Şimdi Ara

W880i Acoustic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gunesindostu

senin kullandiğin akustik peter hi olmadi baska bi akustik attim fena sayilmaz.z..

arkadaslar teli ilk aldiğimda yarim sarzla actim yarim sarz bitince sarz ettim sanirsam sarzi cok gitmiyor... ilk defa direk sarz etmemmi lazimdi.... bilgi verirseniz sevinirim... .

peter akusiği olmaz her modelin akustiği farklı olabiliyor

şarzını tam doldurup tam bitene kadar kullanın bir kaç şarz etmede kendine gelecektir

telefonu şarzda fazla tutmanın bir anlamı yoktur
  • en iyi uyum sağlayan akustik hangisi deneyenler bilgi verebilirler mi?
  • faruk jed flasherdan eskilerin yedegini alamiyorum yanlis bişeym i yapiyorum silebiliyorum dosyada atabiliyorum tele teldeki akustikleri bilgisayara atamiom dostum bi akustik vardi bende fena deildi istersen bi ara atarim pmden msg at
  • Millet W880i için yabancı forumlardan biri acoustic hazırlamış. Mükemmel diolar.

Download adreslerini vereyim ben daha denemedim, deneyip sonucu yazanlar olursa seviniriz.
    Bizde ona göre yükleme yapalım. ..

Peter's Acoustic Mod v2 w-series

SE-FarManager instructions

• soft bass ve drc on olani yukledim gelen sesler bogukkk drc on of var bilen varmi onlar neee
  • *on - recomended for those who listen at higher volumes

*off - recomended for those who listen at moderated volumes

yazmış adam içine dosyanın on yüklersen yüksek ses. Yalnız ben Peter's v2 for R8 [Monster Bass] ve de DRC on yükledim inanılmaz oldu sesler orjinalde çok kötüydü bu mu demiştim aldığımda telefonu SE walkman yani ama şimdi mega bass inaılmaz fark ediyor.

SeniorDuke dostum çok çok teşekkürler dosyalar için....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Ben daha yükleyemedim Çağdaşcım. Çok memnun musun yani? Tam olarak oldu diyebilir misin?

Ona göre bizde yükleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

*on - recomended for those who listen at higher volumes

*off - recomended for those who listen at moderated volumes

yazmış adam içine dosyanın on yüklersen yüksek ses. Yalnız ben Peter's v2 for R8 [Monster Bass] ve de DRC on yükledim inanılmaz oldu sesler orjinalde çok kötüydü bu mu demiştim aldığımda telefonu SE walkman yani ama şimdi mega bass inaılmaz fark ediyor.

Hocam biraz daha açabilirmisin? İki tane birden mi yükledin hangisini kullanıyorsun. Mega bass için hangisini tavsiye edersin bilgi verirsen sevinirim Benim için bass önemli çünkü. Ve linkleri de alalım mümkünse

• Dostum linkleri bir kaç mesaj önce ben verdim. İncele oradan indirebilirsin. Bu peter acoustic'in içinde 2 Tane Bass modu var. Onlardan Monster Bass DRC ON paketini yüklemiş Çağdaş.

Yabancı forumlarda da en iyi acoustic olduğunu söylemişler Peter acoustic için.. Deneyin izlenimleri bekliyoruz.

Yüklemelere ulaşmak ve Acoustic dosyaları hakkında geniş bilgi almak isteyenler için;

Orjinal Sayfası :http://www.4shared.com/account/home.jsp

Forum üzerinde :http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=156540

Hatta acoustic için en doğru E.Q ayarınıda resimle vermişler.

W880i Acoustic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 3 Ekim 2008; 11:43:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SeniorDuke

Dostum linkleri bir kaç mesaj önce ben verdim. İncele oradan indirebilirsin. Bu peter acoustic'in içinde 2 Tane Bass modu var. Onlardan Monster Bass DRC ON paketini yüklemiş Çağdaş.

Yabancı forumlarda da en iyi acoustic olduğunu söylemişler Peter acoustic için.. Deneyin izlenimleri bekliyoruz.

