Şimdi Ara

WAFFLE DÜKKANI AÇIYORUM TAVSİYELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müşterilerin fiyatlardan önce güler yüze dikkate ettiğini şakın unutma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yetenekliego Y kullanıcısına yanıt
    Vatandaş alıyor demek ki dükkanlarda yerleştiriyor işte fiyatı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah utandırmasın. Müşteriyi eşin dostun gibi gör, ona göre servis ve hizmet et&ettir. Temizlige de buna göre dikkat et, kendin yemem dedigin seyi başkasına yedirme. Bozulmaya yüz tutmuş ürünleri ya da pis seyleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli nokta. Ne yaparsan yap üstüne antep fıstığı serperek servis et....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşterilerini tanı, her müşteriyle konuş nasılsınız diye sor, beğendiniz mi de. İletişim kur ki tekrar tekrar gelsinler.
    Çikolata waffleda ki en önemli şey, en kaliteli çikolatayı kullanmaya bak, ucuza kaçarsan bir müşteri bir daha gelmez. Bayilik alacaksan wafflecı akını tavsiye ederim, ürünler pahalı ama güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir müşteri olarak tavsiyelerim;

    -Yemeksepeti vb. platformlarda restoranın bulunsun.
    -Geç saatlerde satış yapmaya devam et, insanlar gece tatlı yemeyi severler.
    -Nutella dışında çikolata kullanma, benim ilk tercihimdir.(Daha kalitelisini kullanabiliyorsan tabi kullan, ama insanların damak tadı alışkanlığı nutella olduğu için onu daha çok beğeneceklerdir.)
    -Çevredeki diğer waffle satan restoranlardan 1-2 lira ucuza satmaya çalış.
    -Sipariş gönderilerinde müşterilere ufak notlar yazabilirsin (ama abartma can sıkabiliyor).
    -Sipariş gönderilerinde ufak hediyeler gönderebilirsin. (Sakız, şeker vs.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 6 Ocak 2020; 10:45:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabit fiyat olsun müşterinin önüne malzeme seçmek için liste koyun müşteri kendisi işaretlesin sınırı olmasın siz işaretlediklerine göre koyun fiyatı aynı tutmak için de 10 malzeme seçtiyse 1/10 koyun 5 tane seçtiyse her malzemeden 2/10 koyun hem gözü doyar müşterinin hem de ucuz algısı oluşur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Horny Saint

    Cok zengin bir semtte acmadığınız sürece tutması cok zor bu ekonomik durum varken
    Çok zengin bir semtte açmasına gerek yok hocam.
    Hatta sosyo ekonomik yönden gelişmiş yerde açmanın maliyeti ve riski daha yüksektir.

    Günde en az 1 öğünü dışarıda yapan ve yemeyi çok seven bir kişi olarak en son ne zaman waffle yedim hatırlamıyorum. Bence bunu bir kez daha düşünmeli konuyu açan arkadaş. Bu devirde ticaret yapmak risk, çok sirkülasyonu olmayan bir ürün için açmak başka bir risk. Bunu daha çok öğrenci yoğun /gençler arasında popüler bölgelerde açmak daha mantıklı. Eh onda da kira işin içine girecek.

    Dikkat etmen gereken şey her şeyden önce temizlik/hijyen hocam. Abbas mıdır nedir yıllar önce bir yere gitmiştim Ankara Bahçelievler'de (hala var mı bilmiyorum) hijyen konusunda yuh dedirtmişti. Düzeldi mi ya da hala var mı bilmiyorum.

    Suyu 1.5 liraya satma diye öneri gelmiş. Su artık çoğu markette 1.50 TL. Simit 1.75-2 TL arasında. Sabit maliyetler almış başını gitmiş.

    Kriz ortamları riskli olsa da her zaman fırsatlar sunar. Ama bu bir waffle dükkanıyla olacağını düşünmüyorum. Eğer kararlıysanız başarılar dilerim, kazancınız hayırlı ve bol olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En önemli şey malzeme ve temizlik insanlara gerçekten profesyonel şekilde hazırlanmış bişey yediklerini hatırlat..

    Şahsen malzeme aşırı taze değilse ve servis kötüyse dışarda yemekten zevk alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlek bir noktada küçük bir dükkanla başlayın.
    Sadece Bubble waffle satın. ( dürüm gibi yemesi pratik oluyor. Tabak, bıçak vs. uğraştırmıyor) Direk bu fikre vurgu yapın. Örn: bubble wrap gibi siz de bubble bilmem ne diye isim koyun dükkanınıza.
    Malzeme çeşidiniz bol, kaliteniz ve hijyeniniz yüksek olsun.
    Hayırlı işler.
  • Ekonominin bu kadar kötü olduğu zamanda sakın krediyle falan herhangi bir iş kurmaya kalkmayın riske girmeyin. Ama durumum iyi kenarda param var batırsamda etkilenmem dereniz deneyin tabi yada etrafta bi ton kapatan yer var onları devralabilirsiniz çok daha düşük bütçeyle bu işe girmiş olursunuz.
  • freezzer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kapatan dükkanı almak nedir. İş yapsa zaten kapatmaz. Ha ben alır ölüyü diriltirim dersen buyurun denemek parayla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waffle kim? Size garip gelecek ama hiç waffle dükkanında waffle yemedim. Millet aç aç...
    Çok süper bişi mi bu waffle?
    Hamur tatlısıymış. Yemesem de olur. Neyse açma kardeş, batarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehrin en kalabalık merkezi lokasyonunda 3-5 katlı waffle haricindede ürün bulunduran aylık 80-100 bin lira reklama para harcanan bir yer açmıyorsanız açmayın boşuna iflas ve bir sürü borç ile dükkanı geri kapatacaksınız
  • Muhtemelen batacaksın. Umarım batmazsın ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu direk Lokma Selçuk

  • Buradaki tavsiyelere uyarsan 1 ayda kepenkleri indirir batarsın. Suyu bedava ver falanla esnaflık olmuyor, neyse işlerin rast gelsin.
  • hahahha adam daha malzeme alacağı yeri bilmiyor işletme açacak
  • Üzerine 1 kaşık çokomel sürüp iki dilim muz koyup (bunlar için o seksi siyah eldiven şart) 30TL'ye satmazsan kapatır gidersin dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli çikolata en önemlisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.