Şimdi Ara

waior kasmaya çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya maneste warior açtım yeni kasmaya çalışıyorm ama hç parti bulamıyorum buluyorum da full koxper olduğu için rogue den başkasını almıyolar tek başımada zor kasıyorum acaba 41 lwl wariorumu kasabilecek olan var mı ?

• Apos ya da deruya mutlaka legal charlar geliyor oralara bak derim. Ve 45 e kadar smildonda falan da kasabilirsin durum çok ciddiyse. Aposta koxper var mesela ronarkta ama legalden az yani. BDW leride kaçırma derim exp scsi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim3762

Başlığına bittim waior

Anasınıfı terk falanmısın

sorunlumusun ?

bildim kadarıyla kimse okulda waior u sormuyor
  • ibrahim3762
    arkadasım senın tum yazınların ınsanları asagılamaya yonelık sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurai07 -- 28 Temmuz 2009; 18:25:30 >
  • Çok büyütüyorsun ama warior bir r eksik diye bu kadar tepki göstermene gerek yok o emolarda bizi ilgilendirmez onların yolu başka. Bu bir oyun sonuçta herkes doğru yazacak değil ve asasian değil Assassindir o.
  • Seninde Türkçe'n çok parlak değil, böle, mesele, türkce, eve, gosterince, yozlas, cumle, dogru, olusturulabiliyor bunlar ne o zaman. aman boşver anlayan anlıyor gibi bir cevap vereceksin muhtemel, bende diyorum ki waioruda anlayan anlıyor, warioruda, warrioruda, savaşçıyıda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

Çok büyütüyorsun ama warior bir r eksik diye bu kadar tepki göstermene gerek yok o emolarda bizi ilgilendirmez onların yolu başka. Bu bir oyun sonuçta herkes doğru yazacak değil ve asasian değil Assassindir o.

Arkadasm allahını seversen bir harf eksin yazsın tmm eyw yaa ama waior bu nasıl bisey bir insanın bunu yazması icin kafası guzel olması lazım ya ve büyüttügümden degil sadece tepki gosteriyorum ve sorunla olanlar belli burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Seninde Türkçe'n çok parlak değil, böle, mesele, türkce, eve, gosterince, yozlas, cumle, dogru, olusturulabiliyor bunlar ne o zaman. aman boşver anlayan anlıyor gibi bir cevap vereceksin muhtemel, bende diyorum ki waioruda anlayan anlıyor, warioruda, warrioruda, savaşçıyıda. :)

ö yü o , ı yı i , ğ yi g falan bunlar hata değil sonuçta kelimeyi tam yazıyorsun eksiksiz yazıyorsun adam waior diyince bn dedim heralde yeni bi karekter geldi oyuna
  • quote:

quote:

Çok büyütüyorsun ama warior bir r eksik diye bu kadar tepki göstermene gerek yok o emolarda bizi ilgilendirmez onların yolu başka. Bu bir oyun sonuçta herkes doğru yazacak değil ve asasian değil Assassindir o.

Arkadasm allahını seversen bir harf eksin yazsın tmm eyw yaa ama waior bu nasıl bisey bir insanın bunu yazması icin kafası guzel olması lazım ya ve büyüttügümden degil sadece tepki gosteriyorum ve sorunla olanlar belli burda

neyse kardeş ya önemli değil bence sonunda adamın ne dediğini anlamışız ya önemli olan o bence

• Tamam daha fazla bisey yazmıyorum kim naparsa yapsın fifi zaten bn uyarmak istemiştim biraz tepki gösterdim ama neyse
  • Hala amacın olayı buyutmek ben dıkkat ettım tum yorumlarında bole seyler var oyle değil bole sole degil bole amacın ne insanlar senden ogrencek degıl bunu bir sefer yapsan eyv. ama sen hem hep yapıosun hemde adam 1 tanecik harf yanlış yazdıgı ıcın gelıp konuyu mavhediyorsun.Kusura bakmayın konuyu bende biraz mesgul ettim.Ben maneste oynamıyorum arkadasım o yuzden yardımcı olamıyıcam.
  • @ibrahim3762
    yozlaştırmaktan bahsetmişsin katılıyorum dediklerine fakat ben Warriorun Asasianın türkçelerinin mevcut olduğunuda söyleyeyim.Yabancı kelimeyi yanlış yazmakta yanlış okumakta pek bir sorun görmüyorum ayrıca
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

quote:

Başlığına bittim waior

sorunlumusun ?

