Şimdi Ara

w900i için Acil Yardım!!Kamera ve ışık çalışmıyor,Ne yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 nisan'da aldığım w900i telefonumda bikaç gün önce farkettim kamera yı açtığımda görüntü gelmiyor siyah bi ekranda "görüntüle" ve "seçenekler" yazıları çıkar çıkmaz telefon kendini resetliyor beyaz ekran çıkıyor, eğer hafıza kartı takılıysa telefon açılırken kitleniyor(kart takılıyken kilitlenme problemi sürekli var her açılışta,normal şartlarda telefon üzerindeki kartı okumuyor ya da kitleniyor)*** ve bi süre sonra tekrar açılıyor..ayrıca uygulamalardan telefonun ışığını açmak istediğimde de menüde "ışık açık" gosteriyor fakat arkadaki led yanmıyor..kısaca, kamera ve ışık çalışmıyor, bunun bi çözümü yok mudur?? Açıkçası servise göndermek istemiyorum çünkü telefonum KVK'dan alınmasına rağmen artık bakmadıklarını ve kendi imkanlarımla(kargo ile) telefonumu İstanbul'daki Telpa'ya göndermemi söylediler(Bursa'da Sonyericsson servisi yokmuş).Bende oraya göndermeye güvenemiyorum(arkadaşın telefonu 1aydan fazla sürede geldi)..Yazılım güncellemeyle gidebilirmi bu sorun biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkürler..Önerilerinizi bekliyorum..

***Not: Telefonumda bi süredir hafıza kartından dolayı kilitlenme sorunu vardı,kart takılıyken ya kartı okumuyor ya da kilitleniyordu, kartı çıkarmadan telefon kendine gelmiyordu şu anda da üzerindeki 1Gb kartı okumuyor telefon, bu kamera ve ışığın açılmama sorununun bununla bi alakası olabilir mi

• Önce SEUS ile güncelleyin. Olmassa servise vermekten başka çare yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Önce SEUS ile güncelleyin. Olmassa servise vermekten başka çare yok..

SEUS un ne oldugunu bilmiyorum :/ neler yapmalıyım ya da nasıl güncelleyebilrim??
  • SEUS: Sony Ericsson Update Service - Yani ''Sony Ericsson Güncelleme Servisi''
    Programı buradan indirin:
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/key.SoftwareDownloadItem.UpdateService/k850i?cc=tr&lc=tr
    Program size yapmanız gerekenleri söyleyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 15 Eylül 2008; 0:11:29 >
  • "diğer" seçeneklerde varmış buldum fakat bunu illa telefondan internete baglanıp mı yapabiliyoruz? pc üzerinden olmuyormu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeHTy -- 15 Eylül 2008; 0:28:16 >
  • Bende W900i aradım ama bulamadım. Hepsi aynı zaten bir sorun olmaz. Programda W900i varsa sorun yok demektir.. Programda bile yoksa başka bir telefon seçerek devam edebilirsiniz. Program telefonu yine tanır ve ona göre günceller..
  • quote:

Bende W900i aradım ama bulamadım. Hepsi aynı zaten bir sorun olmaz. Programda W900i varsa sorun yok demektir.. Programda bile yoksa başka bir telefon seçerek devam edebilirsiniz. Program telefonu yine tanır ve ona göre günceller..

şimdi bulabildim herşeyi ilgilendiğin için çok teşekkürler ..şu an indiriyorum bakalım olucak mı¿ :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil. Umarım olur...
  • ya şu an güncelleştirme için telefonunuzu baglayın yazısı çıktı ama telefon hafızasındaki numaralar silinecek mi onu merak ediyorum tek tek kalem kağıt alıp not mu etmeliyim??
  • Telefonun kapatıp bataryayı çıkarıp takın. Ve C tuşunu basılı tutarak takın. Program bunları zaten söylüyor..
    En kolayı SIM karta yedekleyin... Olmassa MyPhoneExplorer programıyla yedekleyebilirsiniz.. İsterseniz programı upload edip gönderebilirim..
  • quote:

Telefonun kapatıp bataryayı çıkarıp takın. Ve C tuşunu basılı tutarak takın. Program bunları zaten söylüyor..
    En kolayı SIM karta yedekleyin... Olmassa MyPhoneExplorer programıyla yedekleyebilirsiniz.. İsterseniz programı upload edip gönderebilirim..

hocam zahmet olmazsa çok makbule geçer çünkü telefon hafızasında baya numara var ve sim kart dolu tek tek yazmaya ugraşsam sabaha kadar sürcek, telefonla verilen pc suite i yükledim o da telefonu görmüyor, pc görüyor nasıl iş anlamadım..my phone explorer telefon numaralarını yedeklemeyi yapacaksa göndermen çok iyi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: MeHTy

quote:

Telefonun kapatıp bataryayı çıkarıp takın. Ve C tuşunu basılı tutarak takın. Program bunları zaten söylüyor..

hocam zahmet olmazsa çok makbule geçer çünkü telefon hafızasında baya numara var ve sim kart dolu tek tek yazmaya ugraşsam sabaha kadar sürcek, telefonla verilen pc suite i yükledim o da telefonu görmüyor, pc görüyor nasıl iş anlamadım..my phone explorer telefon numaralarını yedeklemeyi yapacaksa göndermen çok iyi olur

Bu program çok kullanışlıdır. PC Suite'den bile çok daha iyidir..

