Şimdi Ara

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
1
Favori
25.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani internetten daha pahalıdır telefoncularda daha ucuzdur diye ben telefonculara indim ve 8 telefoncunun

sadece ikisinde w900i bulabildim.Ve en ucuzu da 1 milyar 60ytl'ydi.Telefonu tahmin ettiğim gibi kurcallattırmadılar.

Arkadaşlar ilk çıktığı fiyatla benim yazdığım fiyatı bi karşılaştıtırmısınız?Böylece w900i'ni ucuzlama grafiğini çizeriz
  • Aynı değişme yokki.İnternet sitelerinde 1100 taksitli, 1050 peşin gibi fiyatlar.
    Dün bir arkadaşımız W900'ün 920 YTLye satıldığı bir internet site adresi vermişti
    ve baktığımda gerçekten o fiyattı ama forumun veri tabanı yüzünden bilgiler
    uçmuş.Bu sitenin adınıda hatırlamıyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Aynı değişme yokki.İnternet sitelerinde 1100 taksitli, 1050 peşin gibi fiyatlar.
    Dün bir arkadaşımız W900'ün 920 YTLye satıldığı bir internet site adresi vermişti
    ve baktığımda gerçekten o fiyattı ama forumun veri tabanı yüzünden bilgiler
    uçmuş.Bu sitenin adınıda hatırlamıyorum malesef.

www.yeterkiiste.com
  • Eee bugün W900de uçmuş yeterkiiste.com'dan
    Onlarında mı sistemlerinde sorun varmış
  • realgs kardeş
    w900i ile çektiğin en iyi videoyu rapid e koyar mısın ?
    gökhan kardeşimizdende istedim sizin verdiğiniz videolarla n70 in videosunu karşılaştırcam
    n70 n91 ile eşit çekiyorda onun için
  • ya şu telefonda bi türlü inmedi 1000 ytl'nin altına gıcıklık değilmi?telefon bin ytlnin altına inene kadar almayacam kardeşim(gerçi olan bana olan bana olcak ama nese)
  • Telefon süper bi tek fiyat işi bozuyo bu saatten sonra zaten w800i alınmaz.Bekleyecem kardeşim

Bu arada w900'ünü satmak isteyen var mı?(hiç sanmıyorum ama şansımı deniyim dedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

Telefon süper bi tek fiyat işi bozuyo bu saatten sonra zaten w800i alınmaz.Bekleyecem kardeşim

Bu arada w900'ünü satmak isteyen var mı?(hiç sanmıyorum ama şansımı deniyim dedim)

max nekdr werirsin
  • 2 günde hemen bu acele niye
    Bak ben nerdeyse 2 aydır kullanıyorum.
    Asıl benim satmam lazım
    Biraz daha tadını çıkarayım,haftaya satarım
  • quote:

2 günde hemen bu acele niye
    Asıl benim satmam lazım

bn satmamki..hem satsam ne alcam piyasada yokki bundan daha iisi bnce

• K800 piyasada olunca ancak o alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

2 günde hemen bu acele niye
    Asıl benim satmam lazım

bn satmamki..hem satsam ne alcam piyasada yokki bundan daha iisi bnce

• k800'de ne?
  • Kendime yılbaşı hediyesi
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

k800'de ne?
  • Ya hani eski mesajlarda kulaklık sorunundan bahsetmiştim ya,
    bazen kulaklığı takınca algılamıyor "Not support" yazıyor ekranda ,yada müzik dinlerken birden teması kesiyor ve sesi dışarı veriyor felan.
    Başınıza benzer şeyler geldimi sizinde.Yabancı forumlarda da aynı sorunları yaşayan var ve kimse
    yazılımsalmı,donanımsalmı bilmiyor.Bazısı kulaklığı değiştirtmiş.Sorun teldemi yoksa kulaklıktamı o da bilinmiyor açıkcası.Demekki benim cihaza/kulaklığa/yazılıma (R5AC011) has bir sorun değil genel bir sorun olabilir bu durum.Sizede oldumu hiç?
    Konuyla ilgili Alman forumlarının linkleri:
    http://www.telefon-treff.de/showthread.php?s=a37ed6ae1667456c28c7bdc8e0d84317&threadid=213259
    http://www.se-world.info/thread149140_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 24 Şubat 2006 9:05:19 >