Evet sormuyorlar ama anasınıfına giden cocuklar bile 2 kelimeyi bir araya getirip cumle olusturabiliyor ama adam daha bir kelimeyi dogru düzgün yazamıyor

Ardreamı = adream andream
    Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve SORUNLU biriyim ben !

millete ahkam kesmeden önce doğrusunu öğren

• quote:

Evet sormuyorlar ama anasınıfına giden cocuklar bile 2 kelimeyi bir araya getirip cumle olusturabiliyor ama adam daha bir kelimeyi dogru düzgün yazamıyor

Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve? SORUNLU biriyim ben !

Arkadaşın konusunu berbat ediyorsun neden ? Düzgün Türkçe kullanmıyor diye .Kişinin kullandığı kelime Türkçe bir kelime değil . Peki sana kendi hatalarını göstereyim sonra millete laf at ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 28 Temmuz 2009; 21:29:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

ibrahim3762
    arkadasım senın tum yazınların ınsanları asagılamaya yonelık sanırım

YAZINLARIM degil YAZILARIM. Ayrıca yazdıgınız kelimelere dikkat edin ya

bulmaya ugrasan her türlü bulur. Kendi profilinde bir dize cümle, sözcük gurubu var orada her kelime büyük harfle yazılmış. İlk kelime büyük harfle yazılır onları düzelt lütfen?

Bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 28 Temmuz 2009; 21:49:13 >
  • bdw saatlerini ogren deli gibi exp kasarsın 3 gunde 59 oldugumu bilirim presiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve? SORUNLU biriyim ben !

Arkadaşın konusunu berbat ediyorsun neden ? Düzgün Türkçe kullanmıyor diye .Kişinin kullandığı kelime Türkçe bir kelime değil . Peki sana kendi hatalarını göstereyim sonra millete laf at ..

Cümleler boşlukla bitmezşaka bir yana kullandığımız terimlerin daha iyi yazılmasının taraftarıyım..Ardream Warrior Assasian vs. Hadi Warior diyebilirde waior ne

• Adam yerin dibine girdi yeter bu kadar pişman olmuştur yeterince.
  • Şuan evde kendimi yedim bitirdim yani allahım forum donanım haberdeki 3-5 kisi bana gıcık kaptı ben simdi nasıl yaşıcam olamaz yaa lütfen beni affedin ben siz olmadan bir hiçim

allahn forumundaki 3-5 eleman bni sevmiyor vs vs neyse yerin dibinemi gircem pff

anlamadıgımda şu bi gün adamın biri konu açmıstı anlatmak istedigi ardreama girer girmez direk townda yattıgıydı ve adam adream yazmıs ardream değil.

o topicde üc asagı bes yukarı yaklasık 25-30 post kasılmıs ve yorumların nerdeyse 20 si adam ardreamı adream yaptı diye tepki gosteriyorlardı neymiş yorumlarıda söleyeyim..

Yazılanlar

daha girdigin yeri bilmiyorsun bide ardream charın war

adream degil ardream 1000 kere söledik yaa falan

off adam adream diyo yaa önce girdigin yerin adını ogren

biride yazmış

Simdi gidiyorsun ve ısınlanma kapısına orda ne yazıyormuş bak dogrusunu ogren snra konu aç falan gibi cevaplar

adamı rezil ettiler ardream = adream sadece bir r harfi yaa

ama adam burda resmen warrioru katletmiş yani neyse kendiniz çalın kendiniz oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN__YuSuF

quote:

Başlığına bittim waior

sorunlumusun ?

Warrioru = warior waior
    Asasianı = asasin Yapanlaar 2 gün snrada Naber yazarken NhABerR , Kanki yazarken KHaNKy adın ne mesele ege demi o EqHe oluyor böle böle türkce yozlastırılıyor bu bir kelimeyi düzgün yazamayanlar yüzünden bizde buna tepki gosterince sorunlu oluyorsak eve SORUNLU biriyim ben !

millete ahkam kesmeden önce doğrusunu öğren

Snde bir cümleye başlarken büyük harf kullan bana ders verenlere bak yaa allahım ne günlere kaldık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.