Şimdi Ara

w810i usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once bir w810i aldim, bugun sabahtan beridir, muzik ve video yuklemeye calisiyorum
    pc suite ve disc2phone uygulamasini yukleyemiyorum, cunku bilgisayar engelliyor
    microsoft frame 1.1 i istiyor, bilgisyarima microsoft.com dan indirdim fakat yuklerken hata verip atiyor,
    ne yapmaliyim?

• bende pc suite i bilgisayarıma kuramadım ama muzik ve video yuklemek için bu yazılıma gerek yok telefonu bağladığında harici disk olarak bilgisayar telefonu tanıyor benimde böyle bir sorunum olmuştu aşaya knight'ın verdiği cevabı aynen koyuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    Öncelikle telefonla bilgisayar arasında veri aktarımı için program yüklememiz gerekmiyor. W810i'yi bilgisayara bağladığımızda bilgisayar harici disk olarak tanıyacaktır. Veri aktarımı için telefonda ''Dosya aktarım modu''nu seçiyoruz. Telefonun ekranının yanıp sönmesi telefonun farklı bir moda geçtiği anlamına geliyor. Veri aktarım işlemi bittikten sonra masaüstünün sağ alt köşesindeki simgeden USB'yi sonlandırıyoruz ve telefonu USB kablosundan ayırıyoruz. Bu işlemden sonra telefonun ekranı normal olarak yanıp sönecek ve telefon modu tekrar devreye girecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: mertheper

bende pc suite i bilgisayarıma kuramadım ama muzik ve video yuklemek için bu yazılıma gerek yok telefonu bağladığında harici disk olarak bilgisayar telefonu tanıyor benimde böyle bir sorunum olmuştu aşaya knight'ın verdiği cevabı aynen koyuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    Öncelikle telefonla bilgisayar arasında veri aktarımı için program yüklememiz gerekmiyor. W810i'yi bilgisayara bağladığımızda bilgisayar harici disk olarak tanıyacaktır. Veri aktarımı için telefonda ''Dosya aktarım modu''nu seçiyoruz. Telefonun ekranının yanıp sönmesi telefonun farklı bir moda geçtiği anlamına geliyor. Veri aktarım işlemi bittikten sonra masaüstünün sağ alt köşesindeki simgeden USB'yi sonlandırıyoruz ve telefonu USB kablosundan ayırıyoruz. Bu işlemden sonra telefonun ekranı normal olarak yanıp sönecek ve telefon modu tekrar devreye girecektir.

Aynen katılıyorum programla filan uğraşma tak kabloyu yükle istediğini.

• şu pc suite niye kuruyorsunuz anlamıyorum
  • telefon yazılımsal işlemler için gerekli
  • Telefonu bilgisayara bağladığınızda telefonun ekranında ''Dosya aktarım modu ve telefon modu'' olmak üzere iki seçenek belirecektir. Dosya aktarım modunu seçtiğinizde bilgisayar telefonu harici disk olarak tanıyacaktır.
  • SE nin herşeyi iyi güzelde bu dosya aktarım hızı yokmu, o kadar yavaş ki. Nokia yı işte burda tek geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.