bende telefonu falaşladım far managerle ama benim umrumda olan sadece ses farkıydı o ses farkına değer gerçektende yoksa tema falan bunlar boş telefonu aldığımda çıkan sesi gerçekten yakıştıramamıştım walkman ismi taşıyan bi telefona ama şimdi gayet iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: geberit
bende telefonu falaşladım far managerle ama benim umrumda olan sadece ses farkıydı o ses farkına değer gerçektende yoksa tema falan bunlar boş telefonu aldığımda çıkan sesi gerçekten yakıştıramamıştım walkman ismi taşıyan bi telefona ama şimdi gayet iyi.
O kadar farkettiriyor mu yahu sesi ? Bir de ben bunun mantığını anlamış değilim, madem daha yüksek sese ulaşabiliyor bi şekilde, neden default olarak daha az sesli olsun ki? Direk o şekliyle gelsin ?
quote:
Orjinalden alıntı: Black Spell
quote:
Orjinalden alıntı: geberit
O kadar farkettiriyor mu yahu sesi ? Bir de ben bunun mantığını anlamış değilim, madem daha yüksek sese ulaşabiliyor bi şekilde, neden default olarak daha az sesli olsun ki? Direk o şekliyle gelsin ?
valla bilsem söliyim şimdi diycemki sony yeni modellerini sattırmak için son sürümü çıkardı desem almıycak bana mantıksız geliyo ama genede olabilir ama tek bildiğim son sürümle 005 li sürüm arasında ses farkı olduğu oranlarsak %40 fark var yani kulaklık sesinde aslında ses bana yüksek değilde sanki daha canlanmış gibi geliyo ses yükseliyo demek doğru bi tabir olmaz zannedersem.
031 sürümünde megabass varla yok arası yani bozuk diyebiliriz 005 te ise gayet yeterli bundan dolayı 005 te ses daha canlı çıkıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme