Şimdi Ara

Waitforme-xSaintPeterx (2milyon Np) COme BAck Xigenon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x de benım 61 lvl carım var arada gırerm adı=ToroBoy
  • quote:

Orjinalden alıntı: soch_soch

tabi orklara karsı ezik kaldın gittin sende ork oldun git bakalım wolex le izmirlee yeter dostum simdi konusursun orklar söyle orklar böyle gerçi baslamıssın elt i övmeye 1 numaralı düpçü onlar dostum neyse hayırlı düpler

wolex mi lan o düne kadar ELT in bi adamını gördümü direk Town a asılıyordu
    sen DANTE_ nin videosunu bi izle istersen Troll baserken senin wolex de orda nası morarıp kasçıyor
    İzmirLee ha bu adam bi sizi iyi bir yerlere getiriyor işde oda olmasa tmm humanlar bitdi sadece Keeper ı o kesmeye giriyor başka gireni görmedim ben..
    Aman neyse ilerde ki günlerde görecez

• o dante önceden slot basıordu o zaman volex felan 70 deildi ayrıca o dante dediğin adam we yanındaki 3 tane 70 lwl warıor bi bublesı kesemdiler arkasında heal yoktu. inanmıyorsan gece sawaşına girde bublesa bi kafa tut noluyor bi bak sen git yüzünü yıka uyanıkken bilem rüya görüon
  • walla ben onların hiç birinden kaçma ihtiyacı duymuyorum attack ı kırdık dan sonra bide elime spear bi kalkan alınca senin adamlar çalışsın asasinler de aynı durum var onlar bana çalışırken ben hem kaçar hem rahat rahat Town çekerim yani onlara kolay kolay ölmem....

sen daha humanlar ı savun.. humanların hepsi korkak biz 1vs1 yapan gördük mü bırakıyoruz siz de öle bişi oldumu 50 kişi bi kişi ye saldırıyorsunuz nova town yapıosunuz ve daha bir çok şey...

Walla şuan 3-5 ezik human için sabah sabah keyfimi kaçıramam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 7 Haziran 2006; 9:59:04 >
  • 3 tane daha XsaintPeterX gelsede Xigenonda ki karuslar ezilmeye makkumsunuz :D

Tabii bu işi şakası oyunu bilen bir oyuncuyu düşmanda olsa tekrar görmek güsel.

Umarım itemlerini EltAr3r dan geri almıştır. O adam o itemlere yazık ediyordu oynamayı bilmiyor. Arkasına akumamatata (nick yanlış olabilir ezberleyemedim bi türlü) yı alıp slot basıp kimseyi kesemiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valek -- 7 Haziran 2006; 10:00:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: valek

3 tane daha XsaintPeterX gelsede Xigenonda ki karuslar ezilmeye makkumsunuz :D

Tabii bu işi şakası oyunu bilen bir oyuncuyu düşmanda olsa tekrar görmek güsel.

Umarım itemlerini EltAr3r dan geri almıştır. O adam o itemlere yazık ediyordu oynamayı bilmiyor. Arkasına akumamatata (nick yanlış olabilir ezberleyemedim bi türlü) yı alıp slot basıp kimseyi kesemiyordu.

Sainpeter sabak ilk işi zaten oyuna girip itemlerini Elt_arch3r dan almak oldu

Elt_archer zaten bi sorun var o adam da garip oynuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 7 Haziran 2006; 10:02:51 >
  • IZMIRLEE SAĞLAM VE ADAM GİBİ ADAM
    BEN ORC UM AMA ADAMLA ABYSS TE KARŞILAŞTIK BAYA MUAHBBET ETTİK .
    İLK ÖNCE ANARCHAD LA KONUŞTUĞUMU SANIYODUM ANARCHAD MAGE VE ORDA ABYSS KASIYODU BENDE YANINDA KASAYI MI DEDİM OK DEDİ BAŞLADIK MUHABBETE MEĞER IZMIRLEE DE ONUN ÇARIYMIŞ BAK SOKAM ŞİMDİ DEDİ GETİRDİ İKİ CHAR YAN YANA SONRA ARMY GELDİ ARMY DALDI BUNA AMA İZMİRLEE ÇIKARMIŞTI SONTU GERİ ALDI ARMYI FELAN BİZ GENE KASTIK ORDA SONUÇTA İNSANLARA İNSAN GİBİ YAKLAŞIRSAN HERKES DE SANA İ OLUR. ÖYLESİNE AKLIMA GELDİ YAZDIM IZMIRLEE İ BURDAN KULAKLARI ÇINLASIN :)
  • rentzusuken sende xte oynuyorsun herhalde elime bi silah aldığımda bi kapışak ve vidiosunu çekip buraya koyalım ok?
  • tmm da sen neysin warior asasin ? ona göre bende hazırlık yapayım DD ve SD bulayım belki bi kaç gece sürer bu iş ben priesttim sen ne kadar uğraşırsın bilemem orasını....ha şuanlarda 62 ye kasıyorum buffer ım 62 olduğum da debuffer olacam +1920 heal ehh ozaman biraz daha ığraşırsın sen...
  • bende pirest im bp lwl 61 kesebilcenmi? sonra oturup ağlamada
  • ben kesecem die bi idda etmedim sen ettin seni kesecem die bende gel kes kesebiliyorsan dedim

