Şimdi Ara

w810i Acoustic ten Daha iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes w810 da ...31 li versiyonu eleştirip duruyor sesin biraz az olduğu doğru fakat ...05 li versiyonun sesinin daha iyi olduğu söylenemez!
    ...05 li versiyonda veya onun acoustic lerinde bir denge söz konusu değil ne bassında ne de tizinde

basslar yükselince patlak patlak ses veriyor tizler ise hiss yapıyor yani kulak tırmalıyor

ee napıcaz 31 li de ses zayıf diyorsanız işte hem dengeli hem güçlü sesin yolu

falsh lama ve far kullanımını anlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum milyonlarca topic var ama yine de ihtiyaç olursa birebir anlatabilirim

başka bir topic te soru olarak yöneltmiştin denedim çok güzel çalışıyor

tpa\system\multimedia\mp adresinde settings.xml yi değiştiriyoruz
    orijinal içerik şu şekilde

- <mediaplayer>
    <preset_equalizer>2</preset_equalizer>
    <volume>10</volume>
    <accountid>4294967295</accountid>
    <useproxy>0</useproxy>
    <proxy />
    <port>0</port>
    - <manual_equalizer>
    <band_1>14</band_1>
    <band_2>0</band_2>
    <band_3>0</band_3>
    <band_4>0</band_4>
    <band_5>3</band_5>
    </manual_equalizer>
    <random>0</random>
    <loop>0</loop>
    - <go_music>
    <time>1</time>
    <id>0</id>
    <filename>Just Another Nigh.m4a</filename>
    <directory>/card/MP3/Anos 80</directory>
    <playlisttype>10</playlisttype>
    <playlist />
    </go_music>
    </mediaplayer>

biz band1 in 14 ünü arttırıyoruz ben 16 yaptım baya iyi oldu

sesin düşüklüğü şarkıyla alakalıdır 05 in accousticleri hpm-70 e fazla geliyor belki 60 la kullanılabilir

hayırlı olsun

• nasıl oluyor detay verirmisin?
  • megabass 31 li de hakkaten bekleneni tam veremiyor o yüzden megabass değerini 14 ten yukarıya çekiyoruz

hangi konuda detay istedin

ama biraz açayım önce stettings dosyasını bilgisayarına kopyala (far la) sonra notepad la aç band1 14 ü 16 veya 17 yap istersen tizler için band5 3 ü 4 falan yap sonra teldeki settings i sil düzenlediğin setting i kopyala tekrar flashla

eğer işlemin nasıl yapılacağı hakkında detaylı anlatım istiyorsan onu da anlatabilirim çok kolay ve güvenli bir metot garanti ile görüştüm garanti kapsamından çıkmıyor
  • evet güzel yöntem ve akıllıca, peki bu yönetmin farklı modellerde çalıştığını söyleyebilir miyiz? K790, W800, W700 gibi...
  • biz burda firmware de veya programda değişiklik yapmıyoruz sade walkman programının okuyacağı değeri değiştiriyoruz farklı modelde farklı işleme ihtiyaç yoktur bildiğim (walkman 2.0 hakkında bilgim yok) walkman programlarının yapısı hep aynı settings ten ayarları okuyor ona göre çalışıyor...
    hayırlı olsun
  • O zaman teli yeniden güncelleyip bi deneyelim güzel bir yönteme benziyor,çalışma için teşekkürler
  • ayrıca yüksek sesi seven arkadaşlar volume=10 u daa değiştirebilirler ama ses seviyesinde acoustic teki kadar büyük bir fark yaratır mı bilmem

bilindiği üzere acoustic en son denetim yani ana ses çıkışı

bence acoustic in dengeli olması her şeyden önce gelir ses seviyesi şarkıyla alakalı çoğunlukla

