Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini tek tek baştan aşağıya yüklemem mi gerekiyordu ? yoksa tek bi tuşla hepsini indirme şansım var mı?
  • Var tabi.
    Setool kullan. veya far kullan gir acoustic klasörünün içine sil tüm orj dosyaları. atı istediğin acoustic dosyasını.
  • üstad söylemek istediğimde o zaten..setool kullandım ama ne hikmetse tosh.1.6 klasörünü atayım dedim son sayfadaki klasöre geldiğimde tekbir tuşla atamadığımdan içlerinden birini seçip yükledim...gerçi yükledim hata vermedi ama sizde onun için eksik yüklemişsiniz diyorsunuz..bein söylemek istediğim de bu zaten...setool ile hangi bu çoklu dosyayı tek birkez de yüklemeyi sağlıyor onu bilmiyorum..yoksa tek tek indirmek zor olacak...
  • ifs/settings/acoustic diye iç içe klasör aç. Acoustic klasörünün içine apf uzantılı tüm dosyları at. Sonra en dıştaki ifs klasörünü ziple rar olmaz zip olmalı.
    Sonra flashla telefona setool ile
  • Ben telefonu çökerttim Yazılımı yüklerken pc kendi kendine reset attı telefon birdaha da açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihk08 -- 28 Mart 2011; 16:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihk08

Ben telefonu çökerttim Yazılımı yüklerken pc kendi kendine reset attı telefon birdaha da açılmadı.

gdfs at.
  • up
  • arkadaşlar bugün forumdan bi arkadaşdan w810im için beyaz bi kasa almıştım bordu sökerken ses azaltma tuşu ile play tuşuna zarar verdim farkında olmadan ve artık ikiside çalışmıo allahtan ses arttırma çalışıyo bu ses tuşları için bir elf yada patch varmı acaba 2 yıl önce bi walkman patchi yüklemiştim 5 le 8 tuşu arttırıp azaltıyodu sesi o yamayıda bulamadım. elinde olan bi arkadaş paylaşabilirmi yada bu işin başka bi çözümü varmı çok canımı sıktı
  • ya yardımcı olurmusunz ben telefonuma uygun olan bu patchleri yukledim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

arkadaşlar bugün forumdan bi arkadaşdan w810im için beyaz bi kasa almıştım bordu sökerken ses azaltma tuşu ile play tuşuna zarar verdim farkında olmadan ve artık ikiside çalışmıo allahtan ses arttırma çalışıyo bu ses tuşları için bir elf yada patch varmı acaba 2 yıl önce bi walkman patchi yüklemiştim 5 le 8 tuşu arttırıp azaltıyodu sesi o yamayıda bulamadım. elinde olan bi arkadaş paylaşabilirmi yada bu işin başka bi çözümü varmı çok canımı sıktı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

arkadaşlar bugün forumdan bi arkadaşdan w810im için beyaz bi kasa almıştım bordu sökerken ses azaltma tuşu ile play tuşuna zarar verdim farkında olmadan ve artık ikiside çalışmıo allahtan ses arttırma çalışıyo bu ses tuşları için bir elf yada patch varmı acaba 2 yıl önce bi walkman patchi yüklemiştim 5 le 8 tuşu arttırıp azaltıyodu sesi o yamayıda bulamadım. elinde olan bi arkadaş paylaşabilirmi yada bu işin başka bi çözümü varmı çok canımı sıktı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantok

ya yardımcı olurmusunz ben telefonuma uygun olan bu patchleri yukledim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum

en baştan sayfaları iyice okuyun. sayfalarca yazılmış konuyu iki cümlede kimse anlatamaz size. dikkatli okursanız yaparsınız zor bir olay değil
  • arkadaşlar w810i yi pcye usb ile taktım setool okumadı telefonu. Telefonla ilgili hiç bise çıkmadi setool de. Yardım edin lütfen.
  • arkadaşlar telefonum w810i cid:49 p:1 REA031 teli ablama vermistim ve telefonda baska sim kullanıldığında güvenlik kodu aktifti ablam yeni hat almıs ve bir cok kez yanlıs güvenlik kodu girmisti. bende güvenlik kodunu hatırlamıyordum telefonun güvenlik kodunu kırdırmak için telefoncuya verdim telefonu geri aldığımda telefon dili ingilizce olmustu ilk açılışta pin kodunu girdikten sonra telefon ^'Configuration error. Please contact your network operator or service centre.'^ diye bir hata veriyor. ve o yazı ekranda öylece kalıyor teli açabilmem için ne yapmam gerekir yardımcı olabilirseniz. cok tşk ederim.
  • yazının basında cid 49a 031 yazılım atma var oradaki dosyaları indir setoolden yükle. Sakın stopa basma yoksa aynı hatayı verir
  • beyler benim w810 a k750 inin kamerayı takmtım aynı bide ben hiç bi yerde akustik bulamadım varsa böyle akustik dosyaları süper olur
  • imzama bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

Toshara 1.6 yükleyenler memnun kalmış. Acaba bunu nasıl yükleyebilirim?

buradan acoustic/akustik yükleme bölümünü iyice okuyun.

LINK
  • panpa senin imzanda 5 tane felan akustik var onlarda pek iyi değil yokmu mixlerniz değişik akustikler
  • cyber bass 4.1 en iyi acousticlerden birisi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.