s.a arkadaşlar bilen kişiler ilgilenirse çok sevinirim 2gündür ugrasıyorum bakmadıgım denemediğim sey kalmadı kafayı yicem..gdfs kaydetmiştim silinmiş yanlıslıkla bos gdfs attım yani misc e bisey eklemeden write gdfs yaptım calısn telefon calısmaz oldu.telefon acılıp kapanıyordu sürekli beyaz ısık geliyordu sonra internette baya bi arastırdım ve bi kaç işlem yaptım fakat telefon acılıo pin'in geleceği yerde please wait uyarısı cıkıyo bekliyorum bekliyorum hareket etmiyo sonra please wait sorunu içinde dosya indirdim onuda telefona write script le attım fakat sorun devam ediyor değişen birsey yok ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardım konuyu yanlıs yere actıysam affola ama çok ihtiyacım var size :(
quote:
Orjinalden alıntı: erkan86
s.a arkadaşlar bilen kişiler ilgilenirse çok sevinirim 2gündür ugrasıyorum bakmadıgım denemediğim sey kalmadı kafayı yicem..gdfs kaydetmiştim silinmiş yanlıslıkla bos gdfs attım yani misc e bisey eklemeden write gdfs yaptım calısn telefon calısmaz oldu.telefon acılıp kapanıyordu sürekli beyaz ısık geliyordu sonra internette baya bi arastırdım ve bi kaç işlem yaptım fakat telefon acılıo pin'in geleceği yerde please wait uyarısı cıkıyo bekliyorum bekliyorum hareket etmiyo sonra please wait sorunu içinde dosya indirdim onuda telefona write script le attım fakat sorun devam ediyor değişen birsey yok ne yapmalıyım arkadaslar lütfen yardım konuyu yanlıs yere actıysam affola ama çok ihtiyacım var size :(
imzamdaki yazılım yükleme sorunları düzeltme konusundan yazılım yüklemenizi tavsiye ederim bakalım sorun devam edecekmi?
onları denedim fakat sorun devam edio olmuo :S
quote:
Orjinalden alıntı: erkan86
onları denedim fakat sorun devam edio olmuo :S
o zaman sorununuzun donanımsal olma ihtimali yüksek servise yada telefoncuya vermenizi tavsiye ederim.
baska yapacak bisey yok gibi zaten gdfs gitti büyük ihtimal tekrar gdfs yazdırcm :( fiyat nasıldır arkadaslar?
arkadaslar telimi yaptırdım bgun 30 lira cekti ama işi bilmeyen biri sandı galiba 20 lira verdm 20den fazla vermeyin arkdaslar böle problemlerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme