Şimdi Ara

SAHİBİNDENE SATMAK İÇİN İLAN VERDİM Chevrolet Impala İLE TAKAS YAPICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-34-fb-esmeralda-46015098/detay/?source=directSearch

satılık ilanı verdim impala ile takas teklifi geldi Chevrolet Impala nasıl iyi görünüyor elimde kalır son sahibi olurmuyum yoksa meraklısı varmı satarmıyım az biraz kullanıp

• Meraklısını bulduktan sonra satılır neden satılmasın ? Ama sorun meraklısını bulmakta.30 martta ilan verilmiş bence düşünmek gerekir.O tarihten bugüne kadar satılmadıgına göre bence uzak durulmalıdır.Sizin araç ne ?
  • elinde kalmaz merak etme hastası alır o aracı ama senin araç ne heralde imzandaki değildir yoksa çok abes bi teklif olur
  • sahibini tanıyorum
  • alfa romeo 146 50 lira ile 190 km gidiyor içi dışı yepyeni iç döşeme ve boyası çok iyi durumda

motor %90 kondusyonda alt takım da sıfır sayılır bugun servisten çıkardım komple bakımdan çıktı araç keyfe keder hiç sorunu yokken baktırdım yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 28 Temmuz 2011; 1:01:09 >
  • 13 yaşında arabamı verip 1973 model klasik bir araç almakta hiç aklımda yoktu
  • Hocam Impala güzeldir, hoştur, satarken çok zorlanmazsın ama bu tip araçların şasisinde işlem varsa şayet, satması gerçekten çok zor. İlanı veren arkadaşın da bunca zamandır niye satamadığını sorgulamak gerekir. Bence iyice araştırın, soruşturun. Kandırılırsanız hem arabanız elinizden gider hem de bir hurda ile başbaşa kalabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Motor Hacmi 3001 - 3500 cm3 arası" Benzin mi dayanır buna
  • Eğerki hevesiniz yoksa bulaşmayın derim. Çok sorun çıkarabilir başınıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

"Motor Hacmi 3001 - 3500 cm3 arası" Benzin mi dayanır buna

en az 4.1 motor var o araçta

dostum aldığın paraya satamayabilirsin çok beklersin amerikan tutkunuysan alınır aslında bende bir amerikan tutkunuyum ama ama ama hep ama işte :(((
  • 1.227,00 TL aracın yıllık vergisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

"Motor Hacmi 3001 - 3500 cm3 arası" Benzin mi dayanır buna

aslinda 3500 motor degil. aracin sahibi daha kullandigi arabanin ozelliklerini bilmedigi icin oyle yazmis.

o arac 350cui yani 5700cc smallblock V8
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Hocam Impala güzeldir, hoştur, satarken çok zorlanmazsın ama bu tip araçların şasisinde işlem varsa şayet, satması gerçekten çok zor. İlanı veren arkadaşın da bunca zamandır niye satamadığını sorgulamak gerekir. Bence iyice araştırın, soruşturun. Kandırılırsanız hem arabanız elinizden gider hem de bir hurda ile başbaşa kalabilirsiniz.

ilani veren arkadas daha cok bekler. satamamasinin nedeni amerikan piyasasinin cok yavas islemesi arastirirsan 2-3 yil ilanda kalan araclarin oldugunu gorurusun.bu daha yeni dusmus ilana.

bu araclarin sasisinde sorun olmasi icin trafik kazasi degil dogrudan binaya apartmana falan girmesi gerek. 400-500kg agirliginda on tampondan (tampon zaten 100kg)arka tampona kadar bildigin kamyon sasisi vardir bu araclarda. hurdasini cok sattim ordan biliyorum. aracin sasisinde sorun olmasi icin arabanin da macun manyag olmasi gerek cunku sasiyi bukecek kaza arabanin kaportasini darmaduman eder.kaput,camurluk,kapi bulsan bile arabanin kupasini degistiremeyecegin icin ya cok kaliteli bi kaporta isciligi ki 1.5mm saci her kaportaci cekicleyemez ya da duzeltilemeyen yerleri macunla kapan gerekir.

aracin ederi de 10 kaat. amele vitesli amerikani kim naapsin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.