Şimdi Ara

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
1
Favori
25.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruyu anlamadım ama Wi-fi ise yok W900de.Telsim kullanıyorum ve opera yüklemeden wapa 3-5 kez girdim.Toplam 30-45 dakka gibi kaldım.3 YTL felan yazmış
    Browser'de bir sorun yok gayet iyi sitelerde gezebiliyorsun,hatta bu topiği açıp mesajda yazmıştım waptan
  • kusura bakma realgs güzel anlatamamış olabiilirm ya resim koyuyom ona bak bu olay war mı yani w900de sorum bu

bide biz w900de 3g üzerinden ilerde tv izleyebilcez dimi??
  • abi resim koyamıom nedense böle dio.ama giriş yapmasam bunuda yazamam??
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
  • 3G TRye bir gelsin bak neler yapacağız .
    Şu anda da tV izleriz ama pek verimli değil.
  • bende kedimin resmini koyuyım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exit -- 6 Mart 2006; 13:23:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

3G TRye bir gelsin bak neler yapacağız .

hehe smdi south parkı yukledm w900üme 130 mb ama kalite dehset oldu cok ii ya sewdim smdi iice
  • EKSİLER:
    -Müzik çalma listesi bana karışık geldi.Telefona müzik yüklediğim her sefer walkmani açtığımda o şarkıyı ayrıca eklemek zorunda kalıyorum.Telefona yüklenen şarkılar otomatik olarak görünmüyor orda.
    -Bazı dosyaları telefonda istediğim yere taşıyamayabiliyorum.
    -Radyo harici olması
    -3gppye çevrilen filmleri net olarak izleyemiyorum(gerekli parametreleri tutturamadığımdan benim hatam yani)
    -midileri walkman çalmıyor.(ne alaka midi diceksiniz ama güzel sololar da var nese..)
    -kısa yol tuşu daha önce de belirttiğim gibi bazı durumlarda çalışmıyor.
    -sanırım sms sayacı yok..ya da ben bulamadım..

ARTILAR:
    -güzel görünüm-kapak vs.
    -kamera
    -2.kamera
    -walkman
    -video
    -abi güzel telefon işte her yönden ya
  • muhtemelen sms sayacı wardır.. çağrılar bölümünde olsa gerek..
    ayrıca radyonun telin içinde olmaması eksi deil arkadaşım anla artık radyo içinde de olsa w800deki gibi kulaklık olmadan çalışmıyor!! e o zmn ne farkı war ha içinde ha dışında? onun yerine 3g war işte allah allah...
  • realgs abi mümkünse pmden fln msnini werebilir msn?sna ordan atayim resimleri sormak istediğim buraya koyamıyorum nedense...

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

3G TRye bir gelsin bak neler yapacağız .

• işyeri PCsi olduğu için MSN kullanamıyoruz.
    Sorunu PMden sor bakalım.Yardımcı olabilecekmiyim.
  • abi işte hani w900de w-lan dan bahsettim sende wi-fi dedin ya işte onunla ilgili k800 resmi göstermek istiyom ama nedense resim koyamıyom bu özellik kapalı diyo.aynı şey pmde de geçerli...
  • w900i de film yada video klip izleyen varmı varsa görüntü kalitesinin nasıl olduğunu yazabilirmi bide merak ettiğim video çekim kalitesi bakımından w800i ile arasında çok önemli bir fark varmı bu telefonda bir ucuzlamadı ya w800i ile arasında 400 ytl fark var en sonda gidip w800i alacam ama onunda ekranı küçücük sırf ekran boyutundan ve video kalitesi daha iyi olduğu için 400 ytl fark değermiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 6 Mart 2006; 23:19:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRABER

EKSİLER:
    -Müzik çalma listesi bana karışık geldi.Telefona müzik yüklediğim her sefer walkmani açtığımda o şarkıyı ayrıca eklemek zorunda kalıyorum.Telefona yüklenen şarkılar otomatik olarak görünmüyor orda.
    -Radyo harici olması
    -3gppye çevrilen filmleri net olarak izleyemiyorum(gerekli parametreleri tutturamadığımdan benim hatam yani)
    -midileri walkman çalmıyor.(ne alaka midi diceksiniz ama güzel sololar da var nese..)