şarkıları atmadan önce normalize yaparsanız ses seviyesiyle ilgili de problem yaşamazssınız
  • farı kullanmasını biraz biliyorum flash tema olayını falanda yaptım.anlatığınıda yapmak istiyorum ama telefondaki dosyaları fardan bilgisayara nasıl kopyalayacam uğraşıyorum olmuyor.yaptığın işlemin tersini yap diyorlar ama beceremiyorum biraz detaylı anlatırmısınız
  • Bak Dostum stetting.xml ye sağ tıkla kopyala de aşağıda 8copy yazıyor direkt enter e bas far ın ana klasörüne geldiğini göreceksin sonra onu düzenle (orj setting.xml yi bi yere almanı öneririm) ve telefondakini sil sağ taraftan sağ tıklayım seç F5 e bas enter e bas yeni settings in telefona gelir

olmazsa uyar sana orj settings.xml yi göndereyim direkt gönder
  • teşşekürler sağol umarım yapabilirim
  • selam, far manager i kullanarak dosyaları tarıyorum. ama bahsettiğim dosyayı bulamadım. far kullanarak nasıl ulaşabileceğim bahsettiğin dosyaya ?
  • far la fs ye gir

tpa ya gir

system e gir

multimedia ya gir

mp ye gir

kolay gelsin
  • selam, far manageri kullanmayı başaramadım galiba :( öyle bir dizin bulamadım, far manager pc de gördüğüm dosyalardan fazlasını göstermiyor, mevcut dosyalar içinde de senin bahsettiğin dizini bulamiyorum. tel hafizası içinde audio image other system thema video ve web page klasörleri var, bulamadım yani :((((( nasıl yapacağımı tekrar anlatabilirmisin?
  • noldu yaptınızmı oldumu bari gerçi bn inanmadım ama nese
  • yani bu işlem lerle bassların tizlerin değerleriylemi oynuyoruz mesala mega bass ın etkisi arttırılabililiyomu
  • dikenlitel kardeşim için öncelikle telefonu flashlamayı bilmen gerekiyor far la öyle direkt taraman işi çözmez flash lama öyle zor bi şey değil bi forum u ara bulamazsan bi de ben buradan yayımlayayım
    senin dediğin telefonun firmwaresinin kullanıncının görmesine izin verdiği dosyalar flash layıp firmware yi önce iptal etmen lazım far a a plugin yüklemelisin saf olarak far firmware kilidini aşamaz

aNLcLk_1905 sen inanmadın öyleyse hiç başlama bozarsın milleti korkutma
    unutma ufkunun açılması için önce inanacaksın

dost..:) evet oldukça arttırılabiliyor malum 31 li versiyonun bassları uzun sürüyor ama vurmuyor ben 14 olan değeri 17 yaptım hem çok güçlü vuruyor hem de devam edip titretiyor
    en güzeli bozmuyor

bir link veriyorum gene olmazsa adım adım anlatayım gerçi bu linkte baya detaylı anlatılmış ama settings.xml olayı yok
    artık onu da yorumlayabilirsin diye düşünüyorum önemli olan flashlamayı öğrenmek gerisi kolay

http://forum.teknomag.com/show-thread.php?tid=2445&pid=33498#pid33498

aradaki - yi kaldırın

kolay gelsin

• vallaha forumdaki onca flaslanmaya çalışırken kapanan ve açılmayan telefon topiclerini gördükten sonra hiç yapasım gelmiyor. ben memnunum abi ses kalitesinden. nazar deymesin amin
  • Zaten hazır acoustic ler var siz bunlarla oynayıp sesi mahvedebilirsiniz ya da istediğiniz gibi yapabilirsiniz.. Ben Toshara 1.7 acoustic dosyasını kullanıyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Zaten hazır acoustic ler var siz bunlarla oynayıp sesi mahvedebilirsiniz ya da istediğiniz gibi yapabilirsiniz.. Ben Toshara 1.7 acoustic dosyasını kullanıyorum tavsiye ederim

hocam bu mükemmel vallaha
  • evet ben de toshara 1.7 öneririm gercekten güzel acoustic
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.