Şimdi Ara

W810i Or W850i (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eylulde muhtemelen 200 ytl civarında bir düşüş olabilir w850i nin fiyatında. zamanında w810i de oldugu gibi. w850i almak istiyorsan bence fiyatının düşmesini bekle. eğer acele telefon lazımsa w810i al. sonucta ikiside walkman ikiside sony ericsson. hangisini alırsan al pişman olmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

eylulde muhtemelen 200 ytl civarında bir düşüş olabilir w850i nin fiyatında. zamanında w810i de oldugu gibi. w850i almak istiyorsan bence fiyatının düşmesini bekle. eğer acele telefon lazımsa w810i al. sonucta ikiside walkman ikiside sony ericsson. hangisini alırsan al pişman olmazsın.

Sana katılmamak mümkün değil. W810i ilk çıktığında ne kadardı şimdi ne kadar. Sonuçta şu an alsanız bile 3 ay sonra yeni dediğiniz telefon eski modele geçiyor.Bence yeni çıkan bir telefonu almak ya zengin işidir yada hava atmak içindir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Ayrıca W850nin özellikle yön ve onaylama tuşlarını kullanmak daha zor. (Bilişim fuarında test etmiştim) w810 bence daha başarılı bir modeldir.

Kusura Baqmayın haklısınız..:ben Ingılızce öğrencısyıM:....Turkçeye de özen gösterırım..:Ama bazen bole dalgınlıqla oluyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeaSun

İkı telefon arasında kaldım...W850 i tasarım harıkası...Ama aradakı fiyat farkı çok buyuk...Sanırım kameralar da aynı....Deger mı bılmıyorum...yardımcı olursanız sevınırm..

Kameralar aynı değil, W810i'de 2MP, Autofocus ve Macro özellikli, daha iyi bir kamera var.
    W850i'de ise 240x320 Piksel ekran, daha hızlı işlemci, 320x240 videoları oynatma, Walkman 2.0 gibi artılar bulunmakta.
  • kamera çok önemli değilse w580 al bence.. w850 çok kalın yaf nası beğeniliyo şaşırıyorum doğrusu ..ama zevk meselesi tabii ki..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.