hatta sözünde bu:"elime bi silah aldığımda bi kapışak ve vidiosunu çekip buraya koyalım ok" ben kesme değil sen kesme meraklısısın..

şimdi neden çeviriyorsun"bende pirest im bp lwl 61 kesebilcenmi?" bu sözü söylüyorsun ben İnt ciyim kesme ihtimalim yok yani ben savunmya oynarım ama sen lafı çevirip beni kesebilecen mi diyorsun walla pek garipsin senden hiç bişi anlamadım ben gel önce keseyim sonra sen gel beni kes diyorsun garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 7 Haziran 2006; 11:08:07 >
  • benim için fark etmez sen de buf olcam deyince bp olcan sandım len istersen elime bi +6 large alam deneyelim cz de olurmu?
  • ben zaten şuan buffer ve hep int ci olarak kalacam ben str ci olacam demedim yani buffer olmak vy debuffer olmak strci olmak deliğidir bunu anlamanı isterin walla ben cz de humanlar la hiç bi zaman 1vs1 yapmam illaki bir tane human çıkar karışır ki humanlara işlemiş bişi artık 1vs1 yapama karışmak ondan sonra adam bana çalışacak son vuruşu yaptım ondan sonra RentzusuKen i kestim dersin ki bir kere daha başıma geldi....

Ben seni arneya beklerim hatta istersen bu akşam yapalım ben eve gidince buraya gelirim bu topice yazarım gel bekliyorum die ama beni kesmen 10 dk dan uzun sürer se ben giderim ve uğraşamam bir daha senle ki zaten bende video alacam...
  • walla orasını bilemem uğraşırmıyım uğraşmazmıyım illede czde kapışalım trol slotunun yanında lamialrın en üste çıkarız orda deneriz? adam çıkar rezil olurum dersen bilemem
  • pardon adım çıkar rezil olurum dersen bilmem
  • peki neden arenadan cz ye döndü sölermisin merak ettimde hayır ks yapacak birini bekliyorsan arkadaşını çağır ben arena diyorum.

1vs1 saat 9:30 da clan arenada işde son sözüm
    evet vy hayır geliyorsan gel gelmiyosan gelme yoksa bana başka bişi deme
    ben son sözümü söledim...
  • BENİM KS İHTİYACIM YOK
    lamiaların oraya allah bile uğramıyor kim ks yapcak sen kısaca korktum de ben anlayayım
  • tmm sen korktum olarak kabul et ama şunu bilki Toni den kaçmadım sende hiç bi zaman kaçmam...
    sen bana 1vs1 yeklif ettin bende kabul ettim ve şartlarımı sundum ama sen şartlarımı kabul etmiyorsun
    garip isteksiz isteksiz işler yapıorsun senle artık hiç uğraşamam ben gidiyimde izmirlee ile uğraşam hiç yok dan o gel dedin mi gelir kaçmaz yada başka yerlere gel demez tmm sen dvm et hadi canım lwl kas elinede bi silah al 62 ol öle gez ortalıkta tmm mı ha bundan sonra da birine 1vs1 deme sen şart kabul etmiyorsun şart koşuyorsun tmm mı bak biraz daha çalış hadi ilerki lwl larda belki 1vs1 yaparsız senle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 7 Haziran 2006; 11:57:29 >
  • len bne yukarda ne dedim elimde silah yok +6 ii wardı +7 basarken yaktım silahı alınca vs yapalım dedim ama ille kaşınıorsan +6 large alam cz de kapışalım dedim sence arenada bizi rahat bırakırlarmı dersin madem kesemen dion yerin senin için önemi olmaması lazım tamam sen seç cz de bir yer bana uyar izmirliyi felan bırak dante gibi direk dalıor ondan heal yapabilion illede rakip arıorsan bubles ı seç elinde +8 glawe war sen onu bunu bırakta rezil olacam die korkuon haksızmıyım
  • tmm sen haklısın hadi bi dışarı çıkda hava al biraz ii gelir açılırsın belki daha mantıklı yazılar yazarsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.