Şimdi Ara

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
1
Favori
25.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mx200 tabiiki.Aralarında kalite farkı yok aslında ama mx200 daha çok bass karekteristiği
    taşıyor.
  • Sırf kulağımda durmuyor diye aldım valla mx500, iyi baya valla iyi oldu
  • Yani sizce standart kulaklıklardan Mx500'e geçmek çok büyük fark yaratıyo mu ? "Değer mi ?"
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Yani sizce standart kulaklıklardan Mx500'e geçmek çok büyük fark yaratıyo mu ? "Değer mi ?"

nkadrki fiyatı
  • Yani sürekli dinlemiyorsanız arasıra dinliyorsanız müzik sesi yetiyorsa gerek yok..ama şuan standart kulaklıktan sanki radyodan şarkı dinlermiş gibi çıkan ses(tabi şimdi öyle geliyor) mx500 ile sanki müzik sesinden kulaklıksız olarak dinlediğiniz müzik kalitesinde çıkıyor.Benim için iyi oldu..Beklentinize göre değişir tabi.
  • Yani sizce standart kulaklıklardan Mx500'e geçmek çok büyük fark yaratıyo mu ? "Değer mi ?"

edit: bu mesajı nası yolladı bilmiyorum kusura bakmayın kaale almayın 2. mesajı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 10 Mart 2006; 17:28:49 >
  • Valla internetten almayın..MX500 30 milyona aldım taksimdeki metan(sennheiser distr.) dnen yerden.indirim de yapıyorlar.(bkz.realgs son msg)

Bi de MX200-Mx250 modelleri var....Anladığım kadarıyla MX500ğn tek farkı ses ayar mekanizması..Diğerleri 13-14 YTL civarında. MX200De bas baseli müzik dinleyenler için tavsie ediliyor..E ama w900i'de bas ayarını fln yapıp bu kulaklıklardan biri ile istediğmizi istediğimiz tonda zaten dinleriz onun için mx200 bizm için pek bişi ifade etmemesi gerek diğerleriyle karşılaştırınca

Bilgim bu kadar şimdilik..

2yıl garantili bi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRABER -- 10 Mart 2006; 17:32:39 >
  • Benim Kulaklık gelmiş ideefixeye.YAkın olduğum için gidip elden teslim aldım.
    Şimdi Burn-in işlemini yaptırıyorum.İlk başta fark yok gibi görünsede
    1 hafta sonra gerçek performansına kavuşur.Zira Metanda dün dinlediğim
    kulaklıktaki ses ile yeni aldığım arasında fark var.
    HPM80 ile MX250 arasındaki fark Renault cliodan inip Renault megane'a binmişsiniz gibi.
    Ama CX300 diye bir model gelecek nisanbaşında ve fark renault clio ile
    Mercedes gibi olacak.CX300de kanal tipi kulak içi ve tahmini fiyat 50-60 YTL olacak.
    MX200/250 ise 13 YTL.
    Bence parası olan bekleyip CX300 alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Benim Kulaklık gelmiş ideefixeye.YAkın olduğum için gidip elden teslim aldım.
    Şimdi Burn-in işlemini yaptırıyorum.İlk başta fark yok gibi görünsede
    1 hafta sonra gerçek performansına kavuşur.Zira Metanda dün dinlediğim
    kulaklıktaki ses ile yeni aldığım arasında fark var.
    HPM80 ile MX250 arasındaki fark Renault cliodan inip Renault megane'a binmişsiniz gibi.
    Ama CX300 diye bir model gelecek nisanbaşında ve fark renault clio ile
    Mercedes gibi olacak.CX300de kanal tipi kulak içi ve tahmini fiyat 50-60 YTL olacak.
    MX200/250 ise 13 YTL.
    Bence parası olan bekleyip CX300 alsın.