• realgs pardon abi bn k800 ü bilmiyordum
    tesadüfen diğer bir başlık altında spy-photo sunu gördüm.. 3.2 mp kamera, rds radyo,cybershot fln güzel özelliklri olan bir tel.. ancak eğer k ların yeni varisi buysa, ben beğenmedim.böylece aklım hala w900-w810 arasında kalıyor..
    k800 tipi bnce güzel değil.. ayrıca ekranıda 2inch (w900 2.2) ama mpeg4 video çekmesi w900da bile olmadığı için güzel..

bu arada sizce SE neden w900a 3g kamera koyduktan sonra, w810a koymadı da w800ün makyajlı hali gibi sundu?? çünkü w550 normal tel iken w900le aynı tarzda ama SE 3g kamera koydu.. açıkçası ben w800 normal walkman tel iken w810a + olarak 3g kamera koymasını beklerdim...sizin düşünceniz nedir?yakın zamanda normal walkman tele 3g kamera koyarlar mı? (belki ismi w850 bile olabilir )

quote:

Kendime yılbaşı hediyesi
    quote:

k800'de ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 24 Şubat 2006 14:19:10 >

• w800-w810
    geçen senede
    s700-s710 vardı edgeli s700
    yani aynı paralel düşünce
  • şimdi hazır olun acayip saçma bi soru soracam
  • şimdi w900 240*320 video çekiyor ve ekranı da 240*320 şimdi bu telde video izlerken ekranın her bir pikseline bi video karesi mi düşüyor?
    fakat tam ekran yapınca dik izleyemiyoruz yatay oluyor e bu seferde bu olayın olması için 320*240 video çekmesi mi gerekiyor?

sorumu anlayanlar olduğunu umuyorum
  • quote:

bu arada sizce SE neden w900a 3g kamera koyduktan sonra, w810a koymadı da w800ün makyajlı hali gibi sundu?? çünkü w550 normal tel iken w900le aynı tarzda ama SE 3g kamera koydu.. açıkçası ben w800 normal walkman tel iken w810a + olarak 3g kamera koymasını beklerdim...sizin düşünceniz nedir?yakın zamanda normal walkman tele 3g kamera koyarlar mı? (belki ismi w850 bile olabilir )

Ben daha öncede söyledim.Bence w900 devam teli değil W800'ün.
    Benim fikrim beğenilen S700'ün walkmenleştirilmiş ve günümüz teknolojisi
    olan 3G'nin adepte edilmiş hali.yani S700'ü walkmenleştirdiler W900 ile ve S serisine son verdiler.
    Gelelim W810'a neden 3G koymadılar...Bence fiyat olarak daha uygun model yaratma çabası yüzünden .Zira SE'nin halihazırda 3 ayrı serisi 3 G'li zaten.
    Yani W900 , K600 ve Z800 (z1010da da vardı) serileri 3 G'li.
    3G'siz olarak orta segmentte W800-810 ile K750 ve devamını 3 G'siz sürdürecekler.

• hayır gren ben bu şekilde düşünmüyorum..
    zira s700 we s710 farklı teller.. s700i amerika hariç heryere gitti ama amerikaya s710a gitti.. türkiyede satılmadı s710a.. o yüzden s710a ya s700ün edgelisi diyemeyiz çünkü alanları farklı.. zaten s710a nın gümüşüde yoktu..
    ama w800/w810 böyle değil,sadece w810 w800ün makyajlı hali (belkide az da olsa gelişmişi) ama bunu s700/710 a benzetemeyiz..

quote:

Orjinalden alıntı: gren

w800-w810
    geçen senede
    s700-s710 vardı edgeli s700
    yani aynı paralel düşünce
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.