ARTILAR:
    -güzel görünüm-kapak vs.
    -kamera
    -2.kamera
    -walkman
    -video

sms sayacı ayarlarda war bide filmleri *mp4 formatında izle cok süper ben south parkı iledim bittm ya cok kaliteli harbden

• Bence geniş ekran lazım kardeş çektiğin fotolaarı ve videoları izlemek için
    bilgisayardan film atarsın tele attığın mp4 leri walkman modunda kocaman yatay ekkranda izlersin.2.2inç.ü
  • gokhan yanlış mı görüyom yoksa sen gerçekten o mesajı gecenin 4'ünde mi çektin
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

gokhan yanlış mı görüyom yoksa sen gerçekten o mesajı gecenin 4'ünde mi çektin

eet o saatte uyandm canım sıkldı actm pcyi yasdım işte

@ibralper bnce w900 al w800ü dusunme
  • Abi ben mi salağım yanl
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

EKSİLER:
    -Radyo harici olması

ARTILAR:
    -güzel görünüm-kapak vs.
    -kamera
    -2.kamera
    -walkman
    -video

sms sayacı ayarlarda war bide filmleri *mp4 formatında izle cok süper ben south parkı iledim bittm ya cok kaliteli harbden

Abi mp4'e çevirdiğim zaman örnek wmp file 2.93mb ise bunun mp4 formatına encode edilmiş hali 4.73mb'a çıkıyo.ya amaç az yer kaplasın benim için de o nedenle soruyorum. yoksa mp4 daha kaliteli ok.

• quote:

EKSİLER:
    -Radyo harici olması

ARTILAR:
    -güzel görünüm-kapak vs.
    -kamera
    -2.kamera
    -walkman
    -video

bnce ekisleri
    -kulaklık-sarj kapağı ilerleyen zamanlarda problem yaratablir
    -avi oynatmaması

artıları
    -dahili 470 mb hafızası olması
    -ses we foto kalitesi
    -dizayn

bence..

• W900'ümün aksesuarlarını zenginleştiriyorum.
    Linkteki kart okuyucusunu sipariş verdim ama iyimidir ,kötümüdür bilmiyorum.
    Kullanan bilen varmı nasıldır?
    http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=DK6250000353&dept%5Fid=625000000&bid=&mscssid=4T7QTF3NTNBM9N2220VSKV8KTTWE9VB4
    1GB MS Por Duo almıştım ama veri transferi yaparken BTden bazen sorun oluyor yüklü dosyalarda.
    Bende kart okuyucusu ile yaparım diye düşündüm.İnşallah işe yarar.

Birde Sennheiser MX250 sipariş verdim.Bayağı övdüler bu modeli.Gelince göreceğiz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 8 Mart 2006; 18:57:16 >

• 2 Gün önce kulaklık ve kart okuyucu siparişi verdim.Dün yolum Taksime düştü ve Sennheiser Türkiye distribütörünün(www.metan.com ) merkez ofisine uğradım.Bülent Bey var orda sağolsun çok ilgilendi.
    Tüm kulaklıkları tek tek denetti bana.İnanılmaz bir ilgi vardı.Üstelik alışveriş için
    gelmediğimi biliyordu.Valla o kadar yere girip çıktım ama bir insanın bu kadar ilgili olabileceğini
    hiçbir yerde görmedim.Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    MX250 kulaklık siparişi verdim.13 YTL ama bizim HPM80'i 3'e katlar 5'e böler.Aradaki ses farkı dağlar kadar.Bas ağırlıklı ses isteyenler MX200 alsın aynı fiyat.
    1 ay sonra Lütfi Kırdarda fuar varmış ve oraya yeni bir kanal tipi kulakiçi model getirteceklermiş.
    CX300'dü galiba modeli.Apayrı bir teknolojisi varmış ve yaklaşık 50 YTL olması bekleniyormuş fiyatı.
    Ve MX200/250 den kat kat daha iyi ses verirse Sakurada onunla müzik dinlemek inanılmaz olacak.
    HErkese öneririm en azından Sennheiser MX200 ile bile farkı açıkca göreceksiniz,hemde 13 YTLye.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.