Yüklemelere ulaşmak ve Acoustic dosyaları hakkında geniş bilgi almak isteyenler için;

Orjinal Sayfası :http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=156540

Çok teşekkür ederim, denedikten sonra bilgi vereceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

Akustikin tam linki şudur arkadaşlar.

http://www.4shared.com/file/32356856/b9f23675/Peters_v2_W880_Extreme.html

Evet arkadaşlar bende yükledim bu akustiği:

Yüklemiş olduğum akustik: Peter Monster Bass ve DRC ON

Ses kalitesi inanılmaz derecede iyileşti ve yükseldi. Sesi yarıdan fazla açamıyorum kulakları sağır edebilecek kadar yüksek ses çıkartıyor. Bass'lar daha da iyileşti. Mükemmel bi müzik zevki yaşatıyor. Peter çok iyi iş çıkarmış

Örnekte verdiği EQ ayarı iyi değil. En iyi kaliteyi mega bassta veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_ -- 3 Ekim 2008; 12:53:45 >

• Dostlar bu acoustic'i yüklemeden önce telefon teneke gibi ses çıkarıyor hatta yolda giderken konuşma yapmam gerektiğinde sesleri duyamıyordum. Kulaklık sesleri o kadar kötü idi ki EQ ayarlarını değiştirsenizde birşey farketmiyordu bende bu cihazın walkman kalitesinin bu olduğunu sanmıştım sonra burada görünce yükleme kararı aldım ve Peter Monster Bass ve DRC ON yükledim. Bi açtım makineyi inaılmaz bir sihirli değnek değmiş misali dışa gelen ses artmıştı kulaklığı taktım ve inanamadım bütün EQ ayarları çok güzel çalışıyor ve inanılmaz basslar çıkıyordu bu ayni cihaz olamazdı. Sesi açmaya başladım sonu yok gibiydi süper bir kalite yakalamıştım. Bir de konuşma kalitesinden bahsedeyim artık konuşurken kulağımdan uzak bile tutmaya başladım telefonu o kadar yani. Tam anlamıyla süper arkadaşlar hemen yükleyin bence durduğunuz her dk 'ya yazık.
  • Yorumların için teşekkürler. v3 versiyonuda beta durumda yakında gelcekmiş
  • pek yüklemeye niyetim yok.. ama denemek isterim.
    yükleme ile ilgili belgeleri inceleyeceğim.. ama nasıl yapılacağı hakkında hiiç bir bilgim yok :)
    setool metool nası kullanılır bilmiyorum.

bir de bu akustiği yükledik diyelim, nası sileriz geri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

pek yüklemeye niyetim yok.. ama denemek isterim.
    yükleme ile ilgili belgeleri inceleyeceğim.. ama nasıl yapılacağı hakkında hiiç bir bilgim yok :)
    setool metool nası kullanılır bilmiyorum.

bir de bu akustiği yükledik diyelim, nası sileriz geri?

setol kullanımı imzamdaki konuda mevcut silmek için orjinalini yüklersen eski haline geri döner
  • Evet sonunda bende Peter Monster Bass DRC On acoustiğini Far Manager ile yüklemiş bulunuyorum.

Akıllara zarar bir ses çıkmaya başladı. Özellikle Mega Bass muazzam gümbür gümbür vuruyor.

Çok memnunum önceki haliyle alakası yakından uzaktan yok. Vakit kaybetmeyin derim.
  • bende az once Peter's v2 for R8 [Soft Bass] drc on olanı attım kulaklık sesı artıs gosterdı ama arka hoparlor cıkısı hala aynı sendekındekı cıkıs nasıl peki?
  • Monsterda dış hoparlorde değişme pek yok. bence monster drc on at kulaklığı düşün. dış tarfını boşver işin

• Arkadaşlar
    w880i için şu akustik yükleme işini , mümkünse aşama aşama resimli
    olarak anlatabilir misiniz ?
    bu işlerden pek anlamıyorum..bir hata sonucu 10 günlük telefonu
    servise göndermek zorunda kalmayalım,zaten bulunduğum ilde de
    servis yok....
    belki biraz zamanınızı alacak ama bu işin piri arkadaşlar yukarıda
    rica ettiğim şekilde yardımcı olabilirlerse gerçekten çok iyi olacak...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.