Şimdi Ara

w810i de ekran bembeyaz yanip sonuyor surekli.. Bu nedemek bi fikri olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben turkce kullaniyorum ingilizce mi yapmamiz lazim windows dilini yanlis anlamadim diymi? ayrica seus u bulamadim download linki. biliyorum cok ugrastiriyorum ama gercekten elimden geleni yapiyorum.
  • evet inglizceye getirmen gerekiyor bu işlemi yaptıktan sonra tekrar düzeltirsin. denetim masası bölgesel ve dil ayarlarından ilk sekmedeki yere english(united kingdom) 3. sekmedeki yani gelişmişteki yere de english yapcaz.dediğim gibi bu işlem restart isteyecektir.

seus zaten indirdiğin programın adı :) Yani şu sizin telefonun çıkmadığı program
    seus = sony ericsson update service.
  • hahaahh tamam abi hemen ingilizce yapip geliyorum cok saol :)
  • aa cikti bu kez menu abi ancak w810 var sadece benim w810i modeli ne yapayim
  • Ordan Z510 seçin otomatik W810 olarak tanıyacak program. Dille falan uğraşmayın...
    W810-W810i farketmez aynı firmware kullanıyor ikiside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 29 Şubat 2008; 22:13:37 >
  • bu durumda w810 seciyorum ok? birde benim telefonumdaki dahili hafizadaki telefon rehberim falan gitcekmi abi ? :(((( onu kurtaramazmiyim haftalarimi vermistim o numaraliar duzenliicem diye?>
  • sececeksin! ve devam et ikonuna basacaksın, bukadar basit
    bir kaç işlem daha var devam et edebildiğin kadar, işlemlerin hepsini tamamla porblem olursa hala burdayım.
  • hayır herhangi bir kayıtlı verin silinmeyecek.
  • abi ileri dedim ancak direkt soyle bi menu cikti
    telefonunuzun pilinin tam dolu oldugundan emin olun
    usb kablosunu pcnize takin
    telefonunuzu kapatin
    telefonunuuzun pilini cikarin
    usb kablosunu takarken c ye basip takin
    c ye basmaya devam edin
  • identification failed yazıyor,, bu arada batarya tam dolu olmadan olmuyor mu, çünkü bataryayı şarj da etmiyor zannedersem benim w810 şuan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m00m

abi ileri dedim ancak direkt soyle bi menu cikti
    telefonunuzun pilinin tam dolu oldugundan emin olun
    usb kablosunu pcnize takin
    telefonunuzu kapatin
    telefonunuuzun pilini cikarin
    usb kablosunu takarken c ye basip takin
    c ye basmaya devam edin

ben bunlari yazarken kendi kendine program update etmeye baslamis firmware i telefona suan %28 de bakalim ne olcak cok fena bi durum ya :)
  • telefonun tamamıyla dolu olmasına gerek yok yani az bi miktar dolu olsada yeter. tamamiyle boşsa ozaman bu işlemleri yapmakta sıkıntı olur. Dolu başka bir bataryanız varsa onu takın diyecem ama...

C tuşuna basılı tutmaya devam edin.. daha sonra gene m00m'un yazdığı menude C tuşunu bırakın yazısı cıkacaktır.
  • abi %96 da takili kaldi ya ben suan hic bi islem yapmiyorum kendi kendine oraya kadar geldi ve orada durdu :(((((
  • offf hata verdi yaa Telefonunuzun baglantisini kesip yeniden deneyin diyor :S:S:S:S
  • bekle biraz sanırım daha download aşamasındadır yani frimware uydudan :) bilgisayarına indirliyor kısmındadır.
    yok bilgisayardan telefon ekranına doluyor şeklinde bir ibare varsada bekle genede takılmalar olabilir.
  • abi telefona aktarim sirasinda hata verdi. Download zaten bitmisti simdi yeniden deniyorum :(((((( umarim bisi olmamistir abi ya.
  • vala arkadaşlar ben de daldım arada ama işte telefon acayip lazım , bir de kıbrıs ta askerim burada servis yok. gerçi 1 ayım kaldı ama 1 ay telefonsuz yapamam burada...

aynı problem başkasının başına da gelmiş yabancı bir forumda buldum, bu sesu ile tanımlama hatası veriyor nabacaz ya...:(
  • abi telefonu ` w810i C Asia ` olarak tanidi download i bitirdi telefona kurma asamasinda yine %96 da kaliyor. Bu ne olucak abi boyle ne anlama geliyor?
  • yine ayni hata abi :( ne olabilir nasil cozebiliriz bu durumu?
  • nokia telefonlarda ki gibi HARD FORMAT gibi bisiy varmi bu telefonda da oyle bisiymi denesem varsa?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.