Şimdi Ara

:::W810i ACOUSTIC/CAMDRIVER/PATCH/ YAZILIM/ELF/SYSGFX/FLASHTEMA/HERŞEY::: (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
9
Favori
78.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panpalar en iyi akustik ne peki ses kalite bas oranı en iyi olan rock metal dinliyorum ahize seside yüksek olucak
  • söylediğim sürücü en iyisi rockta
  • bi ben beceremedim su programı.
  • Arkadşalar mrb r4db005 cid49 gfx ile walkman skin değişecem fakat linkler çalışmıyor

elinde olan bir arkadaş upload edebilirmi acaba vkp. patch ler ve diğer erekli patchler ile beraber
    Phileo Sophia@ elinde varsa upload edebilirmisin Teşekkürler
  • merabalar , ilk sayfaya bakarak daha önce de yazılım atmıştım ancak tekrardan yazılım attım beyaz ekran hatasıyla ilgili ve cid49 rx.. 05 li olan yazılımdan attım . Hala beyaz ekran hatası geçmedi hafıza kartı bıle takmadım telefona sadece sms zil sesi yükledim bi tane , birde duvar kağıdı yükledim okadar. Birini ararken oluyor beyaz ekran aramaya basıyorum ve beyaz ekrana geçiyor . tekrardan yazılım atmalımıyım yoksa başka bi sorun mu var ? yardımcı olursanız memnun olurum

bu arada buradakı 031 li olan yazılım orjinal değil mi onuda yükledim ama 05 ile birçok farklılıkları var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 9 Haziran 2011; 20:48:49 >
  • arkadaşlar r4db005 e walkman iconu atıyorum isimler karışmış gibi resimler farklı yerlerde çıkıyor. acaba w810 un far manager ile kendi hafızasındaki orjinal .png gfx iconlarına ulaşılabilirmi yeri nerdedir tşkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

merabalar , ilk sayfaya bakarak daha önce de yazılım atmıştım ancak tekrardan yazılım attım beyaz ekran hatasıyla ilgili ve cid49 rx.. 05 li olan yazılımdan attım . Hala beyaz ekran hatası geçmedi hafıza kartı bıle takmadım telefona sadece sms zil sesi yükledim bi tane , birde duvar kağıdı yükledim okadar. Birini ararken oluyor beyaz ekran aramaya basıyorum ve beyaz ekrana geçiyor . tekrardan yazılım atmalımıyım yoksa başka bi sorun mu var ? yardımcı olursanız memnun olurum

bu arada buradakı 031 li olan yazılım orjinal değil mi onuda yükledim ama 05 ile birçok farklılıkları var ?

Beyaz ekran alıyorum hala daha yenni yazılım yukledım niye böyle oluyo ?

• sms kapasitesi halen arttırılamıyor mu ?
  • quote:

quote:

merabalar , ilk sayfaya bakarak daha önce de yazılım atmıştım ancak tekrardan yazılım attım beyaz ekran hatasıyla ilgili ve cid49 rx.. 05 li olan yazılımdan attım . Hala beyaz ekran hatası geçmedi hafıza kartı bıle takmadım telefona sadece sms zil sesi yükledim bi tane , birde duvar kağıdı yükledim okadar. Birini ararken oluyor beyaz ekran aramaya basıyorum ve beyaz ekrana geçiyor . tekrardan yazılım atmalımıyım yoksa başka bi sorun mu var ? yardımcı olursanız memnun olurum

aynısı bendede oldu setool ile
    phone type w810i seç
    add ile main ve fs red dosyalarını at
    misc ile tpa.zip seç sonra flasha bas .

• quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

quote:

quote:

aynısı bendede oldu setool ile
    phone type w810i seç
    add ile main ve fs red dosyalarını at
    misc ile tpa.zip seç sonra flasha bas .

işte sorunda orada ılk sayfadakılerın aynısını yaptım .w810 sectm dosyalarını ekledım tpa maın fılan olmadı. daha oncede yapmıstım sımdıde aynısını yaptım degısen bısı olmadı anlamadım

tatil dönüşünden sonra tekrardan yazılım atıcam.Acaba düzelicek mi tekrardan atınca ? gene aynı şey olmasın ?

