Şimdi Ara

Wainer almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ortalama 500₺ - 650₺ arasında saat almayı düşünüyorum. Dün bir saatçide wainer in bir saatini beğendim pazarlıklar 1240 ₺'den 950₺ ye düştü sağolsunlar trendyolda ise aynı saat 550₺ civarında. Markayı bilen arkadaşlar parasını hakedermi yardımcı olursa sevinirim ... Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitesine baktım, Swiss made olduğu yazmakta ama fiyatlarına baktığımda uzun yıllardır sektörde olan kendini ispatlamış markalardan hiç de ucuz değil yeni bir marka olarak... Ben bu markanın pilli saatlerine 500-600 Tl vereceğime Victorinox, Certina, Tissot gibi markaların pilli saatlerini alırdım çok net
  • Hocam model olarak beğendiğim tarzdaki victorinoxlar 1000₺ üstünde tissotların ise geneli küçük tarzlı. Welder ve invicta almayı düşünüyordum aslında ama welderin parasını haketmeyecek derecede pahalı olması ve invictanın da Türkiye fiyatların çok uçuk olması sebebiyle bu marka dikkatimi çekti . Swiss made , hardlex kristal cam olması içindede Satıcının söylediğine göre eta mekanizma varmış :) tabii saat mekanizmalarından pek anlamadığımdan pek birşey söyleyemeceğim ...

• Beğendiğiniz saatin resmi ya da kodu nedir? Belki benzer ama daha düşük fiyatta başka bir marka/model bulunur...
  • Wainer wa.10920-B model ismi siparişimi verdim inşallah pişman olmam :)

• Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.