Bildirim
w910i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
walla hocam kampanyayı kaçırmışsan kötü olmuş bnde teknosa dan aldım değil 2 . elini sıfırını bulmak bile o kadar kolay deil teknosa görevlilerine başwur belki başka bir şehirden getirebilirler stokda varsa birde başka yerde bulduğunun fiyatı yüksek olabilir -
sordurdum izmirdeki tüm teknosa depo stoklarına baktılar ama yok,internet üzerinden alayım dedim yine sordurdum yine yokvalla bilemiyorum ya arkadaşlar gören duyan varsa izmirde haber verebilrmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: asiltürk35
sordurdum izmirdeki tüm teknosa depo stoklarına baktılar ama yok,internet üzerinden alayım dedim yine sordurdum yine yokvalla bilemiyorum ya arkadaşlar gören duyan varsa izmirde haber verebilrmi?
Bende Edirnedekilere sordum yok hiç biryerde başka illerdekilerde de yokmuş olanlarda outlet dedi eleman. -
outlette olsa alayım ya zaten cok sorunlu olmuyor acaba nerdeki outlette ? -
İnternet sitelerinde stokta gözüküyor
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010823&CS_Category=_SONY_ERICSSON223&CS_Catalog=_TELEKOM -
Başka şehirlerden getirtiyorlar malatyadada kalmamışdı arkadaşa kayseriden getirttiler.. -
en son vazgeçtim arkadaşlar gittim hepsiburadadn x800 aldım,sağolun bilgi için. -
arkadaşlar bi türlü güncelleyemedim ben bu telefonu ya yardım edin programı indirdim kurdum dediklerini yapıyorum olmuyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bermuda@
arkadaşlar bi türlü güncelleyemedim ben bu telefonu ya yardım edin programı indirdim kurdum dediklerini yapıyorum olmuyor..
sana msn.de baya anlattım ama sanırım beceremicen:) ilk yaparken bende zorlanmıstım... servise git orda hallet bu işi yada bile bi arkadasın falan varsa o yardımcı olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X