• düzgünc yeniden at bişiyi kalmaz GDFS Alsan ir write yapardın ama neyse düzelirse al bi yedek sıkıntı yasama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeliaSonera

W810i CID:49 R4EA031 Orijinal Yazılımı - Türkçe

Ana sayfadaki inmeyince Sony Ericsson foruma yazdım sağ olsun arkadaşlar orijinal yazılımı bulup paylaştılar.

Bağlantıdan yazılımı indirebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/?8nu7l1oqln9zjcm

Not : Yazılımı kurup telefonu açtıktan sonra mutlaka kullanıcı hazırlama kılavuzundaki 10 maddeyi teker teker seçerek geçin.

Denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. İçerisinde herhangi bir oynama yoktur, orijinal yazılım ne ise buda aynısıdır.

bu yazılımı bende yükleyeyim her yerde su ekran koruyucuda ki arka font siyah renk beyaza alismistim bu cok iyi oldu

• Cihazin masallahi var hala auxtan tesisata bagli aracimda.teybiin veremedigi bass i veriyor ozel acousticli mega bass sayesinde hic bir bozulmada yok.yazilim atali mod yapalida 3-4 sene oldu
    tek hatirladim 31 Yazilimi yuklu tabanda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK

Cihazin masallahi var hala auxtan tesisata bagli aracimda.teybiin veremedigi bass i veriyor ozel acousticli mega bass sayesinde hic bir bozulmada yok.yazilim atali mod yapalida 3-4 sene oldu
    tek hatirladim 31 Yazilimi yuklu tabanda :)

simdi sıfırı üretilse 2 tane daha alirim ömürlük telefon veliahtı yok
  • Cid 49. ; 05 orjinal yaziliminda paylasir misiniz ? İlk sayfadaki orjinal galiba ama benim telefonda mi sorun var anlamadim yazilimi attim hala beyaz ekran geliyo . Cebimde bi bakmisim beyaz ekran kalmis , yada birini ararken hemen beyaz ekran gelio , mod filan da yuklemiyorum smdi tatildeim agustosta eve gecince tekrardan yazilim aticam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende SE ZYLO var modlamak istiyorum, bana yardımcı olabilecek biri var mı?
  • quote:

Cid 49. ; 05 orjinal yaziliminda paylasir misiniz ? İlk sayfadaki orjinal galiba ama benim telefonda mi sorun var anlamadim yazilimi attim hala beyaz ekran geliyo . Cebimde bi bakmisim beyaz ekran kalmis , yada birini ararken hemen beyaz ekran gelio , mod filan da yuklemiyorum smdi tatildeim agustosta eve gecince tekrardan yazilim aticam ;)

o beyaz ekran sorunu icin bi patch görmüstüm ama bi kac ay önce bi araştır gene bulursan yaparsin
  • telefon hiç açılmıyordu ve cid 49 u denedim, bilgisayarı kapatıp açtı neden ne olabilir, bu arada cid in 49 mu 50 mi olduğuna bakamıyorum telefonda tık yok nası bakarım?

bataryayı çıkarıp takınca açma tuşuna basınca beyaz ekran 1 saniyeliğine görünüp kapanıyor, telefon kurtarılabilir mi sizce?

ilk sayfada cid le ilgili 4 gösterim var 2 si 49, 2 si 50 hangisini kurmalıyım..

LÜTFEN YARDIM
  • KAMERA ELFİ

http://rapid+share.com/files/124640664/CameraShortcuts_1.2.rar.html

Elf çalıştırın ve kameraya gelin.

5 tuşuna basarsanız kamera direk çeker, odak almaz.
    Bunu özellikle uzak mesafe ya da manzara çekimlerinde denemeniz uygun olur.

Diğer tuşlar şöyle:
    [MENU]: 3
    [MACRO_MODE]: 6
    [NIGHT_MODE]: 9
    [IŞIK]: Yıldız tuşu

0 tuşu odak alır
    8 tuşu ise fotoğraf çeker yarar.

S.A ARKADAŞLAR ACABA ŞU LİNKİ YENİLEYEBİLİRMİSİNİZ ERROR VERİYO BANA ÇOK LAZIM..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.