KArdeş kulaklığı QUEEN-Another one bites the dust ile denesene son ses müzik setinden...ben deniyorum..iyi bas -drum ritimleri var son seste cizirdamalar oluyor bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak...ama 1 metre kadar uzaklıktan dinleyebiliorum:)

• 2.Parti mal gelmiş Genpaya,hemde Flash hediyeli satılıyormuş.
    Tabii birde MPS-60 diye portatif müzik kolonlarınında satışı başlanmış 75 YTL civarında.
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=Md1lUTFRCVlQrRkRNdzRYTzVrRE0yNFhPd1l6TVA=
    ben Sennheiser CX300'ün tadını çıkartıyorum kulaklık olarak.
    İnanılmaz bir kulaklık,bizim HPM80lerden çok çok iyi bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 30 Mart 2006; 19:27:32 >
  • HPM80imde sola kısa sağa uzun kablo bağlı asimetrik olduğundan ve ağırlık merkezini ortaya alamadığından iki de bi sol taraftan kayıyo kulaklık nette arattım simetrikti HPM80sizde de ole mi yoksa bnm kulaklıkta mi bi sorun war
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemania

HPM80imde sola kısa sağa uzun kablo bağlı asimetrik olduğundan ve ağırlık merkezini ortaya alamadığından iki de bi sol taraftan kayıyo kulaklık nette arattım simetrikti HPM80sizde de ole mi yoksa bnm kulaklıkta mi bi sorun war

walla baslarda bnmde oleydi,kabloları enseden at daa rahat oluo

aha bole->

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ.

• quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

ya arkadaşlar w900de k790/800 deki gibi w-lan war mı? yani meselawww.google.com yazıp normal html tarayıcı gibi w900de görebiliyoz mu? baya merak ettim

K790 ve K800 de wi-fi var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

ya arkadaşlar w900de k790/800 deki gibi w-lan war mı? yani meselawww.google.com yazıp normal html tarayıcı gibi w900de görebiliyoz mu? baya merak ettim

K790 ve K800 de wi-fi var mı ?

w900de wi-fi yok ama normal html tarayıcı gbi gorunuo

• Bu telefon niye hala 1000 ytl'nin altına düşmedi galiba
    temiz bi ikinci el olacak tercihim
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

Bu telefon niye hala 1000 ytl'nin altına düşmedi galiba
    temiz bi ikinci el olacak tercihim

kolay kolay düşmez nisan sonu gbi goruselm snlebeklersen tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

Orjinalden alıntı: gorkemania

HPM80imde sola kısa sağa uzun kablo bağlı asimetrik olduğundan ve ağırlık merkezini ortaya alamadığından iki de bi sol taraftan kayıyo kulaklık nette arattım simetrikti HPM80sizde de ole mi yoksa bnm kulaklıkta mi bi sorun war

walla baslarda bnmde oleydi,kabloları enseden at daa rahat oluo

aha bole->

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ.

saol
    ama ben yine de bi sennheiser almaa karar werdim mega bass we son seste bazı sarkılarda cızırtı war

• Ben Sennheiser CX300 kullanıyorum ve megabass'a ihtiyaç duymuyorum .Özel bir ayar yaptım EKO'ya öyle kullanıyorum.İnanılmaz bir kulaklık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Ben Sennheiser CX300 kullanıyorum ve megabass'a ihtiyaç duymuyorum .Özel bir ayar yaptım EKO'ya öyle kullanıyorum.İnanılmaz bir kulaklık.

mx200 ile cx300 arasında bu kadar fiyat farkının olmasındaki sebebi de sorsam ona gore sipariş werjem bi de neden asimetrik kablolar artmaa başladı daha mı fonksiyonel de ben farkedemiyorum
    zaten bi arkın s700inin kulaklıından daa cok ses gelio fitil oldum ha kulaklık farz oldu wala dalga gecti cojuk bi de walkman serisi oljak telin die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemania -- 15 Nisan 2006; 0:03:45 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.