Şimdi Ara

waior kasmaya çalışıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim3762

Evet sormuyorlar ama anasınıfına giden cocuklar bile 2 kelimeyi bir araya getirip cumle olusturabiliyor ama adam daha bir kelimeyi dogru düzgün yazamıyor

Ardreamı = adream andream
    Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve? SORUNLU biriyim ben !

Arkadaşın konusunu berbat ediyorsun neden ? Düzgün Türkçe kullanmıyor kullandığıdiye .Kişinin kelime Türkçe bir kelime değil . Peki sana kendi hatalarını göstereyim sonra millete laf at ..

Cümle sonuna nokta konulur koymamıssın ve bir cümleye baslarkende basına nokta konmaz bay çok bilmiş.

Ayrıca kelime türkçe bir kelime değil . Burda cümleden sonra nasıl boşluk bırakıp nokta koyuyorsun ?

Yaa bana laf atan sizlersiniz ama gene rezil olup kapak olan sizlersiniz pff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 28 Temmuz 2009; 23:38:23 >

• konuyu değiştirdiniz bu imla konusu değil warrior kasma konusu.
  • Siz neymişsiniz yaa off beni foruma kepaze ettiniz ağlıcam ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuş

konuyu değiştirdiniz bu imla konusu değil warrior kasma konusu.

Konuya başlarken büyük harf kullan

Şaka şaka daha fazla kavga istemiyorum

Forumda kendime yeterince gıcık kaptırdım sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

Seninde Türkçe'n çok parlak değil, böle, mesele, türkce, eve, gosterince, yozlas, cumle, dogru, olusturulabiliyor bunlar ne o zaman. aman boşver anlayan anlıyor gibi bir cevap vereceksin muhtemel, bende diyorum ki waioruda anlayan anlıyor, warioruda, warrioruda, savaşçıyıda. :)

ö yü o , ı yı i , ğ yi g falan bunlar hata değil sonuçta kelimeyi tam yazıyorsun eksiksiz yazıyorsun adam waior diyince bn dedim heralde yeni bi karekter geldi oyuna

Tamam o zaman, git sözlükte iğrenç yerine 'ıgrenc' diye bir kelime ara. Bakalım bulacakmısın...

Püff... Kavga bitti. Yeniden başlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 28 Temmuz 2009; 23:24:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Sp@wn*

quote:

quote:

Seninde Türkçe'n çok parlak değil, böle, mesele, türkce, eve, gosterince, yozlas, cumle, dogru, olusturulabiliyor bunlar ne o zaman. aman boşver anlayan anlıyor gibi bir cevap vereceksin muhtemel, bende diyorum ki waioruda anlayan anlıyor, warioruda, warrioruda, savaşçıyıda. :)

ö yü o , ı yı i , ğ yi g falan bunlar hata değil sonuçta kelimeyi tam yazıyorsun eksiksiz yazıyorsun adam waior diyince bn dedim heralde yeni bi karekter geldi oyuna

Tamam o zaman, git sözlükte iğrenç yerine 'ıgrenc' diye bir kelime ara. Bakalım bulacakmısın...

Peki sende git bi kitapta bana cümle sonuna tek nokta yerine üç nokta konulan bir yeri göster

Ama gercekten canımı sıkmaya başlıyorsunuz bana laf atan herkez kendide yanlış yapıyor yeter yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

quote:

Çok büyütüyorsun ama warior bir r eksik diye bu kadar tepki göstermene gerek yok o emolarda bizi ilgilendirmez onların yolu başka. Bu bir oyun sonuçta herkes doğru yazacak değil ve asasian değil Assassindir o.

Arkadasm allahını seversen bir harf eksin yazsın tmm eyw yaa ama waior bu nasıl bisey bir insanın bunu yazması icin kafası guzel olması lazım ya ve büyüttügümden degil sadece tepki gosteriyorum ve sorunla olanlar belli burda

Kendi konusmana bak sen velet !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok büyütüyorsun ama warior bir r eksik diye bu kadar tepki göstermene gerek yok o emolarda bizi ilgilendirmez onların yolu başka. Bu bir oyun sonuçta herkes doğru yazacak değil ve asasian değil Assassindir o.

Arkadasm allahını seversen bir harf eksin yazsın tmm eyw yaa ama waior bu nasıl bisey bir insanın bunu yazması icin kafası guzel olması lazım ya ve büyüttügümden degil sadece tepki gosteriyorum ve sorunla olanlar belli burda

Tamam mutlu olcaksan ben veledim sende kralsın

konu veletlik degil türkçe

• quote:

Başlığına bittim waior

Anasınıfı terk FALANMISIN

Mısın ayrı yazılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Sp@wn*

quote:

quote:

Peki sende git bi kitapta bana cümle sonuna tek nokta yerine üç nokta konulan bir yeri göster

Ama gercekten canımı sıkmaya başlıyorsunuz bana laf atan herkez kendide yanlış yapıyor yeter yaa

Üç nokta tamamlanmamış cümlelerin sonlarında ve bir beklenti içeren cümlelerin sonunda kullanılabilir.