http://www.4shared.com/file/63005154/ea7b3b36/MyPhoneExplorer_Setup_170.html

• Çok saolasın hemen kuruyorum bunu da. . .
    quote:

quote:

quote:

Bu program çok kullanışlıdır. PC Suite'den bile çok daha iyidir..

http://www.4shared.com/file/63005154/ea7b3b36/MyPhoneExplorer_Setup_170.html

• Bu programı Bluetooth ile kullanırsanız çok daha rahat olur.. Ve çıkmadan önce söyliyim. Güncelleme programında telefonu c'ye basarak bağladığınızda bilgisayar ''SEMC'' diye bir donanım bulabilir. Aklıma gelmişken bu driveride göndereyim. Yoksa program telefonu görmez ve güncelleyemez...

http://www.4shared.com/file/63006089/3213fc1f/SEMC.html
  • evet ya C ye basılı tutup taktım usb yi ama bişey olmadı..bu attıgın dosyaları telefonun içine mi yüklemem gerekiyo nasıl yapmalıyım?
  • Şu an itibariyle yeni yazılımı yükledim, yazılımın sürümü: R5BC004 , telefon ilk aldıgım güne geri döndü açılışıyla herşeyiyle..hafızada hiç birşey kalmadı..telefon rehberi de dahil..yeni yazılımla beraber sonypictures film şirketinden çıkan 3 filmin fragmanı da yüklenmiş fakat öndeki kamera 2x zum yapıyordu artık yapmıyor:S şimdilik gördüğüm değişiklikler bunlar...

.Gelelim en önemli konuya: kamera ve ışık çalıştı mı?? HAYIR!!

.Sanırım telefona servis yolu göründü..Bursa da telpa yok, telefonun garantisi dolalı 5 ay oluyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeHTy -- 15 Eylül 2008; 3:01:20 >

• Konu günceldir..sorun hala devam etmektedir önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Konu günceldir..sorun hala devam etmektedir önerilerinizi bekliyorum

Telpaya mail yada telefonunu arayarak kargo ile gönderip yapılıp yapılamayacağını sorun büyük ihtimalle yapılır istanbula falan yollayabilirsiniz , veya gerçekten Cep telefonu teknik servisinden anlayan bir yer varsa oraya götürebilirsiniz . Bakın Bursada K.V.K varmış

Bursa

Sakarya Mah. Uluyol Cad. No: 63/1
    Osmangazi, Bursa

Tel: (224) 250 00 40
    Faks: (224) 250 00 42

Buyrun burada ücreti ile yaptırabilirsiniz en azından telefoncu köşelerinde sürünmez telefonunuz

Ayrıca Telpanın satış bayileri varmış ve her yerde ( telefoncular) buralardan size uygun olanı seçip arıyayıp yaptırmak için başvurabilirsiniz

http://www.telpa.com/bayi2.asp?sehir=16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota -- 16 Eylül 2008; 3:16:56 >

• Telefonum garanti kapsamından çıkmadan önce KVK ya gittiğimde Telpa'ya göndermemi söylemişlerdi o zaman da kargoyla İstanbul'a gidiyordu telefon.. Söylediğin yerlerle gidip bi görüşücem Ne de olsa garantisi doldu hertürlü masrafı bana gircek, dediğin gibi kargoyla İstanbul'a telefon göndermek akıl kârı bi iş değil.. bakarlarsa KVK ya vericem telefonu umarım çok fahiş bi rakam söylemezler [tabi benim servise götürmem de bir ayı geçer sanıyorum:/ ]
    Sizce ne kadar bi fiyat çıkarırlar bir de daha önce böyle bi sorunlar karşılaşan var mı?
    Yazılımsal çözülecek bi sorun mudur hala bi ümit merak ediyorum(yazılım güncellemeyi yaptım bu arada nafile..) :S
    quote:

Orjinalden alıntı: dota

quote:

Konu günceldir..sorun hala devam etmektedir önerilerinizi bekliyorum

Telpaya mail yada telefonunu arayarak kargo ile gönderip yapılıp yapılamayacağını sorun büyük ihtimalle yapılır istanbula falan yollayabilirsiniz , veya gerçekten Cep telefonu teknik servisinden anlayan bir yer varsa oraya götürebilirsiniz . Bakın Bursada K.V.K varmış

Bursa

Sakarya Mah. Uluyol Cad. No: 63/1
    Osmangazi, Bursa

Tel: (224) 250 00 40
    Faks: (224) 250 00 42

Buyrun burada ücreti ile yaptırabilirsiniz en azından telefoncu köşelerinde sürünmez telefonunuz

Ayrıca Telpanın satış bayileri varmış ve her yerde ( telefoncular) buralardan size uygun olanı seçip arıyayıp yaptırmak için başvurabilirsiniz

http://www.telpa.com/bayi2.asp?sehir=16

• Benim S700i me Kahve dökülmüştü , şarj slotu şase yapmıştı ve kulaklık takılı gibi görüp hafıza kartı takılıyken ekran beyaza bürünüp kamerayı açınca yeniden başlıyordu aynı sorun gibi ancak 2 gün beklemiştim iyi bir kurutunca düzelmişti kendi kendine

Peki Telefonun Servis testlerine girip denedinizmi?

bu menü için = Sağ * sol sol * sol * yaparsanız menüye ulaşabilirsiniz Fiyat konusunda pek bir fikrim yok ama en fazla 25 - 30 lira alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dota -- 16 Eylül 2008; 22:58:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.