k750 ve w800 un hoparlorleri ayni ancak w810 hoparlöru farkli yanlis biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

kolay gelsin sevgili sonyericsson kullanicilar.bende w810i kullanicisiyim.setool u indirdim ama her indirdigimde virüslü olarak görüyor.dolayisiyla kurulum yapamıyorum.download konusunda yardimci olursaniz sevinirim.

virüs programlarını kapat indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Değil aynı 3 nün hoparlörü

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

quote:

şakamısın sen yaa

• 2 K750, 1 W800, 1 W810 içini açtım hoparlörler aynı. Tekrar gülelim. Hatta kameraları da aynı daha da gülelım. Daha aynı parçalar var onları sonraya saklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Ocak 2011; 13:31:59 >
  • Bence sen şakasın. Bahsettiğin cihazların hoparlörleri aynı ayrıca w810i' nin sesi w800 den daha kaliteli ve nettir. Kaliteli ses alamadıktan sonra müzik seti gibi ses çıkarsa ne olur ? hiçbir anlamı yok. Kaldı ki doğru acoustic kullanırsan w800 den yüksek ses çıkarır. Hoparlör aynı kullancağın acoustic ve patch etkili olcak.

quote:

quote:

quote:

quote:

şakamısın sen yaa

quote:

2 K750, 1 W800, 1 W810 içini açtım hoparlörler aynı. Tekrar gülelim. Hatta kameraları da aynı daha da gülelım. Daha aynı parçalar var onları sonraya saklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 10 Ocak 2011; 17:05:10 >

• Arkadaşlar Windows 7 64 bit sürümlerde dikkatli olalım. Önceden setool ile akustik ve cam driver yüklerken sorunsuz tamamlıyordum tüm kurulumları fakat 2 gün önce Wndows 7 Ultimate X64 de setool zar zor kuruldu ve akustik attığımda fatal eror aldım. Daha sonra tekrar denedim. 031 e değiştirdim sürümü yine aynı. Tekrar denedim ve GDFS çöktü. Yedeğini almıştım ama bu sefer yöntemlerin hangisini denediysem geri gelmedi. Mecburen flash attırdım tekrardan box ile. Neden öyle birşey yaptı çözemedim. Tamam 32 bit program uyumsuzluğunu biliyoruz ama ultimate encode edip bi çok programı çalıştırabiliyor 64 bit' de. Nitekim o da kuruldu zaten normal programlar gibi ama böyle bir sorun yaşadım. Sizin de bilginize. Belki farklı bir sorundur ama ona yordum ben çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Bence sen şakasın. Bahsettiğin cihazların hoparlörleri aynı ayrıca w810i' nin sesi w800 den daha kaliteli ve nettir. Kaliteli ses alamadıktan sonra müzik seti gibi ses çıkarsa ne olur ? hiçbir anlamı yok. Kaldı ki doğru acoustic kullanırsan w800 den yüksek ses çıkarır. Hoparlör aynı kullancağın acoustic ve patch etkili olcak.

quote:

quote:

quote:

quote:

şakamısın sen yaa

quote:

2 K750, 1 W800, 1 W810 içini açtım hoparlörler aynı. Tekrar gülelim. Hatta kameraları da aynı daha da gülelım. Daha aynı parçalar var onları sonraya saklıyorum.

salla bakalım bol kesen
    w800 ün sesi cok daha güzel net ve yüksektir w810 dan izmirdeysen gel karşılaştırabilirizde cihazlarımızı hatta gel içinide acalım

• Hoparlörler tamamen aynıdır ..
  • anlamamakta neden hâlâ ısrar ediyorsun ? Hoparlörler AYNI içerisinde yüklü olan akustik dosyaları ve arka kapak farklı olduğundan dolayı ses daha farklı çıkıyor. K750 ve W800 de hoparlörün önü açık ses doğrudan dışarı çıkıyor. W810 da hoparlör yolu var ses dolaylı çıkıyor bu yüzden kapak kapalıyken ses daha az ama daha kaliteli (gerçeğe yakın) çıkar. Daha da ısrarcıysan ara asya telekom u sor ızmire gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Ocak 2011; 17:44:03 >
  • tamam uzatmaya gerek yok bi telefon için birbirimizi kırmaya degmez tamam senin dediğn olsun ben yanlış görmüşüm ve yanlış duymusum
  • quote:

tamam uzatmaya gerek yok bi telefon için birbirimizi kırmaya degmez tamam senin dediğn olsun ben yanlış görmüşüm ve yanlış duymusum

herkesin senin kadar bol zamanı olmayabilir arkadaşım işimiz gücümüz var bizim bi telefon sesi yarıştırmak için kimseyle buluşma niyetinde değiliz. tamam uzatmaya gerek yok diceksen uzatmıcaksın. insanları yanlış yönlendirmeyin. w800 sanki kullanmadığımız telefon bi habermişiz gibi bahsetmeyin kendi cihazlarınızdan. oem' ciyim ben bol keseden falan da atmıyorum inan bana hayatının toplamında gördüğün donanımsal parçalar benim elimden 1 günde geçiyor.

• arkadaşlar benim emektar w 810i m kafayı yedi . Telefonu akşam yatarken kapattım sabah açtığımda yanıp sönmeye başladığını farkettim beyaz bir ışık sürekli yanıp sönüyordu . Bu sorunu nasıl düzeltiriz ? Setool u yükleyip kurdum ama add ksımına bir CID eklemem gerektiği yazıor nasıl yapacağımı bilemedim yardımcı labiliecek biri var mı yada benim su an yaptığım yanlış mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

arkadaşlar benim emektar w 810i m kafayı yedi . Telefonu akşam yatarken kapattım sabah açtığımda yanıp sönmeye başladığını farkettim beyaz bir ışık sürekli yanıp sönüyordu . Bu sorunu nasıl düzeltiriz ? Setool u yükleyip kurdum ama add ksımına bir CID eklemem gerektiği yazıor nasıl yapacağımı bilemedim yardımcı labiliecek biri var mı yada benim su an yaptığım yanlış mı

setool yüklenmiyodu rardan çıkarıp tüm dosyaları setolü direk açıyodun acaba farklı bi setolmü kullanıosun w810i ana konusu vardı burayı inceleyerek yeni yazılım yükle cidine uygun işte link
    http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm

• Merhaba arkadaşlar bi arkadaştan w810i aldım telefon yurtdışından gelmiş ve ingilizce idi telefonu türkçe yapmak için yedek almadan setool ile yazılım yükledim ve telefon açıldığında please wait yazısında kalıyor ilerlemiyor ne yaptımsa olmadı elinde temiz yazılım olan arkadaş paylaşırsa sevinirim
  • yüklediğin yazılıma göre please wait patch i yükle o aşamayı geçer. Benim depomda W810 Yazılımları mevcut. (link veremem googleda Precious depo yu ara ilki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 24 Ocak 2011; 15:18:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.