Şimdi Ara

W810i Or W850i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkı telefon arasında kaldım...W850 i tasarım harıkası...Ama aradakı fiyat farkı çok buyuk...Sanırım kameralar da aynı....Deger mı bılmıyorum...yardımcı olursanız sevınırm..

• bence w810i al... kameralar aynı değil çünkü w850i de auto focus yok... o nedenle w810i daha kaliteli fotoğraflar çeker... parasınıda sonuna kadar hakeder... bence w850i alma w810i al pişman olmazsın... tabi kamerayı fazla önemsemiyorum diosan w850i diğer yönlerde w810i ye göre daha ii dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

bence w810i al... kameralar aynı değil çünkü w850i de auto focus yok... o nedenle w810i daha kaliteli fotoğraflar çeker... parasınıda sonuna kadar hakeder... bence w850i alma w810i al pişman olmazsın... tabi kamerayı fazla önemsemiyorum diosan w850i diğer yönlerde w810i ye göre daha ii dir...
    w850i'nin öne çıkan özelliği walkman 2.0 ve 240x320 piksel ekrana sahip olmasıdır

w810i'nin öne çıkan özelliği kamerasıdır, onun dışında fazla fark yoktur zaten ikiside müzikte tatmin edecek nitelikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

w850i'nin öne çıkan özelliği walkman 2.0 ve 240x320 piksel ekrana sahip olmasıdır

w810i'nin öne çıkan özelliği kamerasıdır, onun dışında fazla fark yoktur zaten ikiside müzikte tatmin edecek nitelikte

Alıntıları Göster
    w850 ye o kadar para vermeye değmez..nerden mi biliyorum ben aldım öyle olduğunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozcivan

w850 ye o kadar para vermeye değmez..nerden mi biliyorum ben aldım öyle olduğunu anladım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kozcivan

w850i türkiyeye 3G gelmeden kendini asla gösteremez...normalde türkiyede 3G olsa w850i de fiyatını hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: kozcivan

w850i türkiyeye 3G gelmeden kendini asla gösteremez...normalde türkiyede 3G olsa w850i de fiyatını hak ediyor

Alıntıları Göster
    Başlığı Türkçe yapamaz mıydın??

W810i Or W850i

"OR" yerine ya da yazsan daha iyi anlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

W810i Or W850i

Alıntıları Göster
    w810i nin sorunlarından dolayı w850i derim bütçen müsaitse kesinlike düşünme ve w850i al pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

W810i Or W850i

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

W810i Or W850i

+1
    evet kardeş anlamıyorum ki bende niye türkçe dururken ingizizce

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

W810i Or W850i

+1
    evet kardeş anlamıyorum ki bende niye türkçe dururken ingizizce

Alıntıları Göster
    Ayrıca W850nin özellikle yön ve onaylama tuşlarını kullanmak daha zor. (Bilişim fuarında test etmiştim) w810 bence daha başarılı bir modeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Ayrıca W850nin özellikle yön ve onaylama tuşlarını kullanmak daha zor. (Bilişim fuarında test etmiştim) w810 bence daha başarılı bir modeldir.

Alıntıları Göster
    w850 nin dış hoparörü w810 dan daha iyi sanırım ( ancak w810 daki acustic olayı decreye girince arada bi fark kalmıyor)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 22 Temmuz 2007; 21:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

w850 nin dış hoparörü w810 dan daha iyi sanırım ( ancak w810 daki acustic olayı decreye girince arada bi fark kalmıyor)..

Alıntıları Göster
    w810i nin hoparlörü zaten çok kalitesiz ve cızırtılı üstüne birde acoustic atılırsa tam rezalet olur hiç tavsiye etmem w850nin hoparlörü çok daha kalitelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

Alıntıları Göster
    w850i al..tabi kamera çok önemli değilse..ama zaten çokta berbat çekmiyor..fena değil..karizma istiyosan w850i al..
  • Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
    - 3G
    - A2DP profili desteği
    - İşlemci hızı
    - Walkman V2.0 menüsü
    - Kutu içeriği

Sony Ericsson W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
    - 22 MB dahili bellek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
    - 3G
    - A2DP profili desteği
    - İşlemci hızı
    - Walkman V2.0 menüsü
    - Kutu içeriği

Sony Ericsson W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
    - 22 MB dahili bellek
    W850İ derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

W850İ derim

Alıntıları Göster
    w810i'nin kamerası daha iidir çünkü autofocus war,, ama w850i'nin de tipi hoşş bence fiyat farkı biraz war ama paran warsa 850i al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC aLtIn

w810i'nin kamerası daha iidir çünkü autofocus war,, ama w850i'nin de tipi hoşş bence fiyat farkı biraz war ama paran warsa 850i al

Alıntıları Göster
    Sana ince ince anlatırdım ama Türkçeyi "yozlaştırdığın" için şansını kaybettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Temmuz 2007; 0:01:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Sana ince ince anlatırdım ama Türkçeyi "yozlaştırdığın" için şansını kaybettin

Alıntıları Göster
    w 850 çok daha iyi bir seçim menüleri ve yazılımları çok daha yeni kamerada da bazı ekstra özellikler var kırmızı göz engelleme başta olmak üzere 3g ekranı daha büyük ve çözünürlüğü çok daha iyi aynı zamanda 1gb hafıza kartı veriyorlar yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: EmH_MD

w 850 çok daha iyi bir seçim menüleri ve yazılımları çok daha yeni kamerada da bazı ekstra özellikler var kırmızı göz engelleme başta olmak üzere 3g ekranı daha büyük ve çözünürlüğü çok daha iyi aynı zamanda 1gb hafıza kartı veriyorlar yanında

Alıntıları Göster
    W850 değmez o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acımalı

W850 değmez o paraya.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

W850 değmez o paraya.

bence değmez demeyelim biraz pahallı diyelim ama nokıa nın kazığı yanında afı bile olmaz yine kelepir bi yerden bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

W850 değmez o paraya.

bence değmez demeyelim biraz pahallı diyelim ama nokıa nın kazığı yanında afı bile olmaz yine kelepir bi yerden bulabilirsin

Alıntıları Göster
    w850i öneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.