Ya bendeki sorun işte durup dururken olmuş olması..gerçi 2007 haziranında 70'lik bira dökülmüştü üstüne ama o zmn hiç bişey olmamıştı cok iyi kurutmuştum bu sorun daha yeni oldu sayılır..hafıza kartıyla ilgili problem de 3aydır fln var, onun sebebi de sanırım virüs diye tahmin ediyorum..virüs temizlendikten sonra telefon 1ay hiç sorunsuz çalıştı ve sonra tekrar aynı okumama ve kilitlenme problemi..Telefona yazılım yükledikten sonra takmayı denedim kartı direk beyaz ekran verip açılıp kapanma başladı şimdi de o yüzden kartı takmıyorum hiç..kamera çalışmama olayı dediğim gibi durup dururken oldu ama bu kart okumama ve kilitlemeyle bi alaksı oldugunu düşünüyorum çünkü kamerayı açtığımda tıpkı kartı taktıgımdaki problemle karşılaşıyorum..umarım serviste dedğiniz fiyata kurtarırım işi, açıkçası astarı yüzünden pahalıya malolcak diye korkuyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: MeHTy
Ya bendeki sorun işte durup dururken olmuş olması..gerçi 2007 haziranında 70'lik bira dökülmüştü üstüne ama o zmn hiç bişey olmamıştı cok iyi kurutmuştum bu sorun daha yeni oldu sayılır..hafıza kartıyla ilgili problem de 3aydır fln var, onun sebebi de sanırım virüs diye tahmin ediyorum..virüs temizlendikten sonra telefon 1ay hiç sorunsuz çalıştı ve sonra tekrar aynı okumama ve kilitlenme problemi..Telefona yazılım yükledikten sonra takmayı denedim kartı direk beyaz ekran verip açılıp kapanma başladı şimdi de o yüzden kartı takmıyorum hiç..kamera çalışmama olayı dediğim gibi durup dururken oldu ama bu kart okumama ve kilitlemeyle bi alaksı oldugunu düşünüyorum çünkü kamerayı açtığımda tıpkı kartı taktıgımdaki problemle karşılaşıyorum..umarım serviste dedğiniz fiyata kurtarırım işi, açıkçası astarı yüzünden pahalıya malolcak diye korkuyorum..
Biradan iyi kurtarmışsınız bende bu yaz z520 + w810 üzerine dökmüştüm koca birayı allahtan sorun yok ikisindede , ancak dediğim gibi servis testinde deniyeyin birde . Ayrıca Java platformda virüs yoktur/çalışmaz yani virüs ile alakası olacağını zannetmiyorum
Bu arada dediğin servis menüsünü yaptım: Sağ * sol sol * sol * Servis testleri menüsündeki çalışan ve çalışmayanlar şöyle: .LED/aydınlatma"yı seçtiğimde ekran yanıp sönüyor led yanmıyor ve yandaki ufak yeşil şarj ışıgı kırmız ve yeşil olarak değişiyor .Klavye-Hoparlör-kulaklık-mikrofon-titreşim-video çağrı kamerası çalışıyor .Flaş LED çalışmıyor .Kamera"yı seçtiğimde yine beyaz ekran ve restart ediyor
Ayrıca Servis bilgileri menüsünde de "Yazılım bilgisi" ni seçtiğimde de aynı problem çıkıyor beyaz ekran ve restart.. sorunlar bu şekilde belki bi fikir vermiştir..
ya Winrar da hafıza kartını açtım bat. uzantılı ve o tarzda bi kaç dosya vardı kartta o uzantıları sildikten sonra kartı çalıştırmasında hiç bi problem olmamıştı ama bi aysonra dediğim gibi tamamen öldü kart..hatta bu virüsleri temizledikten sonra normal şekilde kullanırken telefonu bi gün video izlerken telefonumda (kendi kayıtlarımdan birini) telefon restart attı ve tüm herşey silindi hafıza kartındaki..sonra bi kaçgün daha daha çalıştı ve hiç okumaz oldu kartı..
quote:
Orjinalden alıntı: dota
quote:
Orjinalden alıntı: MeHTy
Biradan iyi kurtarmışsınız bende bu yaz z520 + w810 üzerine dökmüştüm koca birayı allahtan sorun yok ikisindede , ancak dediğim gibi servis testinde deniyeyin birde . Ayrıca Java platformda virüs yoktur/çalışmaz yani virüs ile alakası olacağını zannetmiyorum
Telefonda yazılımsal sorun olması olası o zaman , ancak versiyon yüklemişsiniz peki önceki sürümleri SeTool dan yükleyerek denedinizmi ? bence tüm yazılımsal işlemleri denemelisiniz . İstanbulda olsaydınız yardımcı olabilirdim ama bursa Neyse dediğim gibi deneyin bakalım sonuç ne olacak fs , custom , main dosyalarını bulup telefona atın direk
bende öyle diye tahmin ediyorum..walla bursada olmasan da yinede yardımcı olman bile yeter yalnız SeTool olayını tam anlamadım nasıl yapmalıyım onu nerden girmem gerekiyo biraz ayrıntı verebilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: dota
Telefonda yazılımsal sorun olması olası o zaman , ancak versiyon yüklemişsiniz peki önceki sürümleri SeTool dan yükleyerek denedinizmi ? bence tüm yazılımsal işlemleri denemelisiniz . İstanbulda olsaydınız yardımcı olabilirdim ama bursa Neyse dediğim gibi deneyin bakalım sonuç ne olacak fs , custom , main dosyalarını bulup telefona atın direk
Arkadaşım , farukk arkadaşımızın forumda konusu mevcut ilk sayfada olması lazım gene S.E bölümünde Tüm sony Ericssonların yazılım yüklenişi vs..