< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sahibinden Param Güvende ile bu ürünü satmalı mıyım?
-
-
Hiç bulaşmamanı öneririm. Ya önce havale sonra kargo şeklinde yap, ya da yüz yüze. Diger türlü çok fazla ilan gördüm, parça degişenimi dersin, orijinali alıp çakma ürünü koyup iade edeni mi dersin. Ürünü alıp siteden onaylamayanı mı dersin. Tonla olay var.
-
birçok kamera dolandırıcısı var tavsiye etmem.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Cevabımı aldım 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sahibindende elektrikli ve elektronik ürün sattım hepsi sorunuzdu o dediğin düşük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o sistemin acığı var ;
adam ürünü geri yolladım diyerek sisteme takip nosu girince senin hiç söz hakkın kalmıyor artık
isterse havuç yollasın, hem para alamıyorsun hem ürün gidiyor,
tek satış yöntemi var internette bunu kimse değiştiremez
önce para akabinde takip no ! o kadar
beğenmeyen almaz !!
-
Geri sana göndermemesini geçtim alıcıdayken başına bi iş gelse ve kullanılamaz olarak geri gönderse bile hiçbir şey kanıtlayamazsın. En güvenli yöntem alıcının olduğu ilde bir tanıdığın varsa ona gönder gidip ondan elden alsın parasını orda versin sonrasında bir söz hakkı olmasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abimmin rtx3090 ını kargodan sahte kimlikle çaldılar
-
hocam ne oldu o iş bir gelişme var mı
-
adam rtx3090 ı kargodan çalmış bilgisayarcıya götürüp düşük fiyat istemiş bilgisayarcı şüphelenip kargoda yazan noyumu faturada yazan noyumu artık arayıp abime ulaşmış abim oyalayın adamı polis yolluyorum demiş polis gidip tutuklamış ama adamın başına bişi gelecegini sanmıyorum türkiyede yaşıyoruz yani adaletin ugramadıgı yer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X