Şimdi Ara

w810i ilginç sorun!!! garantilik mi acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beni birisi aradığı zaman karşı tarafın sesini alamıyorum, karşı tarafta benim sesimi duymuyor. ama kapatıp tekrar aradığı zaman herşey normale dönüyor. her aramada aynısı oluyor artık rahatsız etmeye başladı. garantiye versem bir sonuç alabilirmiyim acaba çok canım sıkıldı?

• Kesinlikle alırsın abicim, bu bariz çok ciddi bir sorun. Sorunu çözemezlerse zaten yenisini verirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

Kesinlikle alırsın abicim, bu bariz çok ciddi bir sorun. Sorunu çözemezlerse zaten yenisini verirler.

dostum garanti belgesiyle mi gitmem gerekiyor acaba? sanırım bana fiş garanti yerine geçiyor demişlerdi. yada direk servise götürsem nasıl olur?
  • garantiye vermeden önce bi yazılımı Yenileyip Dene
    Olmadı Yine verirsin :)
  • birde hattın avea mı?
  • Kesinlikle garantili,bildiğim kadarıyla Sony Ericsson servisleri Fişi kabul etmiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@BoThİ

quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

Kesinlikle alırsın abicim, bu bariz çok ciddi bir sorun. Sorunu çözemezlerse zaten yenisini verirler.

dostum garanti belgesiyle mi gitmem gerekiyor acaba? sanırım bana fiş garanti yerine geçiyor demişlerdi. yada direk servise götürsem nasıl olur?

Fişe falan gerek yok, direk yetkili servise gidiyorsun, zaten imei den kontrolu yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben w700i.mi servise götürmekten bıkmıştım biara hiç fatura garanti belgesi felan götürdümü hatırlamıyom bunlar sadece mahkemelik işlerde lazım oluyor artık=))

adam imei numarasına bakarak hallediyor zaten=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.