Edit : Sadece bilgilendirme amaçlı. Kavga amacı ile yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 28 Temmuz 2009; 23:43:26 >

• konu nerden nereye geldi farkındamısınız.. konuya dönersek arkads bende warior kasmaya çalıştım ama 40 lvl olunca bıraktım dediğin gibi kasılmıyor.. forumu her gğn takip ediyorum 69 lvl warior uygun bir fiyata bulursam satın alacam çünkü hem kasılmıyor koxptan hemde bu şartlarda zamanımda kısıtlı olduğu için kasamam...
  • @*Sp@wn*

1. Tamamlanmamış yargıların sonuna konur:

♦ Sağda iki katlı bir ev… Arkasında bir fabrika…

2. Benzer örneklerin sürebileceğini göstermek için kullanılır:

♦ Neler vardı neler.. İpek, altın, gümüş….

3. Söylemek istenmeyen sözün yerine kullanılır:

♦ Parayı çalanın S… olduğunu söyledi.

Beklenti içeren cümlelerin sonu nerden çıktı
  • Ne olaylı konu oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam mutlu olcaksan ben veledim sende kralsın

konu veletlik degil türkçe

İşte böyle susar kalırsın kendini zeki sanan kişilik. Türkçeyi kurtarmak sana kalmadı ayrıca konu dışındada pek sevilmedigini söyleyeyim 3-5 kişi degil. Sen velet işini bırak Yukarda koydugun ''W'' yu açıkla bakalım türkçe ögretmeni... Konuyu saptırma yani.

Sevmeyen sevmez napabilirim? burası beni sevse nolcak sevmese nolcak? konuyuda saptırmıyorum sen kimsinde bana velet diyebiliyorsun , nesinki sen ? ayrıca kim olarak hangi sıfatla bana hesap soruyorsun çakal

• quote:

Ne olaylı konu oldu.

Aynen dediğin gibi kardeş bide konuyu açan arkadaşa söyleyeyim artık warrior kasılmaz her yer koxper dolu ya bir char açıcan koxper 59 yapıcan clana warrior'u alıp kasacan (Buna iyi bir bilgisayar lazım çift Knight) yada bascan parayı 69 - 59 ne istersen öyle bir warrior alacan yöntem budur

NOT: İmlaya dikkat etmeye çalıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: 5200GT

quote:

Ne olaylı konu oldu.

Aynen dediğin gibi kardeş bide konuyu açan arkadaşa söyleyeyim artık warrior kasılmaz her yer koxper dolu ya bir char açıcan koxper 59 yapıcan clana warrior'u alıp kasacan (Buna iyi bir bilgisayar lazım çift Knight) yada bascan parayı 69 - 59 ne istersen öyle bir warrior alacan yöntem budur

Bascan yazmışsın normalde basacan olması lazım değilmiydi yanlış bilmiyorsam eğer

Yanlış anlama ha takılıyorum :S

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5200GT

quote:

Ne olaylı konu oldu.

Bascan yazmışsın normalde basacan olması lazım değilmiydi yanlış bilmiyorsam eğer

Yanlış anlama ha takılıyorum :S

Basacaksın olmalıydı sanırım umarım : P

İyi stres attınız ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

quote:

Başlığına bittim waior

Anasınıfı terk falanmısın

sorunlumusun ?

bildim kadarıyla kimse okulda waior u sormuyor

Evet sormuyorlar ama anasınıfına giden cocuklar bile 2 kelimeyi bir araya getirip cumle olusturabiliyor ama adam daha bir kelimeyi dogru düzgün yazamıyor

Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve SORUNLU biriyim ben !

millete ahkam kesmeden önce doğrusunu öğren

Snde bir cümleye başlarken büyük harf kullan bana ders verenlere bak yaa allahım ne günlere kaldık

Neyse konuyu uzatmayayım ben.Sadece başkalarını yaptıkları ufak tefek hatalar nedeniyle aşağılamanın yanlışlığını sana ders vererek göstermek istedim ama sen bunu bile anlayamamışsın daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 29 Temmuz 2009; 0:31:36 >

• OlaaYıHI @mma BuY!!ttunuz Yh@
  • quote:

Başlığına bittim waior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

quote:

Başlığına bittim waior

sorunlumusun ?

bildim kadarıyla kimse okulda waior u sormuyor

Evet sormuyorlar ama anasınıfına giden cocuklar bile 2 kelimeyi bir araya getirip cumle olusturabiliyor ama adam daha bir kelimeyi dogru düzgün yazamıyor (Noktalama işareti?)

Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve(T) SORUNLU biriyim ben !

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

ibrahim3762
    arkadasım senın tum yazınların ınsanları asagılamaya yonelık sanırım

YAZINLARIM degil YAZILARIM. Ayrıca yazdıgınız kelimelere dikkat edin ya

bulmaya ugrasan her türlü bulur. Kendi profilinde bir dize cümle, sözcük gurubu var orada her kelime büyük harfle yazılmış. İlk kelime büyük harfle yazılır onları düzelt lütfen?

Bunun gibi

zuahahha bana laf atana bak cümleye başlarken kücük harf kullanıyor

Diye uzar gider bunlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.