Şimdi Ara

w810i de ekran bembeyaz yanip sonuyor surekli.. Bu nedemek bi fikri olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bataryayı cıkartıp tak ve bir kaç kez daha dene veya bilgisayarını acıp kapat yurd dışı forumlarında telefona virus girmesinden yada batarya damege'eden kaynakladığı yazılmış.
    c ye basılı tut mevzuğunda c yerine 5+2 tuşuna basılı tut birde öyle tanıtmayı dene.

Olmadı steeltool programını internetten arat bul bu forumda farukkk adlı kullancıının imzasında steeltool programının nasıl çalıştığına dair açıklamlar mevcut oradan telefonu tanıtmayı deneyelim ama bu seferde w810i nin main ve fs doısyalarını bulmamız lazım. ekstardan cid nosunuda bilmek lazım ama bunların hepsi için öncelikle telfonun bilgisayara tanıtılması şart.

@m00m

w810i C asia olarak tanıyacak zaten. telefona kurma aşamasında biraz daha bekle bitecektir illaki mudahale etme. eğerki mudahle etmediğin halde bir hata veriyorsa ozaman konuşalım. birazcık sabır 5 dakka kadar bekle bazne böyle takılmlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 29 Şubat 2008; 23:04:31 >
  • abi hicbir mudahele de bulunmadigim halde 3. keredir yine %96 da takiliyor. :((( program bana baglantiyi kesip yeniden denemem gerektigini soyluyor 3 kere denedim yok abi yanit ayni yerde duruo yine sonra uyari.
  • Setool'dan yapmak için öncelikle cid'i öğrenmek gerekiyor. Cid'i öğrenmek içinde > * < < * < * yapın ve servis bilgilerine bakın... Telefonun cid'ine uyumlu dosyalarla setool'dan nasıl yapılacağına dair forumda anlatım var zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m00m

abi hicbir mudahele de bulunmadigim halde 3. keredir yine %96 da takiliyor. :((( program bana baglantiyi kesip yeniden denemem gerektigini soyluyor 3 kere denedim yok abi yanit ayni yerde duruo yine sonra uyari.

o zaman steeltooldan deneyecez vay paran varsa wotanserverdan garantili bir şekilde frimware download yapabilirsin. Ama bu seceneğe gelmeden önce istersen steeltooldan deneyelim steeltool programını indirmen lazım.

daha sonra telefonun cid no sunu bilememiz lazım ama işte o nasıl olacak bende bilmiyorum. yaygın olarak W810lar cid49 oluyorlar ama cid50 ise yükleme yaparken nasıl bir sorun verir onu bilemiyorum.

keşke bi w810i kullancısı cıkıpta birşeyler söylese... demekten kendimi alamıyorum. sen genede verdiğim linkten steeltool'u indir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 29 Şubat 2008; 23:24:25 >

• bu telefonun yazılımıyla uğraşmak garanti kapsamından çıkartır mı acaba??
  • @electradio
    Başarıyla yaparsan garanti sorunu çıkartmaz. Daha doğrusu serviste yapcaklarını biz burada yapmaya çalışıyoruz. Verdiğim linketki steeltool cid 51 için indirmeyin maalesefki ben buraya kadar yardım edebiliyorum, tellefonunuzun cid no sunu bilmeden işlem yapmamız doğru değil.

eğerki paranız varsa ve fazla uğraşamayayım diyorsanızhttp://www.wotanserver.com/en/ girip telefona frimware yukleye bilirsiniz sorun olmaycaktır. Zaten uygun firmwari kendisi telefonu tanıdıktan sonra size secenklerde sunacaktır.

bu dakikadan sonra en iyi yardımı w810i kullanıcıları yapabilir, benim bildiğim aktif w810i kullancıları hunter1907 ve altuğ92 (umarım yanlış yazmadım)

kusura bakmayın daha fazlası elimden gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheops -- 29 Şubat 2008; 23:24:49 >

• kardeş çok saol yaa...nitekim telefonsuz kaldık, şimdi askerleri arayıp kaçak tel yakalamaktan başka çare kalmadı:)

şaka bir yana herhangi bi telefon servisi yapabilir mi acaba bunu??
  • bizde yaparız işin kahredici yanıda zaten bu . yani sorun buyuk bir sorund eğil yeni firmware yukleyece olacak bitecek. biraz arat bu forumda daha önce bu sorunla karşılaşanlar illaki olmuştur.

ben şu başlığı buldum bir bak istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18617737/mpage_1/key_//tm.htm#18617737
  • benim o bahsettiginiz cid numarasini ogrenmem icin telefonumun calisiyor olmasi gerekmezmi? benim telefonum acilmiyor da zaten bu yuzden firmware update etmeye calisiyorum :(
  • ya benm problem şarj dan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. telefon dün akşam önceleri biraz açılıyormuş gibi oluyordu. şimdi hiç açılmıyor. bu W810i ler batarya telefona takılmadan şarj adaptörüne takılınca batarya varmış gibi açılıyor mu acaba. bi w810i kullanıcısı beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim...
  • abi ben halledebildim sony nin kendi update programi ise yaramadi ben diger forumdaki eski surume geri dondum 005 olana ve yaklasik saat 01 den sabahin 7 sine kadar ugrasmis xs++ programi ve sonunda telefonumu kurtardim inanin cok kutlu oldum cunku umudumu yitirmistim. sacmaliga bakarmisiniz seus ise yaramazken diger programla halletmek ilginc?

http://forum.donanimhaber.com/m_11701158/mpage_1/key_/tm.htm

buradan hallettim saolsun arkadaslar... hepinize tesekkurler
  • yha 5 dklık işi iice abartmışsınız yavv
  • xs programı öyle evet 4-5 saatte yüklüyor sindire sindire.setool da 2dk en fazla.çok mutlu oldum güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpzlisalih

yha 5 dklık işi iice abartmışsınız yavv

harbi yaa ama yapılışını öğrendiyse sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.