Bildirim
W810i Or W850i
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence w810i al... kameralar aynı değil çünkü w850i de auto focus yok... o nedenle w810i daha kaliteli fotoğraflar çeker... parasınıda sonuna kadar hakeder... bence w850i alma w810i al pişman olmazsın... tabi kamerayı fazla önemsemiyorum diosan w850i diğer yönlerde w810i ye göre daha ii dir... -
w850i'nin öne çıkan özelliği walkman 2.0 ve 240x320 piksel ekrana sahip olmasıdırquote:
Orijinalden alıntı: DemirKipi
bence w810i al... kameralar aynı değil çünkü w850i de auto focus yok... o nedenle w810i daha kaliteli fotoğraflar çeker... parasınıda sonuna kadar hakeder... bence w850i alma w810i al pişman olmazsın... tabi kamerayı fazla önemsemiyorum diosan w850i diğer yönlerde w810i ye göre daha ii dir...
w810i'nin öne çıkan özelliği kamerasıdır, onun dışında fazla fark yoktur zaten ikiside müzikte tatmin edecek nitelikte
-
w850 ye o kadar para vermeye değmez..nerden mi biliyorum ben aldım öyle olduğunu anladım.quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
w850i'nin öne çıkan özelliği walkman 2.0 ve 240x320 piksel ekrana sahip olmasıdır
w810i'nin öne çıkan özelliği kamerasıdır, onun dışında fazla fark yoktur zaten ikiside müzikte tatmin edecek nitelikte
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kozcivan
w850 ye o kadar para vermeye değmez..nerden mi biliyorum ben aldım öyle olduğunu anladım.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kozcivan
w850 ye o kadar para vermeye değmez..nerden mi biliyorum ben aldım öyle olduğunu anladım.
w850i türkiyeye 3G gelmeden kendini asla gösteremez...normalde türkiyede 3G olsa w850i de fiyatını hak ediyor -
Başlığı Türkçe yapamaz mıydın??quote:
Orijinalden alıntı: melezsnapequote:
Orjinalden alıntı: kozcivan
w850i türkiyeye 3G gelmeden kendini asla gösteremez...normalde türkiyede 3G olsa w850i de fiyatını hak ediyor
Alıntıları Göster
W810i Or W850i
"OR" yerine ya da yazsan daha iyi anlarız.
-
w810i nin sorunlarından dolayı w850i derim bütçen müsaitse kesinlike düşünme ve w850i al pişman olmazsınquote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
Başlığı Türkçe yapamaz mıydın??
W810i Or W850i
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
W810i Or W850i
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
W810i Or W850i
+1
evet kardeş anlamıyorum ki bende niye türkçe dururken ingizizce
-
Ayrıca W850nin özellikle yön ve onaylama tuşlarını kullanmak daha zor. (Bilişim fuarında test etmiştim) w810 bence daha başarılı bir modeldir.quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
W810i Or W850i
+1
evet kardeş anlamıyorum ki bende niye türkçe dururken ingizizce
Alıntıları Göster
-
w850 nin dış hoparörü w810 dan daha iyi sanırım ( ancak w810 daki acustic olayı decreye girince arada bi fark kalmıyor)..quote:
Orijinalden alıntı: Quattro
Ayrıca W850nin özellikle yön ve onaylama tuşlarını kullanmak daha zor. (Bilişim fuarında test etmiştim) w810 bence daha başarılı bir modeldir.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 22 Temmuz 2007; 21:19:02 > -
w810i nin hoparlörü zaten çok kalitesiz ve cızırtılı üstüne birde acoustic atılırsa tam rezalet olur hiç tavsiye etmem w850nin hoparlörü çok daha kalitelidirquote:
Orijinalden alıntı: face1tr
w850 nin dış hoparörü w810 dan daha iyi sanırım ( ancak w810 daki acustic olayı decreye girince arada bi fark kalmıyor)..
Alıntıları Göster -
w850i al..tabi kamera çok önemli değilse..ama zaten çokta berbat çekmiyor..fena değil..karizma istiyosan w850i al..quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
w850 nin dış hoparörü w810 dan daha iyi sanırım ( ancak w810 daki acustic olayı decreye girince arada bi fark kalmıyor)..
Alıntıları Göster -
Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
- 3G
- A2DP profili desteği
- İşlemci hızı
- Walkman V2.0 menüsü
- Kutu içeriği
Sony Ericsson W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
- 22 MB dahili bellek -
W850İ derimquote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- 2.0 inç 240x320 piksel ekran
- 3G
- A2DP profili desteği
- İşlemci hızı
- Walkman V2.0 menüsü
- Kutu içeriği
Sony Ericsson W810i'nin ön plana çıkan özellikleri:
- Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
- 22 MB dahili bellek -
w810i'nin kamerası daha iidir çünkü autofocus war,, ama w850i'nin de tipi hoşş bence fiyat farkı biraz war ama paran warsa 850i alquote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
W850İ derim
Alıntıları Göster -
Sana ince ince anlatırdım ama Türkçeyi "yozlaştırdığın" için şansını kaybettinquote:
Orijinalden alıntı: mC aLtIn
w810i'nin kamerası daha iidir çünkü autofocus war,, ama w850i'nin de tipi hoşş bence fiyat farkı biraz war ama paran warsa 850i al
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Temmuz 2007; 0:01:29 >
-
w 850 çok daha iyi bir seçim menüleri ve yazılımları çok daha yeni kamerada da bazı ekstra özellikler var kırmızı göz engelleme başta olmak üzere 3g ekranı daha büyük ve çözünürlüğü çok daha iyi aynı zamanda 1gb hafıza kartı veriyorlar yanındaquote:
Orijinalden alıntı: Guest
Sana ince ince anlatırdım ama Türkçeyi "yozlaştırdığın" için şansını kaybettin
Alıntıları Göster
-
W850 değmez o paraya.quote:
Orijinalden alıntı: EmH_MD
w 850 çok daha iyi bir seçim menüleri ve yazılımları çok daha yeni kamerada da bazı ekstra özellikler var kırmızı göz engelleme başta olmak üzere 3g ekranı daha büyük ve çözünürlüğü çok daha iyi aynı zamanda 1gb hafıza kartı veriyorlar yanında
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: acımalı
W850 değmez o paraya.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: acımalı
W850 değmez o paraya.
bence değmez demeyelim biraz pahallı diyelim ama nokıa nın kazığı yanında afı bile olmaz yine kelepir bi yerden bulabilirsin
-
w850i öneririmquote:
Orijinalden alıntı: melezsnapequote:
Orjinalden alıntı: acımalı
W850 değmez o paraya.
bence değmez demeyelim biraz pahallı diyelim ama nokıa nın kazığı yanında afı bile olmaz yine kelepir bi yerden bulabilirsin
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pwm dimming nedir
- guide sticker ne demek
- ipro smart 2.4s
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X