Şimdi Ara

Wacom Bamboo One Tablet Sorunu, Kalem dokunmadan yazıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bamboo One (CTF-430) Tablet aldım.. Fakat büyük bir sorunum var..
    Normalde kalemi yaklaştırdığın zaman algılamaya başlıyor fakat bende normal olmayan şu YAKLAŞTIĞI ZAMAN YAZMAYADA BAŞLIYOR..
    Photoshopta çalışmam gerekiyor fakat kalemi yaklaştırdığımda brushla çizmeye başlıyorsun, bu sebeple de tablete kalemi dokundurmadan işlem yaptığından hiç bi özelliği kalmıyor..
    Araştırmadığım yer kalmadı, adam gibi bi sonuç bulamadım.. Böyle bi sorunu duyan gören çözen varsa, lütfen çözümü paylaşsın..

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lebbeyk -- 18 Aralık 2011; 1:12:15 >

• aynı sorunu ben de yaşamaktayım an itibariyle. çözümü bilenler aydınlatırsa çok makbule geçecek...
  • Bu sorunu ben de yaşamaya başladım. Bitmiş ucu değiştirip yenisini taktığımda başıma geldi ve geçmiyor. İçerisindeki piezoelektrik sensör bazen basınç ortadan kalktığında bile ilk şekline dönmüyormuş ve dokunmadan yazmaya yol açıyormuş. Bu yüzden 24 saat ucu çıkarılmış şekilde bekletin denmiş. Deneyeceğim bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.