Arkadaşlar, w801i telefonumun hoparlör sesi çok az çıkıyordu; karşı tarafı duymak mümkün deildi.
Neyse açtım içini " temazssızlık" var mı diye..ondan sonra hiç ses çıkmadı.
Dün bir telefoncuya götürdüm, hoparlörü deiştirdim ( iç hoparlör ve dış hoparlör set şeklinde).
Ses yine çok az çıkıyor, KARŞI TARAFI NEREDEYSE HİÇ DUYAMIYORUM
Telefonum yazılımı R4CK003
Basit bir soru olacak ama telefonun sesi kısık olmasın ? Zaman zaman böyle hatalara düşülebiliyor hani.
:) keşke öyle olsaydı...
yazılım vs var mı acaba?
05 Version Yükle Sorun Düzelir Senin Fw Çok Eski Bu Arada Kaça Yaptırdın Ben Biryere Sordum 45 Dedi Neyse İçimden Bişeyler Dedim Orayı Geçelim Sonrada Parçacıdan 7 Ytl'Ye Alıp Taktım Peki Sana Ne Kadara Patladı
15 ytl..
gitmeden telefon açmıştı, 10 ytl demişti... oraya gidince adama taktırdım, çünkü ses hiç gelmese para vermeyecektim..
İyi Hayırlı Olsun Fw Güncelle Tamam
Telefonun akustik dosyalarını değiştirmeyi deneyebilirsin.
005 yazılımını yükle/yüklet telefonuna.Daha sora da bi akustik yükle(tvh serisinden bi akustik ya da toshara , rakista,jintech vs. akustiklerden birini yükle) muhtemelen hoparlör sorunun çözülür. Sesin gelmemesi de ahizedeki sorundan kaynaklanıyor sanırım.Telefonunun garantisi yok muydu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme