Şimdi Ara

W880i Acoustic (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gendarme

Arkadaşlar
    w880i için şu akustik yükleme işini , mümkünse aşama aşama resimli
    olarak anlatabilir misiniz ?
    bu işlerden pek anlamıyorum..bir hata sonucu 10 günlük telefonu
    servise göndermek zorunda kalmayalım,zaten bulunduğum ilde de
    servis yok....
    belki biraz zamanınızı alacak ama bu işin piri arkadaşlar yukarıda
    rica ettiğim şekilde yardımcı olabilirlerse gerçekten çok iyi olacak...

Hocam forumda çok kez anlatıldı bu aramanı öneririm

• Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on en iyisi arkadaslar hepsi tarafımdan denemiştir kulaklık sesi mukemmel dıs sesıde orjınalınden biraz fazlaa.teli ilk aldıgım zaman mega bassı hıc kullanmıodum cunku sesi dusuk gelıyordu faka Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on dan sonra mega bassda mukemmel ses kalıtesı verıyor.
    hatta ve hatta bozulan creative zen micro mp3 çalarımın sesinden daha iyi bir ses cıkısı var tahmınım Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on 108desibel den fazla ama ne kadar oldugunu bilemiyorum

Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on denemenizi şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathofangel

Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on en iyisi arkadaslar hepsi tarafımdan denemiştir kulaklık sesi mukemmel dıs sesıde orjınalınden biraz fazlaa.teli ilk aldıgım zaman mega bassı hıc kullanmıodum cunku sesi dusuk gelıyordu faka Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on dan sonra mega bassda mukemmel ses kalıtesı verıyor.
    hatta ve hatta bozulan creative zen micro mp3 çalarımın sesinden daha iyi bir ses cıkısı var tahmınım Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on 108desibel den fazla ama ne kadar oldugunu bilemiyorum

Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on denemenizi şiddetle tavsiye ederim

Uzun süre önce w910i aldım fakat telefondaki yavaşlık beni deli etti. Çünkü w880i bile daha hızlı işlem yapıyordu. 1 hafta önce w880i'ye tekrar döndüm ve cid53 olan telefona jd flasher ile peter's akustik attım ve sonuç tek kelime ile mükemmel :). Daha önce kullandığın akustik bunun yanına bile yaklaşamaz şiddetle tavsiye ederim :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.