Şimdi Ara

W810i Kapandı Açılmıyor... Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım W810i telefonuma FAR managerden Flash tema atmaya çalışırken telefonumu bu işlemden sora bir daha açamadım... Şarz bile olmuyor. yardımlarınızı bekliyorum...

• geçmiş olsun. bu yazılımla oynama işlerinden hep bu nedenle kaçınmış ve telefonumun orjinalliğini bozmamışımdır. telefonu fabrika ayarlarına döndür diyeceğim ama hiç açamıyorsun, gerçi açsanda fabrikaayarlarına dönmeyle eski versiyonu elde edebilirmisin ondan da emin değilim. sanırım servis yolları görünüyor ve bu yaptığında doğal olarak garanti kapsamında olmadığından biraz üzülebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

geçmiş olsun. bu yazılımla oynama işlerinden hep bu nedenle kaçınmış ve telefonumun orjinalliğini bozmamışımdır. telefonu fabrika ayarlarına döndür diyeceğim ama hiç açamıyorsun, gerçi açsanda fabrikaayarlarına dönmeyle eski versiyonu elde edebilirmisin ondan da emin değilim. sanırım servis yolları görünüyor ve bu yaptığında doğal olarak garanti kapsamında olmadığından biraz üzülebilirsin.
    Telefonu teknik servise götürmeni tavsiye ederim. Orada problemi kısa süre içinde çözeceklerdir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11426923/mpage_21/tm.htm bu tip bir problem yaşadım bende ve sayfada nasıl aştığımı yazdım dostum okursan belki işine yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertheper

http://forum.donanimhaber.com/m_11426923/mpage_21/tm.htm bu tip bir problem yaşadım bende ve sayfada nasıl aştığımı yazdım dostum okursan belki işine yarayabilir
    şarjı bitmis olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burem

şarjı bitmis olmasın

Alıntıları Göster
    ya bu arda bu flash temanın görünüş haricinde bi + özelliği var mı,az şarj harcama fln?
  • quote:

Orijinalden alıntı: croosware

ya bu arda bu flash temanın görünüş haricinde bi + özelliği var mı,az şarj harcama fln?

Alıntıları Göster
    Az değil de titreyenlerde daha fazla şarj gidebilir

Bu arada bence birazcık daha uğraş telle. Çok basit bu işlemler. Olmazsa hangi versiyona sahipsen o versiyonun Main ve File System'ini XS ile yükle. Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Az değil de titreyenlerde daha fazla şarj gidebilir

Bu arada bence birazcık daha uğraş telle. Çok basit bu işlemler. Olmazsa hangi versiyona sahipsen o versiyonun Main ve File System'ini XS ile yükle. Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

Alıntıları Göster
    phone xs programı ile telefonunun versiyonuna uygun main dosyasını yüklersen açılır bu işlemi yaptıktan sonra pili tak çıkar açılır...........

• quote:

Orijinalden alıntı: alone219

phone xs programı ile telefonunun versiyonuna uygun main dosyasını yüklersen açılır bu işlemi yaptıktan sonra pili tak çıkar açılır...........

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alone219

evt bu işlemi yap okedir o zman

• quote:

Orijinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: alone219

evt bu işlemi yap okedir o zman

Alıntıları Göster
    telefonu iç açamıyosan çok çaresiz durumdaysan baktın uğraştın olmadı ... en iyisi ve kolayı seus ile (sonyericsson update service ) versiyon at telefona ... telefonun açılacaktır ok...

ama telefonunu update etmeden bilgisayarının dilini ing. yap ok denetim masasından... bu işlemi yapmazsan telefonun dili ing. olur ve tr dil seçeneğini bulamazsın...

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hell line

telefonu iç açamıyosan çok çaresiz durumdaysan baktın uğraştın olmadı ... en iyisi ve kolayı seus ile (sonyericsson update service ) versiyon at telefona ... telefonun açılacaktır ok...

ama telefonunu update etmeden bilgisayarının dilini ing. yap ok denetim masasından... bu işlemi yapmazsan telefonun dili ing. olur ve tr dil seçeneğini bulamazsın...

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Bilgisayara bağlıya biliyor musun telefonu?
    Eğer far manager ya da XS gibi başka bir program telefonu görüyorsa panik yapma flash attıktan sonra büyük ihtimalle düzelir.Ancak eğer bilgisayara bağlayamıyorsun teknik servisten başka çözüm yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam

Bilgisayara bağlıya biliyor musun telefonu?
    Eğer far manager ya da XS gibi başka bir program telefonu görüyorsa panik yapma flash attıktan sonra büyük ihtimalle düzelir.Ancak eğer bilgisayara bağlayamıyorsun teknik servisten başka çözüm yok gibi.

Alıntıları Göster
    Telefon hiç açamıyorsan servis e götürmende yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.

Telefon hiç açamıyorsan servis e götürmende yarar var.

Alıntıları Göster
    Tahminimce Phone XS programında Port Status: Active deyip kalıyordur telefon. Servise bırak yaklaşık 1 hafta sonra alabilirsin. Aynı sorun bendede oldu. Ama garanti kapsamına girdi çok şükür. Telefon R4EA031 le gelecek. Ondan sonra R4DB005 versiyonuna geri dönüyoruz diye bi başlık var. Orada ilk yöntemleri değilde FAR Manager la olan yöntemi dene. Hem kulaklık sesin yükselecek hemde Flash temaların gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Tahminimce Phone XS programında Port Status: Active deyip kalıyordur telefon. Servise bırak yaklaşık 1 hafta sonra alabilirsin. Aynı sorun bendede oldu. Ama garanti kapsamına girdi çok şükür. Telefon R4EA031 le gelecek. Ondan sonra R4DB005 versiyonuna geri dönüyoruz diye bi başlık var. Orada ilk yöntemleri değilde FAR Manager la olan yöntemi dene. Hem kulaklık sesin yükselecek hemde Flash temaların gelecek.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim telin sürümü ilk aldığımki sürüm hangisi bilmiom onun için olan linkleri bana verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-40

arkadaşlar benim telin sürümü ilk aldığımki sürüm hangisi bilmiom onun için olan linkleri bana verebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    işte bu olaydan korktuğumdan dolayı kullanmadım far manager fln. eksik olsun flash temalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred

işte bu olaydan korktuğumdan dolayı kullanmadım far manager fln. eksik olsun flash temalar

Alıntıları Göster
    böyle şeyler yaparken her zaman dikkatli olmaz lazım... açıkçası ben pek tavsiye etmiyorum.... ama servise götürsen sorun çıkaracaklarını sanmam... orada yaparlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

böyle şeyler yaparken her zaman dikkatli olmaz lazım... açıkçası ben pek tavsiye etmiyorum.... ama servise götürsen sorun çıkaracaklarını sanmam... orada yaparlar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne uğraşırsınız böyle yok flaş temaydı bilmemneydi, sonra da bozuluyor kalakalıyorsunuz.
    Bırakın orjinali dursun, zararsız, oyundur normal temadır neyse de, bu akustik yüklemedir, flaş temadır
    falan sakat işler, ne gereği var.. Hiç tavsiye etmiyorum.

• gecmıs olsun kardes. bende bundan korktugum ıcın guncellememıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriStan

gecmıs olsun kardes. bende bundan korktugum ıcın guncellememıstım.
    geçmiş olsn bence direk servise götür;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygmrr

geçmiş olsn bence direk servise götür;)

Alıntıları Göster
    Bu kadar çekinmeyin çok da karışık işler değil bu flash olayları bi çözünce gerisi kolay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.